onsdag 30. juni 2010

TB anmelder Eclipsefilmen

Jeg spytter det ut med en gang: Jeg synes ikke Eclipse var f-a-n-t-a-s-t-i-s-k, episk, den mest perfekte filmen noensinne.

Det kan være at jeg hadde for store forventninger, at jeg var for opprømt, for trøtt (tidsforskjellen til Norge tar fortsatt livet av meg), eller at jeg så den sammen med to ikke-så-veldig-fans, og jeg tror jeg kommer til å elske den når jeg har sett den to, tre ganger til. For jeg tror det var meg og ikke filmen.

For jeg mener virkelig at Eclipse er den beste Twilightfilmen så langt. Den hadde ingen åpenbare feil og mangler eller pussigheter å ta den på. Selv om heller ikke Eclipse klarer å ta opp igjen magien fra Twilightfilmen, var den mye hippekulere og helstøpt enn New Moon (jo mer jeg tenker på det jo mindre sans har jeg for Chris Weitz sin film). Det var kjærlighet, action, hotness, skjorteløshet, hotness og alt en Twilightjente kan ønske seg. Dessuten likte jeg at vi var tilbake i blåtone-Twilightstemning. David Slade? Hell yeah. You're my man.



Via Eclipse Movie.

Ehhhh, så hva var det som ikke overbeviste?

Jo - problemet, hvis jeg kan kalle det det, er fortsatt at det handler om kjærlighetsdramaet mellom Edward, Bella og Jacob, men at det kjærlighetsdramaet fremstår som litt umotivert. Igjen. Så når filmanmelderen skrev i avisa USA Today i dag: "...it's still hard to see what all the fuss over ordinary Bella is about" skjønner jeg det. Litt. Jeg forstår heller ikke helt hva Bella driver med (som i at filmen ikke gir meg en god nok forklaring på). Kysse Jacob rett etter at hun forlovet seg med Edward? "I don't know what happened"? WTF? Men historien er jo sånn. Og kanskje det er litt lenge siden jeg var atten år.

Jeg tror bare jeg må akseptere at filmene aldri vil klare å fange opp den biten fra bøkene. Da jeg leste bøkene reagerte jeg ikke i det hele tatt.

Når det er sagt - og jeg sier igjen at Eclipse var den beste Twilightfilmen så langt - må jeg få fortelle at jeg hadde en herlig filmopplevelse. Ti minutter på motorveien, en avkjørsel, stupmørkt, og med ett, en diger kino midt ute i ingenting, Texas style, der en medium brus er halvannen liter og annenhver person hadde Twilightskjorter på. Litt skurrete og uklart (eller er filmen sånn?), ingen teksting, så ingen kuvøsemums, ei heller at "I'm hotter than you" ble oversatt til "jeg er kjekkere enn deg", som det visstnok er tekstet til i Norge. Dessuten fikk jeg endelig brukt Robert Pattinsonøredobbene mine, uten å være flau i det hele tatt. Det var en ren lykkeopplevelse.


Via Robsessed.

Så over til fanjentehylingen. Vi snakker tross alt om to timer Twilightherlighet og Robert Pattinson her!

Humoren er bedre i Eclipse. Der Chris Weitz var cheesy (som i Romeo & Juliescenen i klasserommet), var det mye gøyere når det bare var lagt inn replikker som "doesn't he own a shirt", "I'm hotter than you" og "So it isn't all about me?". Scenen der Bella forteller Charlie at hun er jomfru var også morsom. Jeg ble med ett fjorten år igjen og vred meg i stolen på Bellas vegne. Så. Flaut.

Stemningen, eller tonen, i filmen, som sagt, digget det.

Taylor Lautner gnistret som Jacob - igjen. Gutten er en filmstjerne. Men jeg syntes nesten alle gjorde en god, eller bedre, jobb enn tidligere. La meg ikke bruke altfor mye tid på Rob som Edward, eller la meg gjøre det. Eclipse-Edward var hottere enn New Moon-Edward, kanskje til og med nesten like hot som Twilight-Edward. Dessuten var han med i hele filmen, stort pluss he he, og selv om han var lidende stort sett hele tiden fikk han også lov til å være sint, sjalu, og smilende glad. Og det var han god på. For ikke å snakke om actionscener. Rob! Sjalusidramaet etter det ufrivillige kysset? Ahhhhhh. Sa jeg hot? Sånn gjennom-lerettet-hvordan-skal-jeg-overleve-Robert-Pattinson-hot? Jeg døde litt innimellom, rett og slett.


Fra Thinking of Rob.

Jeg synes også Kristen Stewart var god, særlig i de scenene der hun ble minnet på alvoret i valget sitt og det var trist og sårbart. Hun var også skikkelig god da hun kysset Jacob og vi bare forsto på blikket hennes at ja! ja! Bella elsker Jacob også! (Selv om jeg fortsatt ikke forstår hvordan hun kunne gå hen og kysse han der). Jeg liker godt at Bella stadig får mer spunk og fekter for seg selv - Jacob fortjente en på trynet da han kysseangrep henne, og hun står i mot Edward en del, selv om det fortsatt er litt å gå på. Men vi har da også Breaking Dawn å se fram til.

Jeg elsket all kyssinga mellom Edward og Bella og ikke minst frieriet og soveromsscenen, aka the leg hitch. Blomsterenga var litt ufrivillig komisk a la sjamporeklame (hvorfor, David Slade, når resten av filmen var så kjølig og mørk og hippekul? Var det en spøk? En referanse eller spark på leggen til Chris Weitz? Ditt forsøk på å overgå løpinga i skogen i New Moon - det lyktes i hvert fall ikke, heldigvis), men jeg likte samtalene, og særlig slutten, som viste at Bella tenker på seg selv (litt) og ikke bare er jomfru i nød som må bæres rundt og passes på hele tiden.


Via Irish Twilight Sisters.

Jackson Rathbone fikk endelig lov til å ikke bare gå rundt og se komisk og forstoppet ut, og gjorde en god figur. Jeg trodde jeg bare skulle se på håret hans, men det gjorde jeg ikke. Nikki Reed var god som Rosalie, og tilbakeblikket var hjerteskjærende. Jeg likte Bryce Dallas Howard som Victoria, og ikke minst Xavier Samuels som Riley.

Riley i regnet.

Fra Thinking of Rob.

Minst overbevisende syntes jeg Volturi var. De var liksom bare der og rotet rundt og var ikke like skremmende som i New Moon. Jeg synes også Bree er oppskrytt (ok, det er her jeg må innrømme at jeg enda ikke har fått lest ferdig den boka).

Kostymene og sminken var bra - totalt sett det beste så langt. Edward i svart t-skjorte eller olajakke er en vinner, selv om jeg savner pea coat'en fra Twilight. Sa jeg at han var hot? Jeg gjore visst det. The Cullens var skikkelig kule, og i actionscenene lignet de mer på actionfigurene sine enn på den søte familien vi er har blitt vant til. Og det er ikke en negativ ting. Det var litt teatersminke denne gangen også, og det glitres, men det har liksom blitt et varemerke jeg ikke bryr meg om lenger. Men what's up med parykkene? De driver milliardbutikk og så må Kristen Stewart gå rundt med det der? Den hårdotten distraherte meg en del, det gjorde det. Og da hun endelig fikk på seg en lue ble jeg skikkelig lettet.

Jeg savnet også noen småting, men det kan være fordi jeg har lest manuskriptet og hadde forventninger. Jeg savnet for eksempel scenen der Bella og Angela snakker om gutter, men i følge David Slade kommer den på dvd'en.

Jeg savnet også den delen av teltscenen der Edward forteller Jacob om valgmulighetene sine. Det var i manuskriptet!

Filmstemning!

Fra GoLowerThanDeep via Eclipse Movie.

Konklusjon: Twilight får ingen nye fans av det her. Jeg tror kanskje Eclipse er helt uforståelig for utenforstående. Men hvem bryr seg vel om det? Vi er da mange nok som vi er? Dessuten er vi critic-proof. Vi har fått to timer til med Twilightherlighet og det skal vi leve på lenge, lenge.

Jeg kommer til å se filmen en haug av ganger. Så kommer jeg til å kjøpe DVD'en og se den en haug av ganger. Om og om igjen. Og jeg vil ekse hvert minutt av det og jeg vil dø litt av Robert Pattinson hver eneste gang.

Og så er det bare 506 dager igjen til Breaking Dawn og monsterbabyer og Isle Esme og fjær i håret og whatnot.

Bring. It. On.

Det er sikkert en haug med ting jeg har glemt å si noe om, så det må jeg komme tilbake til, men nå skal jeg på Cowgirlmuseet, før jeg skal ut og se på ekte cowboyer håndtere kveg. Ja, seriøst:-)

Yihaa!!!!

It's time!

Akkurat nå er midnattspremieren på Eclipse over i Norge og folk er på vei hjem eller hjemme allerede. Jeg har fortsatt noen timer å vente...

Jeg kjenner spenningen stiger og det kribler i magen og helt ut i tærne og WOHOOOO!!!

Til da må jeg klare meg med denne:


Fra BritsSlayMe.

Så, var filmen noe særlig?

mandag 28. juni 2010

Rapport fra Twilightland

Jeg er on the road, og det blir ikke så mye blogging, men jeg håper å komme sterkere tilbake med mine premierereaksjoner og filmanmeldelse i morgen eller dagen derpå. Det har nemlig akkurat gått opp for meg at jeg ser filmen 8 timer etter dere i Norge:-(

Likevel - her er en kjapp rapport fra Twilightland!

Dette er verdens dårligste bilde, jeg vet, men jeg var helt skjelven. Paradis for Twilightentusiater: Butikken Hot Topic. Alt av t-skjorter, smykker, pins og effekter...



I Arizona stoppet vi hos Hualapaiindianerne for å spise lunsj, og tror du ikke de hadde Kiowa Gordons autograf på veggen (for ikke å snakke om Taylor Swift til venstre).

Det viste seg nemlig at Kiowa Godon er Hualapaiindianer, og at bestemora hans bodde rett nedi veien. Bygdas store sønn, med andre ord.

Drømmefanger innkjøpt.



Lomme-Edward skuer utover Arizonas ørken.



Min første nærkontakt med en Hot Pocket. Funnet på en besinstasjon i Arizona.

lørdag 26. juni 2010

Eclipsepremieren oppsummert, del to

Popsugar har oppsummert de ti beste tingene fra Eclipsepremieren:


10. Hot New Guy
Jodelle Ferland, who plays Bree Tanner, echoed our feelings when she told us Xavier Samuel has the potential to be the next Robert Pattinson. The hot Australian played newborn vampire Riley and was one of our favorite parts of Eclipse!




9. Facinelli in His Element
Peter Facinelli visited the tent city of people camped for the premiere, and he kept his fun-loving streak up posing with as many people as possible on the carpet as his wife, Jennie Garth, snuck into the screening before him.




8. Matching Kicks!
Dakota Fanning and Christian Serratos both picked the same kickass studded Christian Louboutin shoes to match their dresses. Christian joked about using them as a weapon while they certainly toughened up Dakota's girly Elie Saab dress.




7. Kellan Steps Out With All His Loves
Kellan Lutz was surrounded by his nearest and dearest for the red carpet. He and girlfriend AnnaLynne McCord posed together for the first time at a big event, and she loyally says when it comes to Edward vs. Jacob, she's "Team Emmett!" Kellan also had his best friend Ashley Greene, of course, and his whole family. Now, if only he could bring his dogs Kevin and Kola next time.




6. Breaking Dawn Will Not Shy Away From Sex and Blood!
Twilight screenwriter Melissa Rosenberg assured us that Breaking Dawn will definitely include all the details, saying, "Fans don't want to shy away from hard sex, they want to see the books on screen. You have to have the childbirth scene, that's the book so no one has any intention of getting rid of that."




5. Taylor's Always a Crowd Pleaser
Those Team Wolfpack fans are gaining on the vampires! Taylor is always so gracious on the red carpet, and last night was no exception. He talked about how everything about the Twilight saga — even the constant pleas to take off his shirt! — is a blessing.




4. They've Come so Far
Robert, Kristen, and Taylor are all pros when it comes to Twilight premieres, but it's so fun to see how much they've grown up since the first one.




3. Kristen's All For the Fans, Even Ones Who Draw on Her Face!
Kristen Stewart had to take a short break from the red carpet to get her makeup retouched after one overzealous fan accidentally drew on the star's face while trying to get an autograph! Whoops! She was back in a flash, looking perfect done up, and stayed out for interviews and to pose with fans 45 minutes after the screening was supposed to start.




2. Rob Lets Loose
After doing so many of these, Robert Pattinson really seemed relaxed last night. He ran back and forth on the carpet greeting as many fans as possible, and at the afterparty he sat with Kristen as he chowed down on chicken wings and sipped a Stella Artois beer.




1. The Golden Duo
All eyes were on Robert Pattinson and Kristen Stewart from the moment they stepped onto the red carpet. The two were all about the fans and gave everyone what they wanted, posing together for the cameras. Even when they were apart, they weren't far from each other all night long. Rob even snuck glances back at her when he could.


Alle bilder fra Popsugar via Gossip-dance.

Kristens kjole(r), aka Kristen Stewarts drømmepost

Jeg tenker at konklusjonen er fabulous alle tre ganger. Go Kristen!


Via Gossip-dance.

Edward

Det er vel ingen hemmelighet at noe avdet jeg ser mest fram til er to timer Robward. Jeg mener Edward.


Fra petitbiel.

Her er forrige video - fra Twilight til New Moon.

fredag 25. juni 2010

Eclipsepremieren oppsummert

OMR, det er bare noen dager igjen!

Jeg gleder meg massivt til å lese anmeldelser og rapporter og whatnot, fordi jeg er overbevist om at dette blir den beste Twilightfilmen til nå. Her er en liten oppsummering fra den røde løperen i går:



Det er også en eller annen amerikansk kjendis som snakker om et-eller-annet drama, og andre kjendiser på slutter. Whatev. Wohoo!


Funnet borte hos Twilight Lexicon.

Eclipse-isj, og hvordan spise som Robert Pattinson

Jeg er offisielt helt ute av det, med LA-premiere på Eclipse i går og greier. Men jeg er fortsatt fullstendig Twilight i ånden - i går var jeg ute og spiste Kobebiff (en av Robert Pattinsons favoritter, verdens møreste biff fra okser som blir massert eller noe sånt, fab), og i dag skal jeg ha med Lomme-Edward på helikoptertur over Grand Canyon. Wohoo!

Jeg synes så tydelig å ha sett den her før, men den er kanskje i kategorien "ny", forstått som finpusset og i bedre kvalitet?


Fra clevverTV via Eclipse Movie.

onsdag 23. juni 2010

Robfix

Og med dette greier jeg meg gjennom nok en dag:


Fra TwiCrackvia Robsessed.

Robert Pattinson svarer på spørsmål fra fansen (igjen)

Her er en ny runde med spørsmål fra fansen borte hos Moviefone:


Fra TheRobsessedBlog.

Hvordan date en vampyr?

Det er en stund siden jeg har sett bra Twilightspoof, men den her duger:

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-us&from=sp&vid=858b6c9c-83f1-4b1c-b812-b05b4f5d6614" target="_new" title="How to Date a Vampire">Video: How to Date a Vampire</a>

Funnet via Twilight Lexicon.

Eclipsecamping

I morgen er det førpremiere på Eclipse i LA (herreRob, TB, hva gjør du på vei til Vegas da?), og teltbyen vokser:


Via Eclipse Movie.

En radiokanal har vært ute og dekket fenomenet:


Fra 971AMPRadio via Twilight Lexicon.

tirsdag 22. juni 2010

Jimmy Fallon tar en Rob igjen

Her er en ny Robparodi fra Jimmy Fallon, denne gangen er han bothered av fotball-VM:



Funnet borte hos Twilight Lexicon.

Kristen og Taylor i Stockholm

Var det noen som var der?

Her er en video med Kristen og Taylor i Stockholm:


Fra kjmchjzun0.

Remember Me på DVD og en dæsj dobbel hotness

Remember Me kommer på DVD i dag, og siden jeg er i Junaiten kan jeg jo alltids plukke den opp (å, som jeg likte den setningen. For alt jeg vet kommer den ut i Norge i dag også, og jeg kan sitte her og liksom være høy på pæra).

Som en liten oppvarming - her er Tyler, kryssklippet med Edward. Edward får være med fordi han akkurat har hatt bursdag. Eller noe sånt. Det blir i hvert fall dobbel hotness av sånt:


Fra DUKKESA31 via RAoR.

Vinn billetter til Eclipsepremieren på Akershus festning

Det er ikke lenge til Eclipsepremieren, ei heller til midnattsvisningen på Akershus Festning.

Borte hos Reel Replicas kan du nå vinne to billetter til denne forestillingen:



Svarfristen er - oooops - I DAG!!!

Voks-Pattinson formerer seg

Madame Tussauds i Hollywood rapporterer:

"Brit born A-lister and star of the phenomenally successful Twilight Saga, Robert Pattinson, is coming to Madame Tussauds Hollywood by overwhelming popular demand! The wax figure of the British heartthrob will be revealed on June 24, ahead of the release of his latest film, Twilight Saga: Eclipse."


Via Robert Pattinson Life.

"Robert Pattinson is one of the hottest celebrities in the world and we excited to add him to our collection. After being inundated by countless requests, we are delighted that we’ll be able to give fans the chance to “meet” their idol and pose for pictures with him. They can even give him a kiss on the cheek which I’m sure will be a big hit with his female followers!"

Jeg elsker dette bildet.

Fra L'essentiel via Robsessed.

"Fans can cozy up with Pattinson at our A-List Party Room Stage in his trademark sultry expression and messy hair, and his outfit will reflect his rugged style with an open collared shirt and skinny trousers for a unique photo-op and a sure way to make all your friends jealous."

Jeg er sjalu allerede.

mandag 21. juni 2010

Endelig en hottie

I forrige uke ringte ei venninne av meg og fortalte at hun satt og så på "min" Rob på TV.

"Er han ikke søt?" sa jeg.

"Jo" sa hun.

Jeg klarer meg ikke bare med noen skarve bilder - jeg må ha the shit.


Fra SweetMelodyxxx.



His hotness himself

Jeg trenger en dose Rob nå.

Dette skal være et helt nytt bilde - fra et-eller-annet amerikansk TV-magasin:



Her er ett til:


Begge via Eclipse Movie.

Det her er noen dager gammelt - fra pressemøtet forrige helg:


Via Eclipse Movie.

søndag 20. juni 2010

9 dager igjen, nytt klipp og WTF?!?? Bella og...Jacob?

Jeg tror det snart er på tide med valium (Cosmoen er allerede tatt hånd om).


Fra ZoeeSavX via Eclipse Movie.

Ojojojojojojoj!


Via Twicrack.

lørdag 19. juni 2010

TB oppdaterer seg på siste dagers Eclipsesnacks, og ikke minst Robert Pattinsons sexliv

Wohoo fra Junaiten! Nærmere bestemt Twilightisco San Francisco.

Etter en lang og strabasiøs ferd og noen timers skoshopping (det er viktig å prioritere - Golden Gate Bridge står der liksom, mens skosalget på Macy's bare varte i en dag), er det endelig på tide å oppdatere seg på litt Eclipse.

For å være ærlig har jeg ikke sett så mye Twilightgreier enda, bortsett fra på forsiden av sladrebladene på flyplassen, men jeg har som sagt tilbragt mine første timer i Junaiten inne i en skobutikk to kvartaler fra hotellet.

På den annen side stilte venninna mi opp i Robert Pattinson sex-skjorta (vi vet alle hva det betyr), og på direkte spørsmål om hva faen dette var hun hadde hatt kontakt (eller skal jeg si "hengt") med Rob i det siste,svarte hun: "Synes du ikke jeg fortjener det?".

Jeg velger å overse.

Det kommer virkelig nye klipp daglig, men er dette virkelig den 13. TV-traileren? I så fall, jøye meg:-)


Fra OneLuckyKid.


Jeg tror de har rett:


Fra O.

De har ikke 13 TV-trailere borte på den offisielle Twilightsiden, men de er da også litt trege - det kan gå både en og to uker fra første gang vi ser noe til det er "offisielt". Dessuten går jeg litt i surr - er denne, "Ready", hwlt ny eller ganske lik? La meg på dette tidspunktet minne om at jetlag og overtrøtthet er som å ha høy promille.

Den her har jeg også missa. Team Riley, anyone? For ikke å snakke om Jasper (selv med det håret...)



Youtube, you are my life now. Og Eclipse Movie kommer ikke så langt bak.

onsdag 16. juni 2010

Junaiten, Hot Rob og hvordan skal dette gå?

De siste dagene har hodet mitt vært et litt annet sted enn på Team Buffy og Twilightblogging. For endelig, endelig har tiden kommet for min store road trip i Junaiten. De neste fire ukene skal jeg og to venninner krysse USA fra San Francisco til New York, med stopp i blant annet Las Vegas, Santa Fe, Dallas og Chicago.

På en måte er det verste mulige tidspunkt å forlate min vanlige plass foran PC'en og internettstalkingen av anything Twilight den grundige researchen av fenomenet Twilight. På den annen side tror jeg ikke det er noe bedre tidspunkt å reise til USA på for en Twilightfan.

Jeg er utstyrt med kamera og Lomme-Edward (MIML må være igjen hjemme), og skal forsøke å få blogget om mine (eller skal jeg si våre? Jeg tror Lomme-Edward gleder seg) Twilightopplevelser - med Eclipsepremieren som høydepunkt - og kjenner jeg meg selv rett vil jeg benytte enhver anledning til å komme på nett. Men jeg kan ikke love daglige oppdateringer og hotte videoer eller jevnlige oppdateringer av andre godsaker den neste måneden.

Jeg kan allerede kjenne abstinensene av å ikke være garantert mitt daglige Robfix.

Men det er i morgen. I kveld er det fortsatt du og jeg, Rob. Du og jeg.


Fra TheGinajuicy.








*to minutter senere: Det skader vel ikke å sitte oppe litt og se hele intervjuet Rob gjorde med MTV?*

Robert Pattinson på Tonight Show med Jay Leno

Og med ett er jeg enda et steg dypere i min Robsession:



Liker faren til Rob som gir tips til hvordan Rob kan være romantisk:-)




Alle fra MyRobAddiction via Eclipse Movie.

tirsdag 15. juni 2010

En kjapp hottie

Vips - der var dagen over og jeg har nesten ikke fått blogget på grunn av innspurten før ferien. Men litt Rob kan jeg bare ikke leve uten så her er han. I dag: Robler. Eller var det Tybert?

Det ekstra søte er at Remember Me også er KStews favorittfilm...


Fra OohJoy.

Ny TV-trailer med Jasper i fokus

I hvert fall et lite glimt!

Tv-traileren heter "Fierce Jasper":


Fra BritsSlayMe.

14 dager igjen og teltscenen avsløres!

Ok. Ikke helt da. Men nesten.


Fra Courtney Cullen/Black via Eclipse Movie.

mandag 14. juni 2010

Robert Pattinsons tunge og andre hotte detaljer

Egentlig kunne dagens hottie utelukkende bestått av Robert Pattinsons tunge, men tross alt var videoen litt kort.

I stedet går jeg i motsatt retning og ser på Robs mange ansikt. Tro det eller ei - de er alle hotte:


Fra Eva675 via RAoR.

BTW - Hvis du vil ha mer Eclipse - her finner du alle klippene i høy kvalitet.

Og hvis du har ramlet av lasset når det gjelder å oppdatere deg på alle videoene som svirrer rundt akkurat nå - sjekk ut RAoRs guide for late fans:-)

Taylor, Rob og Kristen møter fansen - hele geia

Her er et opptak av hele møtet mellom Taylor, Rob, Kristen og fansen på Twilight Convention'en i LA i helga.

Det aner meg at Twilight fortsatt er populært.

stairway to heaven from Robert Pattinson on Vimeo.



Funnet hos TwiCrack.

Robert Pattinson på The Today Show

Robert Pattinson på The Today Show i morges, amerikansk tid (nettopp, norsk tid):

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



*Pssst, Rob. Det er bare å ringe.*

Funnet borte hos Eclipse Movie.

De 10 viktigste tingene vi har lært om Eclipse

Dette har vært helga for intervjuer, så for å oppsummere og gjøre det enklere for oss, har fearnet.com oppsummert de 10 viktigste tingene vi har lært om Eclipse. Her er et utvalg:

"1. In the real world, Kristen Stewart wouldn't approve of Bella Swan's complicated love life.

Stewart has always been a staunch defender of her Twilight alter ego and the choices she makes throughout the saga. But in theory, she understands that Bella's relationships with both Edward and Jacob can be unhealthy at times -- never more so than in Eclipse -- and if she were Bella's friend, she'd give her a reality check. A reality check spoken in early '90s hip hop parlance.

"Our movie isn't perfect. None of our characters are perfect at all," began Stewart. "They're all so completely crazy and messed up and that's why they go well together. They don't make excuses for their weirdness and they accept each other for who they are. On paper I'm sure that if you were a friend of Bella's you'd be telling her, 'Yo, you better check your boy because he ain't treating you well or whatever,' and Jacob, too, because he's a nutcase."

That said, Stewart explained why it all works in the films. "I think if you're really in love with someone then it doesn't matter because that's such an overpowering feeling and you're willing to make sacrifices, and that's our whole story.""


Fra edwardandbella.net.

"2. Robert Pattinson has seen Twilight twice, and the first time was… last week?

Describing how it felt to contribute his own songs to the first Twilight film, Robert Pattinson revealed that, aside from watching it to record the DVD commentary, he hadn't seen the entire film until recently.

"I just saw Twilight on TV for the first time a few days ago," he laughed. "Apart from the commentary. When my song came on I was just thinking that is so bizarre I actually had a song in the movie. I'm kind of amazed Catherine [Hardwicke] did it. It really shows how none of us thought it was going to be so massive, I never thought people would buy the soundtrack or anything."

Upon said viewing, even Pattinson thought reading the novel helped him follow the film. "Even when I was watching Twilight the other day, now that I've seen it, you do need to read the book to get it," he exclaimed. "I was like, what?? And I'm in it!" Pattinson also said that he hasn't yet read the fourth and final Twilight book, Breaking Dawn. Hey, Rob: It might be a good idea to start cracking Breaking Dawn before you start shooting this fall! Just sayin'…"


Fra edwardandbella.net.

"3. Contrary to popular belief, Taylor Lautner isn't afraid of acting with a shirt on.
Thanks to Jacob Black's perpetual state of undress, Taylor Lautner has enabled the Twilight franchise to save big on t-shirt expenses -- a habit that earns more than a few jokes in Eclipse. But despite the hard-earned attention, Lautner's abs are prepared to go into hiding for the right role.

"It all comes down to character," said Lautner. "If I love the character, I love the story, and the character requires me to be shirtless, or if it requires me to lose thirty pounds, I'm ready to do it.""

Taylor backstage på Twilight Movie Awards.

Fra MTV.

"6. Rob got a kick out of watching Taylor wolf it up in gray spandex.

For a tender scene in which Bella cozies up to Jacob in wolf form, Taylor Lautner took one for the team and wore a gray spandex body suit to give Stewart a real person to act against. And while she and director David Slade appreciated Lautner's gesture, Pattinson enjoyed teasing Lautner from the sidelines.

"There are a couple scenes, sort of confrontational scenes, [where] I sort of push him around a little bit," Pattinson began, "and I was supposed to grab his shoulder. It wasn't even in the script, I thought I'd really scare him and grab him and it would freak him out and turn the whole scene upside down! Then I grabbed his shoulder and it was too big to actually get a grip on. I just dropped my hand, so that was kind of embarrassing. I got him badly though; he kept having to dress up in a little grey spandex wolf suit all the time and try and be intimidating in that with Kristen patting him on the head and stuff. That was quite fun!""


Fra buzznet.com via Eclipse Movie.

"8. Rob had fun fighting a girl.

Snarling vampires, life or death stakes -- Edward sees some ferocious, limb-shattering action in Eclipse's action-heavy conclusion. Although Pattinson and Bryce Dallas Howard took it easy on each other in Edward's snowy showdown with Victoria, he unleashed his full fury on her stunt double:

"Weirdly, one of the producers told me, 'Wow, you look so enthusiastic in that fight scene' -- much more so than any one in the series! I did a bit of practice with Bryce; it's really hard to do stuff with her because she's the gentlest person and she's always laughing when you do anything, so we did a little bit kind of half heartedly, and then she'd be afraid of hurting me even though she'd only be hitting like [lightly taps the air]. Most of the vicious stuff I did was with a stunt double who was really, really tough. But the bits with Bryce -- we're just kind of rolling around and grabbing onto each other, but it was fun."

RobSten backstage på Twilight Movie Awards.

Fra MTV.

Sjekk ut resten borte hos fearnet.com.

søndag 13. juni 2010

Søndagshottie

Ble det med ett varmere her? MIML må ha skrudd på en ovn eller noe. Eller ikke.

La meg bare si at jeg har sans for eh...detaljene i denne videoen:


Fra robelied via RAoR.

Eclipse er ferdig!

Tweet fra David Slade: "Last night completed our final duties on delivering Eclipse My wonderful fiance took this picture of my expression."

Photobucket

Funnet via Gossip-dance.

Kristen Stewarts versjon av kysseangrepet på Twilight Movie Awards

Etter kysseangrepet på Kristen på Twilight Movie Awards uttalte Rob backstage at hele greia ble mislykket og at han hadde såååååå mange gode ideer til hva de kunne gjøre. Men de ble forkastet.

Her avslører Kristen hva den ene ideen gikk ut på.

Dere kan jo gjøre et forsøk neste år?

Godbiter (les: Robert Pattinson) fra helgas Twilight Convention

Jeg har ikke blogget i dag fordi jeg har vært på en fabulous dagfest med reker og hvitvin, og før det måtte jeg bruke tid på badet for å bli fabulous.

Dessuten. Det er ikke det at jeg ikke har fått med meg at det skulle være Twilight Convention i helga, det er bare at rapporteringen derfra har vært så massiv at jeg tenkte det var fint å lene seg tilbake og vente på godbitene (i form av hele intervjuer, de beste inervjuene, de klareste bildene osv osv).

Men nå er tiden inne.

Jeg begynner, og det her er i prioritert rekkefølge med, "Robert Pattinson talks about threesomes":


Fra eksnead via Gossip-dance.

For ikke å snakke om at du her kan høre Rob snakke med MTV om glitter lube. Dispenserideen kan jo fungere.

Det er kanskje kontroversielt å ikke gi det hellige hår førsteprioritet. Jeg legger meg flat, jeg ble forledet av tittelen på forrige video. Men her er en rapport. Endelig. Håret, via NBC:

"Robert Pat­tin­son has cut his famous hair for his lat­est film, “Water For Ele­phants” – and the star says he likes the shorter ‘do so much, he may keep it for “Break­ing Dawn.”

“I’m think­ing Edward might have a lit­tle bit of a hair­cut in ‘Break­ing Dawn,’” he laughed with Access Hollywood’s Shaun Robin­son at “The Twi­light Saga: Eclipse” jun­ket in LA on Sat­ur­day. “I feel so much bet­ter. You feel much more agile.”

New hair or not, he may have the chance to show off that agility in the two-part finale to the series, “Break­ing Dawn,” in which Edward and Bella (Kris­ten Stew­art) finally marry and con­sum­mate their relationship.

“I am look­ing for­ward to the pillow-biting scene. I thought that was so funny,” Rob said of the “Break­ing Dawn” novel’s Bella/Edward heat of pas­sion moment. “I’m just like, I have all the ran­dom things to do. Really? He bites the pillow.”

While Rob and Kris­ten can look for­ward to get­ting phys­i­cal in “Break­ing Dawn,” in “Eclipse” – due June 30 – it’s Tay­lor Laut­ner who has a nude scene, but not a fun one.

“He was out­side and it was freez­ing and it was rain­ing as well,” Rob said, explain­ing that he teased his on-screen roman­tic rival. “And he sat there like, trem­bling on the floor. I had my one line and I just kind of keep say­ing, ‘Oh, I’m sorry, I for­got what it was again, what was it?’”

Although Robert’s seri­ous on screen, the British star’s quite the fun­ny­man off cam­era – but, he said, it’d be “too nerve-wracking” to try his com­edy as a poten­tial “Sat­ur­day Night Live” host.

“I think that’s such a risk,” he said. “I went on [’The Daily Show’] and I was think­ing like, ‘Oh, I’ll try to be like, funny and stuff.’ I just real­ized it’s impos­si­ble to be a come­dian. You gotta be a genius to able to think of that stuff.”"

Shit. Jeg skulle jo vente på sånne ting som hele intervjuet og ikke la meg begeistre av random og utilfredsstillende småklipp. Og her er det:

Robert Pattinson Video Interview TWILIGHT ECLIPSE from ColliderVideos on Vimeo.



Borte hos hitfix.com kan du fordype deg og finlese liveblogger om Taylor Lautner, Kristen Stewart, de onde vampyrene, Cullenfamilien og filmskaperne.

Ja, også Robert Pattinson.

Robert Pattinson, Kristen Stewart og Taylor Lautner har også snakket med E!Online.

Det er også en haug videoer borte hos Access Hollywood (søk på Eclipse og alt kommer til deg på et søvfat).

Funnet via Thinking of Rob, Eyes of Amber og Eclipse Movie.

lørdag 12. juni 2010

Lørdagshottie

Siden det er lørdag kveld blir det hottie med heftige danserytmer. Tror jeg. For å være ærlig aner jeg jo ikke hva som spilles på Norges dansegulv i natt!

Men hottie blir det. Og den er i alle fall heftig. Avsluttet med en dæsj hårporno a la Rob:


Fra SweetMelodyxxx.

Denne helga skjer det! Sesongpremiere på True Blood!

Ikke at jeg får se den:-(

Men om en uke, neste søndag, får jeg kanskje muligens hvis jeg er heldig og de har HBO på hotellet, se den andre episoden i San Francisco. Wohoo!

Her er en kortversjon av traileren:


Fra jussunique.

Her er seks deilige klipp i ett (selv om ett av dem er dobbelt, pytt sann)!

*Alcide*


Lørdag kveld med Twilight

Den første videoen er inspirert av fan fic'en Through his eyes. Jeg har ikke lest den, men kanskje jeg skal? Etter at jeg har lest Breeboka og gjort meg ferdig med Slade-O-Rama, Cond-O-Rama og ikke minst Stew-O-Rama, selvfølgelig...


Fra DUKKESA31.

Så over til litt vakker og ettertenksom Eclipsestemning. Enya og greier:


Fra nilly247.

Til slutt en liten Kristenmontasje (yup), helt i Kristens ånd (NOT).

Twilightkysset er hottest, men Adventurelandkysset med Ryan Reynolds på den sofaen er en god utfordrer:


Fra hollywoodcandids via Gossip-dance.

17 dager igjen og enda et klipp fra Eclipse

Hmmm. Lurer på om de har tenkt å slippe en video hver dag fram til premieren? En jente kan i hvert fall drømme:-)

Her er jakten i ravinen. Vi har sett små glimt før, men ikke hele greia. OMT! Veldig kult. Nesten litt snikende tiger-isj, bare med raske vampyrer. Dette skjer vel når Edward og Bella er i Jacksonville?


Fra HDTrailerzz via Gossip-dance.

Jeg har også oppdatert intervjuene fra i natt med Nikki Reed, Jackson Rathbone, Dakota Fanning, Kellan Lutz og Elizabeth Reaser.

For ikke å snakke om at det har kommet nye intervjuer med David Slade, Melissa Rosenberg og Wyck Godfrey!

I kulissene på Eclipse og en haug intervjuer!

Slusene er åpne - og bare la det komme! Det er tross alt bare noen få dager igjen!

Her er en sniktitt i kulissene på Eclipse. Jeg nøler i hvert fall ikke med å se sånt, men hvis du holder deg ren og ikke har sett noen av trailerne eller klippene (jeg er blitt fortalt at det eksisterer slike folk), ville jeg ikke sett. Det er ikke superspennende heller, men et must for blodfansen!


Fra ColliderVideos.

Collider har også intervjuer med Kristen Stewart, Taylor Lautner, Bryce Dallas Howard, Stephenie Meyer, Ashley Greene OG Robert Pattinson. I kostyme. Interessant! Anbefales! Masse back-story. Inkludert teltscenen. Metaforer. Bevegelse.

OPPDATERING: Her er Nikki Reed, Jackson Rathbone, Dakota Fanning, Kellan Lutz og Elizabeth Reaser også.

Og siden jeg ikke lenger kan formulere hele setninger: Trøtt. Sove. Mer i morgen.

fredag 11. juni 2010

Ny dag, ny hottie

Jeg ble akkurat minnet på at jeg liker premiere-Rob også.


Fra TheSpecialGirl22.

Eier han ikke en skjorte? Nei, og det er vel poenget?

Jeg har sett det her før, men kanskje ikke så mye eller hele scenen i ett? Uansett. Det skader ikke å se det om igjen.

Det jeg liker godt med SMeyer er den totalt overbevisende forklaringen på skjorteløsheten: Varulvtransformasjonen som delvis har ødelagt alle klærne, og delvis må spare på de få t-skjortene han har igjen. Med en så ung varulv vet man aldri når det skjer, vet du.


Fra somedia via Everglow.

Personlig krysser jeg fingrene for RPattzversjonen:


Fra itn via Gossip-dance.

Også har vi alltid Little Ashes.

De to siste plakatene for True Blood, sesong 3

OMTB, sesongpremieren er nå på søndag! Måtte den episoden ad mystiske omveier snart befinne seg hos meg!

Her er de to siste plakatene som har kommet:





Begge fra True Blood på Facebook.

Borte hos True Blood på Facebook har de også lagt ut 9 nye postere - en for hver av hovedrollene.

Breaking Dawn blir to filmer!

Det er offisielt - Breaking Dawn blir to filmer! Det betyr at vi bare er halvveis, det!

Entertainment skriver: "STRAIGHT FROM SUMMIT:Los Angeles, CA, June 10, 2010 – Summit Entertainment confirmed today that THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will be released as two separate films with the first of the two slated to be released in theatres on November 18, 2011. Academy Award® winner Bill Condon will direct both films starring Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner along with Billy Burke as Charlie Swan as well as returning members of the Cullen Family including Peter Facinelli as Carlisle, Elizabeth Reaser as Esme, Jackson Rathbone as Jasper, Nikki Reed as Rosalie, Ashley Greene as Alice and Kellan Lutz as Emmett."


Via Robsessed.

"The project, based on the fourth novel in author Stephenie Meyer’s Twilight series, is currently being written by Melissa Rosenberg with Wyck Godfrey, Karen Rosenfelt and Stephenie Meyer producing. The TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN will start production in the Fall."


Ukjent opphav. Verdensveven.

"THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN illuminates the secrets and mysteries of this spellbinding romantic epic that has entranced millions."

Fra TwilightGuy.com via Breaking Dawn Movie via Ingeborg. Takk:-)

torsdag 10. juni 2010

Victoria

Her er et nytt klipp av Victoria, nå også kjent som the queen of mean. Jeg begynner å venne meg til Bryce Dallas Howard også. Litt rart fortsatt, men før Bryce fikk jobben som Victoria var hun en av mine favorittskuespillere fra Hollywood.

Dårlig kvalitet - men pytt:


Fra BritsSlayMe via TwiCrack.

Jeg velger meg en Edwardhottie

Sår, hjerteskjærende, vakker, Midnight Sun-isj, livet før Bella osv. Og hot.

Edward.


Fra emisoad.

Mer alt-i-ett-herlighet. Nå: Eclipse

Jada, 7 filmklipp i ett! Nesten 6 minutters herlighet (men ikke kronologisk - ingen klage, bare fakta).

W-O-W Edward i det andre klippet! Har jeg oversett det eller er den biten der han dukker opp i Volvoen ny?


Fra ColliderVideos via Robsessed.

Litt Bree. Igjen.

Her er et lite klipp av Bree og Riley:


Fra 5Meleya5 via Twilight Lexicon.

Uff, jeg har ikke fått rotet meg til å lese Breeboka enda, selv om den ligger på nett og alt. Det får skje i helga. Men jeg leser her og der at folk liker den.

Her er noen spørsmål og svar om Bree fra et intervju forlaget har gjort med Stephenie Meyer, kryssklippet med litt Eclipsebilder:

Q: Bree only appears in a couple pages of Eclipse. What was it about the character that made you want to explore her story further?

A: In the beginning, I wasn’t fascinated specifically by Bree — it was the newborns in general. While I was writing Eclipse, there was a lot going on behind the scenes, of course, things Bella didn’t know about. Because I was focused on Bella, I couldn’t delve too deeply into the newborns’ story, however, there was always in my mind a general idea of what they were up to. I had to think about that while I was pacing the plot: Bella is at this point, the newborns are doing this. To keep it all straight, eventually I made a calendar of the months of May and June — which is all Eclipse deals with — and wrote down on each square what was going on with Bella that day and what was happening in Seattle. So the story of the newborns was always a big part of the story of Eclipse. And it made me kind of sad that there was no way to express any of that in the book.

Bree is the only newborn mentioned by name in Eclipse, the only newborn who has contact with the Cullens (aside from being killed by them), and the only newborn who encounters the Volturi in the clearing. She lives the longest, so she is the narrator who can tell the full story. She was a natural choice to chronicle the story of the newborns. Once I started writing from her perspective, she really came alive. So much so that, as the inevitable end got closer, it was really depressing going ahead. It was harder for me to kill Bree than any other fiction character I’ve ever killed, even though I was killing her for the second time. (Before Bree, the saddest was Walter in The Host.)"

Decisions, decisions...

Via Twicrack.

"Q: Why do you feel it is important for people to read Bree’s story prior to the release of the Eclipse movie?

A: Eclipse is told from only Bella’s perspective. That has some limitations; when there is so much going on off-stage (so to speak), it leaves a lot of mysteries. The films have the advantage of seeing the story from outside of Bella’s head. The viewer can see things — like the wolves hunting Victoria in New Moon— that the reader only gets hints of. Of all the Twilight books, Eclipse has the most going on outside of Bella’s view. For the movie to work, we have to see and understand some of these things.

Knowing that elements of Bree’s story were being incorporated into the movie, I hoped the story could somehow get out first. Personally, I always want to read a book before seeing the movie. I like to make my own mental pictures before someone else’s picture intrudes. Probably most of my readers don’t have the same hang-up, but for those who do, I wanted to give them the chance to create their own mental pictures of Bree and the gang."

Stupid black Volvo.

Fra everglow.

"Q: In which order would you recommend one read The Twilight Saga with the addition of The Short Second Life of Bree Tanner? Should they follow Eclipse with the novella or finish Breaking Dawn before cracking the pages of The Short Second Life of Bree Tanner?

A: If I were going to read the saga for the first time, I would probably read Bella’s story straight through before launching into other perspectives."

19 dager igjen!

Via Eclipse Movie.

"Q: Why did you choose the American Red Cross as your recipient charity for donations from the sale of The Short Second Life of Bree Tanner?

A: I was very moved by the outpouring of support after the disaster in Haiti. A lot of Twilight fan communities did fundraising effort, and I was so impressed by their efforts. I wanted to continue that movement. I think it’s important that we not quickly forget Haiti and Chile now that they’re no longer the focus of the media. It takes a very long time to recover from such devastation and they still need our help."

Hallo, Volvoeier!

Fra Twi-fecta.

Hvis du virkelig vil gå i dybden, få med deg MTV's sammenligning av Bella og Bree.


Funnet borte hos Gossip-dance.

Alle intervjuene av Rob backstage på Twilight Movie Awards

Jeg liker veldig godt at folk bruker sine kreative evner til å klippe sammen vidoer som det her. Her er alt Rob sa backstage i ett.

Rob har alltid kledd beskjedenhet:-)


Fra BritsSlayMe via Thinking of Rob.

Jeg mener fortsatt ikke at Robert Pattinsons hår er en mad skill i seg selv, men det er definitivt en mad skill når en hårklipp gir deg six-pack...