lørdag 31. juli 2010

Robhottie og jeg faller, igjen. Alltid.

Egentlig føles det som om jeg er i en fase der jeg gjenoppdager den herlighet som er Rob og faller for han på nytt. Det må være fraværet av Robfix i dagesvis om gangen i ferien som gjorde det.

Denne videoen beskriver godt hvordan det føles - det gnistrer og glitrer hver gang jeg ser han. Å, den herlighet som er Robert Pattinson!


Fra DUKKESA31.

Filmplakater. Twilighti(fi)sert.

Verdensherredømme og alt det der.




















Alle fra Hot Twilight via Gossip-dance.

Kristen Stewarts hår

Har jeg en hårfetisj? Eller kan det være at jeg bare forsøker å posisjonere meg som den Twilightbloggen som best dekker hårnyhetene fra Twilight?

Uansett - når sånne artikler dukker opp kan jeg ikke la være. Her er oppskriften på KStews MTV-hår, fra Elle.uk:

"Adir Abergel has worked with everyone from Sienna Miller to Jessica Biel. He styled Kristen for the MTV Movie Awards, taking her hair from choppy crop to sleek and long. Here’s how…"




"“I started by applying Fekkai Full Blown Volume Styling Whip, £16, all over her wet hair. Then I dried her hair using my hands to create volume and an uneven texture. To give Kristen’s hair more movement, I curled the top sections of her head with a one-inch curling iron (if your hair is not stick straight you can skip this), loosening them with Fekkai Beach Waves, £19. Next I pulled the hair into a high ponytail, secured it with an elastic band, wrapping around the ponytail a weft of hair extensions, about 16" long and about two feet wide. To secure in place and to hide the join, I took a piece of hair from the underneath wrapping it around the base of the ponytail and secure with hair pins. To ensure your hair holds all night, spritz with hairspray.”""

Og ikke nok med det! Borte hos minmote.no får du oppskriften på hvordan du kan få Kristen Stewarts stil.

fredag 30. juli 2010

Gla'hottie

Her kommer en aldri så liten gla'hottie, med en samling gode, gamle bilder av Rob:


Fra robmyworld.

Twiligt på topp 100 lista over verdens kuleste ting

3000 briter borte hos The Sun har kåret verdens 100 kuleste ting, og tror du ikke Twilight er med?


Fra The Sun via Gossip-DAnce.

Rob (og Kristen?) gleder seg til Breaking Dawn

Jeg så eller leste akkurat et intervju der Robert Pattinson sa at han ikke hadde lest Breaking Dawn enda. På den annen side, han må jo ha plukket opp litt av det som skjer i Breaking Dawn selv om han ikke har lest boka.

People skriver: Robert Pattinson Excited for Breaking Dawn's 'Pillow-Biting' Sex Scene

"In Eclipse Kristen Stewart and Robert Pattinson's characters end up engaged – so what happens when they become man and wife?"

""It does actually literally get more physical [in Breaking Dawn]," Stewart tells Access Hollywood, referring to the couple's sex scenes. "It doesn't get more action-packed … [But] they definitely get more physical. Well, they get married."

The film's screenwriter has said she plans to show Stewart's character, Bella, giving birth, so how steamy will the pre-baby scenes get?"


Fra Twilight Secrets.

""Well, they're man and wife now," Stewart says leadingly. "They have a kid and stuff too, so, I guess to get there that happens."

She adds with mock excitement, "We totally have sex – finally!""

En RPattz-klassiker:

Fra ontd.

"For his part, Pattinson jokes that one moment of the Edward and Bella romantic scenes in the book stuck out to him.

"I'm looking forward to the pillow-biting scene," he says with a laugh. "I thought that was so funny. Of all the random things too do, really? He bites the pillow."

Plus, now that he'll be showing more skin, "I can't wait to get all my body makeup on," Pattinson says, "to be especially pasty looking.""

Hva med vannfaste abs?

Eclipse, andre runde

I går fikk jeg endelig, endelig rotet meg på kino og sett Eclipse for andre gang. Det blir ikke den siste!

Jeg hadde med meg en venn som hadde ventet med å se Eclipse for å se den sammen med meg (så gøy!), en annen som er Team Jacob tvers igjennom, og også så filmen for første gang (barnefødsel er vel en gyldig grunn til å ha ventet så lenge:-) og ikke minst MIML, som trodde at vi skulle på Inception helt til vi sto i luka og kjøpte billettene. Men han tok det med fatning. Han er ikke Mannen-i-mitt-liv for ingenting:-)

Og etter mitt bittelitt lunkne førsteinntrykk første gang jeg så filmen, tenker jeg nå: Hva er i veien med deg, TB? Den var jo F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!!! Jeg kan bare skylde på at jeg var så trøtt og i tåka at jeg ikke klarte å ta filmen innover meg første gang, det ble bare too much, jeg klarte ikke å la meg rive med så mye jeg hadde trodd på forhånd, men nå, denne gangen, var jeg med i hver sving og hver bølgedal og jeg elsket det.

Hvordan kan dette være galt?

Funnet hos Twilight Secrets.

Sist kjøpte jeg ikke kjærlighetstriangelet helt, og jeg er fortsatt ikke helt overbevist av Bellas "I don't know what happened" etter å ha kysset Jacob, men bortsett fra det aksepterte jeg premisset (ja, hun elsker begge og det må være litt fram og tilbake for å forstå det) i mye større grad nå. Min venninne Team Jacob var kjempefornøyd med Jacob - ikke bare eide han filmen (igjen), men han var mer edgy, bitrere, tøffere i tonen, og det var...hot. Jeg sier meg enig (selv om jeg hang meg opp i nesa til Lautner, var den sånn før?).

Jeg kan ikke argumentere mot det her heller:

Fra GQ via Eclipse Movie.

Det jeg også må si mye mer om er håret til Edward. Jeg innrømmer nok en gang min svakhet for Twilight-Edward og ikke minst Twilight-Edwards lugg. Den som står rett opp. Den som får meg til å smelte hver gang jeg ser et klipp fra Twilight. Ja, fortsatt. I mange av scenene i Eclipse er det mer en rufseluggdott ute og går, men - takk Rob (eller heller ikke takk Rob - ikke gjør meg så hot jeg greier ikke mer hyling - Pattinson, men frisøren hans, eller regissøren, eller whatev) - i de viktigste scenene er HÅRET der, dvs Edwardhåret, og hotnessfaktoren intakt. Jeg snakker scenene med svart t-skjorte (parkeringsplasshotness og Rageward), the leg hitch/frieriet, teltscenen og også (hvis jeg husker korrekt) etter at Victoria er død og i sluttscenen.

Hårdott-Edward.

Via ILBWS.

Hårfin-hotness-Edward. Du ser forskjellen!


Via Thinking of Rob.

Jeg ble dessuten enda mer rørt av hele frieriet enn sist. Det kan være forventningen til hva som kunne komme, jeg visste jo hva som ville skje, men jeg sitret helt fra Edward åpnet døra og Bella entet Cullenhuset. Jeg kjente det helt ut i tærne når de gikk opp trappen og inn på rommet til Edward - åhhh, som det minnet meg om Twilight også! - og hotnessen i kyssinga, skjorta som kneppes opp...(og så luremusa Edward som ikke vil, men du slipper ikke unna, skjønner du, Isle Esme er bare 476 dager unna)...og det hele avsluttes med at han løfter henne opp. Målløs. Må se den scenen hundre ganger til.

Her er slutten:

Fra EclipseMovieClips.

Alle likte Bella bedre. I denne filmen smiler hun til og med - opptil flere ganger. Og hun er i ferd med å vokse opp og virker mer tøff og bestemt enn før. Særlig slutten, der hun forklarer valget sitt, liker jeg godt.

Her har jeg et alternativ til den evige klagesangen om femtitalls-Bella-som-gir-opp-alt-for-en-fyr-er-en-skadelig-rollemodell-for-unge-jenter (selv om jeg ser hvor den kritikken kommer fra): Det går an å se Bella som en sterk, ung, jente med bein i nesa som tør å finne seg selv og gå sin egen vei på tross av forventninger, gruppepress, hva alle andre gjør. Hun tør å hoppe - uten sikkerhetsnett - og hvor mange av oss er det som tør å gjøre det i livene våre (flytte til Afrika eller en øde øy, ta den utdanningen som vil gjøre oss fattige på penger resten av livet, ta sjansen på den umulige kjærligheten, den som liksom ikke passet akkurat nå)? Og ved å velge den alternative veien finner hun seg selv. Hun kommer hjem. Da handler det fint lite om en fyr likevel, gjør det ikke?

Anbefaler også denne artikkelen om å hate å elske Twilight (men tross alt mest elske det) fra Filmpolitiet.

Eclipse! Wohoo! Hottie!

Oooops, klokken er over midnatt og jeg har ikke postet dagens hottie enda, men jeg har verdens beste unnskyldning: JEG HAR SETT ECLIPSE IGJEN! ENDELIG!

Og jeg likte den mye bedre nå enn første gangen jeg så den! Mer om Eclipse i morgen. Må legge meg nå.

La meg bare nevne...ok, da.

I morgen.




(leter etter egnet hottie på verdensveven)




Men kan ikke bare poste hottievideo eller legge meg uten litt Twilightherlighet også, her i form av en nydelig, litt annerledes, video (er det det her som kalles tenåringsangst?):


Fra emisoad.

Åja, hottie.

Eller litt Edward og Bella. Og det er jo strengt tatt nærmest identisk:


Fra TforTwilightSaga.

OME - er ikke dette hot, og rått, vet jeg ikke:


Fra evelinagreece.

*Edward*


torsdag 29. juli 2010

WTF?!??? Emmett er i ferd med å slå Edward

Borte hos EW har de en Sexy Beast-konkurranse gående, og denne uka er det Edward vs. Emmet. Ikke noe nytt i det, kanskje, bortsett fra at Emmett leder. Hva?!??



Er Robmojoen borte? Har Emmettfansen organisert seg? Har ekte magemusker plutselig begynt å populært? Har all hundeluftingen til Kellan Lutz hjernevasket folk? Er bildene fra WFA-settet ikke distribuert godt nok? Jeg skjønner ingenting:-)



Borte hos EW kan du også foreta virkelig vanskelige valg, som Alcide vs. Eric Northman. Sukk.


Alle bilder knipset fra EW.

Funnet via Twilight Lexicon.

onsdag 28. juli 2010

Våte drømmer om Rob

Borte hos RAoR diskuterer de sine drømmer om Rob (eller mangelen på sådanne). Jeg har fortsatt bare hatt min ene drøm, og der skjedde det ikke så mye (dessverre).

Er det noe rart at folk må fantasere?


Fra ChachaCullen via RAoR.

Melissa Rosenberg snakker Breaking Dawn: Ja til frykt, nei til tenner

Wohoo! Bare 478 dager igjen!



Her kan du høre Melissa Rosenberg snakke Eclipse.

(Nesten) nytt intervju med Robert Pattinson, og noe godt og gammelt med hele Twilightgjengen fra Moviefone

Cinescape har et nytt, gammelt intervju med Robert Pattinson:


Fra Cinescape01 via Gossip-dance.

Moviefone har laget en samling av de beste Unscripted-intervjuene (intervjuene der de intervjuer hverandre), inkludert godsaker (som Robert Pattinsons sexy face og generelt dårlige fysikk) helt tilbake fra 2008:



Moviefonevideoen fant jeg via den norske Robbloggen Loving Rob. Sjekk den ut!

Coca Cola Zero Break

Mmmmm....ja. Jeg er fortsatt forgapt besatt forelska fortapt.


Fra Water for Elephants Film.

tirsdag 27. juli 2010

Deilig, rolig Robhottievideo

Her er et lite drops av en deilig, rolig Robhottievideo. Her er alt fra Spunk Ransom og Cedrik Diggory til håndporno, med en dæsj tunge.

Vi fortjener det.


Fra TheSpecialGirl22.

TB oppdaterer seg på Nikki Reed, og liker det hun finner!

Helt i begynnelsen av min Twilightbesettelse syntes jeg Nikki Reed var den tøffeste dama av dem alle (og har du ikke fått med deg Thirteen MÅ du gjøre det, bra film), men så forsvant hun liksom bare.

Ikke vet jeg hva hun har bedrevet tiden sin med, selv om jeg tror mesteparten av fjoråret gikk med til å kakse seg rundt i Hellas med ekskjæresten til Paris Hilton, men nå - nå trenger jeg ikke å lure lenger, fordi noen har funnet hjemmesiden hennes, eller bloggen, egentlig.

Og ikke nok med det!

Nikki har også regissert den nye musikkvideoen til venninna si, Sage (i følge bloggen til Nikki regisserte hun også en musikkvideo i 2009, eller er dette den samme, se hva jeg lærer, og dessuten betyr det at hun ikke bare hang (eller "hang") i Hellas i fjor:


Fra officialsagemusic.

Alt funnet via Twilight Lexicon.

Twilight...julepynt?

Denne raritenen ble sett på Comic-Con (å, Comic-Con, stedet der Twilight overtok popkulturen) her forleden. I følge innsidere hos Hallmark og det jeg kan lese meg til borte hos TwiCrack er det prototypen på en Twilight julepyntfigur. Som visstnok skal være malt når den er ferdig.

Tviler på at MIML går med på det, men jeg kan jo smugle den med?


Via TwiCrack.

Midninght Sun - en lekkasje på linje med Watergate?

Ikke si aldri - vi lever i en verden der Robert Pattinson kåres til å være mer innflytelsesrik enn Obama (eller en verden der Twilightfansen er litt bedre på nettavstemninger enn Obamafansen:-).

Som en oppfølger til Wikileaks offentliggjøring av hemmelige militære dokumenter fra Afghanistan, har Time laget en liste over ti berømte "lekkasjer". Blant dem - Midninght Sun!

Det passer alltid med et bilde av Edward.

Fra verdensveven et sted.

Time skriver:

"In 2005, rookie author Stephenie Meyer wrote a book about vampires in just a few months. Faster than she'd written it, Twilight leapt from bookshelves and the world met Bella, Edward and the rest of the Cullen clan. Told from Bella's point of view, Twilight is the story of a star-crossed couple who cannot consummate their romance because Bella's love, Edward, is a vampire. Meyer followed her breakthrough with three sequels in the next three years, all of which became gigantic bestsellers.

In 2008, she tried something different (sort of) by retelling the events of the first books, only from Edward's point of view. Sooner than you can say "glittering vampire," 12 unfinished chapters from the new manuscript, Midnight Sun, appeared on the Internet. "I think it is important for everybody to understand that what happened was a huge violation of my rights as an author, not to mention me as a human being," Meyer said in a message to fans. Rather than punish her loyal following, Meyer posted her entire unfinished Midnight Sun draft on her website. The only catch is that it's unprintable — better bring an e-reader."


Fra Twilightseries.ca.

Ingenting ville glede meg mer enn om Stephenie Meyer plutselig annonserer at Midnight Sun er ferdig og skal utgis. Det er sånn det vil skje, tror jeg. Og det passer jo bra til vinteren for eksempel, når det enda er hundrevis av dager igjen til Breaking Dawn...Evig optimist!

Ellers på lista finner vi småting som Watergate (det førte jo bare til at en amerikansk president måtte gå av, pytt) og Plamegate, en del av opprullingen av hvordan Bushadministrasjonen trikset med bevisene i forkant av Irakkrigen. Pytt igjen.

Sa noen verdensherredømme?

Funnet via Twilight Lexicon.

Vampires Suck

Ok, jeg er glad i gode spoofvideoer, men en hel film? Jeg har aldri klart å komme meg gjennom de hele spoofbøkene heller (som TwiLite). Litt er gøy - mye er...for mye. På den annen side, jeg liker jo å være oppdatert:-)

Dessuten måtte jeg le. Litt. Spesielt av Edward og pudderet.


Fra TheUsTrailers.

Filmen har premiere 18. august, og kommer til Norge 3. september, i følge IMDB. Du kan lese mer om den borte hos IMDB eller på filmens hjemmeside.

mandag 26. juli 2010

Badass-Rob aka dagens Remember Me-hottie

Jeg har i hele dag telt på knappene og vært frem og tilbake på om jeg skal poste paparazzi(ikke)dramaet til Robert Pattinson eller ikke, og jeg har enda ikke bestemt meg og snart er det irrelevant i denne bloggeverdenen av ferske nyheter, men det er uansett riktig dag for litt badass-Rob, aka dagens Remember Me-hottie:


Fra petitbiel via Robsessed.

Ny, lang trailer for remaken av La den rette komme inn: Let Me In

Den svenske filmen La den rette komme inn er ikke bare en god vampyrfilm, det var en av fjorårets beste filmer. Det er kanskje derfor amerikanerne heiv seg rundt og allerede har laget en remake?

Med remakes vet man aldri hva man får, men i dette tilfellet er jeg positivt overrasket - i hvert fall hvis vi skal dømme etter traileren:


Fra TheUsTrailers via FilmDrunk.

Her er originaltraileren.

I kulissene på Remember Me

Et av mine beste kjøp i USA var utvilsomt Remember Me på DVD. Jeg kan ikke skryte av å ha sett den om og om og om igjen, men jeg har sett den, ja, og syntes den var MYE BEDRE når jeg så den om igjen hjemme i stua. Jeg skal absolutt se den en gang til (og enda en gang) ved første og beste regnværsdaganledning. For ikke å snakke om kommentarsporet jeg heller ikke har rotet meg til å se enda (jeg skylder på godt vær og det at sola står rett inn i stua mi slik at det er vanskelig å se på tv om sommeren hjemme hos meg).

Med DVD'er kom det også ekstramateriale - om hvordan de lagde filmen, hva de tenkte når de lagde den osv - ikke så langt, men interessant og kjempebra! - og det her er en bitteliten smakebit fra den britiske DVD'en som ble sluppet i dag (det betyr at den kan bestilles på amazon.co.uk NÅ):


Fra heyuguysblog via Thinking of Rob.

Remember Me kommer på DVD i Norge 25. august - på Blu-Ray 18. august (!) - i følge cdon.no og Platekompaniet.

søndag 25. juli 2010

Hvordan bli en (god?) varulv

Den her er skikkelig cheesy og teit, men jeg er trøtt og filterløs. Dessuten tror jeg det er viktig å dele balsamtipset med verden. Tror de er inne på noe der...


Fra BBCSwitch via Twilight Lexicon.

la meg ikke en gang forsøke hottie

Jeg skal avstå fra å forsøke å lage morsomme ordspill på (ingen) kroppskontroll, om det nå skulle handlet om meg selv, fanjenta, eller fjellgeita Rob. La oss bare hoppe rett i det:


Fra nilly247.

Robsikling, del eh...en god del

OMR, jeg reiser bort og går glipp av sånt. Skandale!

Jeg vet virkelig ikke hvilket bilde jeg liker best, er det...

...det her...


...eller dette...


...men hva da med dette...


...for ikke å snakke om:



Sukk.

Smelt.

Alle bildene er fra det gamle AnOther Man-photoshootet, men vi har visst ikke sett akkurat de her før. Hvis vi har det, who cares, hotness er hotness:-)

Resten finnes borte hos Robert Pattinson Life.

Hvis du klarer mer, har de et deilig gjensyn med bildene fra Details (og Us Weekly) borte hos spunk-ransom.

KStew viser flere skillz, muligens mad

Jeg mener å ha sett Kristen Stewart kaste en amerikansk fotball i høye hæler en gang for lenge siden (slik Julia Jones nettopp gjorde hos Lopez), og jeg har definitivt sett henne konkurrere i hvem-klarer-å-tømme-en-eske-Kleenex-raskest (srsly) på Jay Leno.

Her er hun i sving ikke bare på dansegulvet (jeg kan lett se for meg Rob smelte av det der), men hun viser også gode evner i å snike seg inn på utesteder. Med litt hjelp.

Denne jenta har talenter!


Fra kate111333 via Eclipse Movie.

Adventureland er forresten en god film, så hvis du ikke har sett den enda, gjør det!

fredag 23. juli 2010

Fredagshottier, muligens helgehottier

Jeg står på farten til en øy i havgapet der de har eller ikke har internett - hvem vet, og det kan til og med ha vært min gode ide å reise dit. Hvorfor, spør jeg meg selv.

Ja, ja.

Her er i hvert fall to deilige fredagshottier med litt av hvert i (selv om musikken kanskje er litt too much i den første og ikke helt i min gate i den andre, men bildene, bildene...), som kanskje muligens blir ukas helgehottier.

I hvert fall tilbake på mandag!


Fra fictiongirl08.


Fra sbq30.


Voks-Pattinson utfordres av Voks-Edward. Eller ikke.

WTF!?!!

Hvis vedkommende som laget Voks-Pattinson på Madame Tussauds røyka hasj under arbeidet, vet jeg ikke helt hva personen som laget Voks-Edward var på.

Bella ligner i hvert fall bittelitt.


Via Robsessed.

Vi trenger mao ikke å flokke til Hollywood Wax Museum i Gatlinburg med det første. Men hvis du skal til New York eller deromkring, har de nå et godt tilbud...Anbefales!

Funnet hos Gossip-dance, TwiCrack og Robsessed.

Robert Pattinson vs. Eminem, eller en hyllest til rapperen Rob

Denne videoen er bare helt nydelig. Her kombineres mitt gamle celebrity crush Eminem (fra den gangen han var sint, hvit slim shady mann) med Robert Pattinson. Og tror du ikke Robert Pattinosn digget rap på den tiden også, deriblant Eminem, så der deler vi fortid, Rob og jeg.

Forskjellen er vel bare at Rob ville bli Eminem, og satt og spilte inn egne raplåter he he, mens jeg ville...eh...la oss bare si at jeg ikke har noen musikalske ambisjoner:-)


Fra Lostimortal2.

Oh my Jacob! Ja HAN Jacob

Ja, ja, det tyder jo på dårlige holdninger når jeg liker at Rob, her alias Jacob Jankowski, får seg en på trynet i ny og ne (les: Remember Me). Men samtidig gjør det noe med meg - det må være kombinasjonen mors-/dulle-/trøsteinstinkt og Robs hotness som er så eksplosiv. Kan forresten også være forårsaket av og/eller forsterket av løping med søt, liten hund.

Nå har det altså skjedd igjen - på settet til Water for Elephants:


Via Thinking of Rob.


Via Robsessed.

For ekstra nærstudie - her er videoen.

Hvor oppdatert er du på Breaking Dawn?

Jeg legger meg flat og innrømmer at jeg, i hvert fall i følge Breaking Dawn quiz'en til Reelz Channel, er helt håpløs. Men jeg følte at jeg nesten kunne det!

Poeng!


Oooops...


Yess!


F-en.


Og tragedien bare fortsetter. I følge Reelz Channel er jeg "Green Eyes (3-5 correct) ) — Your pathetic lack of Breaking Dawn knowledge makes you a mere mortal."

Dette kan jeg ikke leve med. Det er bare en ting å gjøre: Lese Twilightsagaen en gang til! Da er det jo fint at de trykker opp nye opplag av Breaking Dawn i paperback.

Funnet borte hos Twilight Lexicon.

torsdag 22. juli 2010

Hallo, hottie

Over til hottie.


Fra XAXAwitch1 via LTR.

Hot Pockets og andre matskillz - en påminnelse (Rob)

Jeg leser i dag borte hos Robsessed at ikke bare har Robert Pattinson begynt å spise sunt, dvs at han får sunn catering levert på døra hver dag, han gjør det fordi den eneste maten han klarer å lage er toast.

Hva? Hvor ble det av mangfoldet? Gulrøtter i mikrobølgeovnen og ikke minst Hot Pockets, som så vidt jeg vet kommer i flere smaker? Oppvarming og utpakking (i en eller annen rekkefølge), er ikke det å lage mat, det nå, liksom? Hvor ble det av Robert Pattinson -Master of the Microwave?

Eller du kan få hobbykokken KStew til å lære deg å lage pai (i stedet for å bare spise dem):


Fra ljtwilights via Gossip-Dance.

Just sayin'.

Jeg vil ha en Volvo. Nå.

Vil ha den. Nå. Men ikke noe tull, den må være sølvgrå!


Fra DigitalCinemaMedia via Robsessed.

Twilight har mad skillz

Med fare for å bli den der håpløse bloggen som poster ting tre uker etter alle andre og tror de har funnet noe stort (de finnes sikkert!), må jeg dvele litt ved Twilight's Got Talent fra Lopez Tonight.

Jeg ramlet over noen videoer her jeg satt og leste meg opp på alle godsakene jeg har gått glipp av, og hadde helt glemt at jeg faktisk så litt av det her på TV da jeg var i USA - nærmere bestemt Billy Burke som gjorde et-eller-annet med munnen og Julia Jones som prøvde å treffe, og muligens traff, Papp-Edward med en amerikansk fotball. Noe som forøvrig må være forbudt ved lov? Eller i hvert fall burde vært forbudt. Fine Papp-Edward.

Uansett - dette er første gangen jeg ser alt, og det er jo artig å få med seg Twilightfolka sine mad skillz. Bare synd ikke Rob er med, det virker jo som om han har taket på dette med rokkeringer og fyrstikker. Eller han ble beskyttet mot seg selv.

Først ute er Boo Boo mini-Lautner Stewart, og Charlie Bewley (sistnevnte skikkelig glad for å havne sammen med Boo Boo - NOT):


Fra AllocatePlus.

KStew sjonglerer! Dette gjør jo MTV-ideen til Rob i hvert fall halvveis gjennomførbar!


Fra ouchimadiva.

Oooo! Det var DET Billy Burke gjorde. Han må ha dratt en del damer med det trikset. Og Julia må rykke to steg tilbake sammen med Charlie Bewley. Eller forresten, å treffe Papp-Jacob er kanskje tillatt?

Elizabeth Reaser og Peter Facinelli viser mad moves på dansegulvet. Å øyne, rens dere!


Også fra AllocatePlus.

Denne, derimot, er frisk og ny (fra i går, bare):


Fra LopezTonight via Eclipse movie.

Betyr dette at kroppen til Kellan Lutz bare ser så stor ut fordi hodet hans er så lite? Og vil det være alt jeg tenker på neste gang jeg ser Eclipse? Som er SNART?


onsdag 21. juli 2010

Twilight vs. True Blood - dukkeversjonen.

Som stolt eier av/innehaver/i et forhold til (de to første er for MIML, den siste er for Lomme-Edward, tror ikke han ville likt å høre meg si at jeg eier han) Lomme-Edward kan jeg i dag fryde meg over Twilight vs. True Blood i dukkeversjon. Nærmere bestemt Barbieutgavene av Bella, Edward, Bill og Sookie (eller SOKHEE, som Bill ville sagt).

Dessuten - hvem vil ikke høre hvem som har det verst av Bill og Edward? Spørrerunden fra 2.12 og utover var det artigste, synes jeg. "Vampire Diaries" ha ha!


Fra ItsJustSomeRandomGuy via Eclipse Movie.

Helt på slutten får vi til og med litt Jacob og Sam! En liten trøst for Team Jacob kan jo være at Taylor ser ut til å ha funnet tilbake til drømmedama (takk for tipset, Anonym:-)?


mandag 19. juli 2010

En aldri så liten hottie-Rob

HerreRob, så deilig å få sitt daglige RobFix igjen!


Fra petitbiel via RAoR.

Robert Pattinson forklarer hvorfor vi skal være Team Edward

Ha, ha, ha! Ta den, Team Jacob!


Rob begynner på 2:09.


Fra Fearne Cotton/BBC via TheRobsessedblog.

Jacobs forsvar blablabla er fra 2:50.

Jeg innser at videoen er en uke gammel og for alt jeg vet har alle hørt det her en haug ganger allerede, men jeg har vært borte, og trenger litt oppdateringstid. Hvis du har noen tips til ting jeg har mistet og bare MÅ få med meg, enten poste eller bare se/høre/hyle/smelte over - gi meg tips!

Kristen Stewart snakker gutter og rykter og kyssing og whatnot. Og er morsom. Kinda.

Så, jeg har vært vært borte i en måned og plutselig er Kristen Stewart festlig?

I hvert fall etter hvert. Men hva er det med denne reporteren som ikke gir noen respons når KStew (endelig) prøver å dra noen morsomme poeng?


Fra CullensNewsDotCom via Gossip-Dance.

Hva ville du gjort om Robert Pattinson forelsket seg i deg?

Man vet jo aldri. For alt jeg vet er det i ferd med å skje. Med noen. Et sted. Men tror du alle ville vært happy med det?

I følge tyske Glamour svarer leserne det her på spørsmålet "What if....Robert Pattinson would fall in love with you?":

42% "I would be flattered, but I would brush him off, he doesn't wash often enough."

19% "I would inform the media and sell my story to the best offer."

39% "So romantic! I would keep out love private!"



HVA ER I VEIEN MED DERE, TYSKERE?!?? Udusjet? Selge historien? Hvorfor ville 42 % av tyske jenter sagt nei til Rob? ROB?

Funnet borte hos Robsessed.

søndag 18. juli 2010

Isle Esme-hottie

Jeg tenkte et øyeblikk at jeg trengte en gradvis tilvenning til Rob - og Edwarddopet etter så lang tid uten, men nei, jeg kaster meg rett ut på dypet.

Trekk meg ned, Rob.


Fra KravtsovaKyiv via Gossip-dance.

Forresten tror jeg ikke Isle Esme er en magisk øy som stiger opp av og synker ned i havet igjen...Så kan du gjette hvor mange ganger jeg så videoen før jeg la merke til DET:-)

Hjemme igjen og hvorfor vi elsker Robert Pattinson

Wohoo!

Det har gått noen dager siden sist, jeg vet, og selv om det fortsatt er ferie og jeg er litt lat enda blir det mer blogging fra nå av. Lover!

Jeg er hjemme igjen fra min aldri så lille roadtrip over dammen, og selv om jeg et øyeblikk her var lei meg for alt jeg IKKE fikk med meg (In-N-Out Burger - som viste seg å være en vestkystting som jeg ikke rakk å gjøre på vestkysten, eller å faktisk SPISE en Hot Pocket, selv om jeg har holdt i en, eller i hvert fall venninna mi har holdt i en, det var hun som syntes jeg var pysete som sto og snikfotograferte gjennom glassdøra til fryseskapet på bensinstasjonen og resolutt fisket ut en pakke jeg kunne fotografere skikkelig, og ikke minst skam over all skam, hvordan KUNNE jeg osv osv: Jeg glemte å ta på håret til Voks-Pattinson, og til dette vil jeg si at jeg rett og slett ikke var meg selv på Madame Tussauds, det var mer som en ut av kroppen- opplevelse hele greia, på bildet mitt sammen med Voks-P er jeg 50 % shy girl og tør nesten ikke å røre han samtidig som jeg er 50 % i ferd med å hoppe på han, sann historie, og etter at bildet var tatt bare stakk jeg), synes jeg turen var en suksess når det gjelder alle ting Rob Twilight.

Her er de siste bildene fra New York, Central Park, Alice i Eventyrlandstatuen, Remember Me style:



Ok, ikke helt da...



Men han har vært der, og nå har jeg vært der (og hvorfor HVORFOR tok jeg ikke på statuen?) og dessuten var jeg ikke den eneste jenta som var og knipset den statuen, just sayin'.

Lomme-Edward stiller opp:




Tilfeldigvis var jeg også på indisk restaurant (to ganger) og spiste Chicken Tikka Masala og drakk Kingfisherøl. Uten å komme på at det var det Tyler spiste og drakk på daten med Ally før halvveis gjennom den andre middagen. Helt sant.

Jeg kan vel med hånden på hjertet si at jeg fortsatt er like Robsessed. Og hvorfor ikke? Det finnes en million grunner til det, og her er ti av dem, fra Cosmo:


Via Eclipse Movie.

Litt enklere å lese:

"1. He doesn’t date skanky chicks.
2. He isn’t afraid to be a goof.
3. He works sunglasses like James Dean.
4. He’ll whisper in your ear.
5. He has serious bedhead.
6.He’s just scruffy enough.
7. He walks like a tiger.
8. He always signs stuff for fans.
9. He’s sexy – even when he looks pissed off.
10. Uh…he’s really hot!"

Her er en til:


Dobbel smoking hotness (hi hi) via RAOR.

Sjekk ut mer herlighet borte hos Water for Elephants Film.

tirsdag 13. juli 2010

Voks-Pattinson: Bildebeviset

Wohoo!

Her er bildebeviset fra mitt besøk på Madame Tussauds tidligere i dag - ingen ringere enn Voks-Pattinson i all sin prakt:



Jeg kan samtidig rapportere at Voks-Pattinson er kjempehøy, høyere enn Papp-Edward, selv om de påstår at Papp-Edward er life-size. Så da jeg klemte Voks-Pattinson på bildet mitt (som jeg ikke kommer til å poste, det går rett i den private samlingen, he he) klamrer jeg meg fast klemmer jeg han i navlehøyde (jeg er bare litt over 1,60!).

*Papp-Edward klemmer jeg i brysthøyde...Ehhh...la-la-la*

mandag 12. juli 2010

Twi York

Å, New York.

Jeg trodde på mitt vanlige, optimistiske vis at da jeg kom til New York ville jeg med ett og på magisk vis få masse tid til å sitte på kafe og blogge om livet, Twilight og Robert Pattinson.

Men dengang ei. Ikke bare er jeg i byen som aldri sover, der de leverer sushi på døra et kvarter etter at den er bestilt (ufint! Hvordan skal man da få tid til å se på tv eller dusje eller tulle rundt som vi vanligvis gjør i Trondheim der standard ventetid på Pepps pizza er MINST en time og nå skriver jeg meg bort), men jeg er i byen der alt finnes og må sees, og skal jeg være ærlig kan det også ha noe med at jeg måtte drikke meg full på rom og cola på en hipp og trendy bar i East Village som vi nå mener (etter ett besøk og vi aner ikke hva den het eller hvor den lå men den var eid av en kjendis ingen visste hvem var og det var fab) er vår nye stambar i New York. Dessuten er nettet på hotellrommet crap og egner seg ikke for blogging.

Men nå, nå har jeg endelig en liten formiddagsstund til å blogge litt. Nærmere bestemt på Starbucks på 3th, og her sitter jeg og drikker islatte og har det fint og ikke minst spilte de Thom Yorke da jeg kom inn så jeg fikk (enda et) Twi-moment.

Twilightstemning:


Fra reCupcake.

Så over til det som ikke handler om meg, men om Twilight, dvs Robert Pattinson, og som likevel involverer meg siden jeg var der: Jeg kommer rett fra nærkontakt med Voks-Pattinson.

(Her må jeg ta et øyeblikk og puste dypt inn før jeg fortsetter)

Voks-Pattinson.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt meg på Madame Tussauds i det hele tatt (det er i alle fall den offisielle versjonen), men i går gikk vi forbi, og det kriblet i hele kroppen, for jeg visste at Voks-Pattinson var der inne, så jeg bare måtte (som om det var uventet), og i dag gikk jeg dit.

Jeg skrelte gjennom museet, og rakk så vidt å få med meg andre godsaker som Johnny Depp og Bono. Jeg rundet et hjørne, og BAM der var han. Han så akkurat ut som på de bildene vi har sett (dvs dels Rob og dels George Michael), men likevel. Hjertet gjorde et hopp og i et mikrosekund var det Rob som sto der (selv om jeg er overbevist om at originalen er MYE hottere). Og jeg skammer meg ikke over å fortelle at jeg nå er den stolte eier av et offisielt Madame Tussaudsfotografi der jeg klemmer Voks-Pattinson.

Jeg har ikke med meg kabelen akkurat nå, så jeg får laste opp bildebevis senere, så til da - et bilde av Lomme-Edward på Times Square:

onsdag 7. juli 2010

Det MÅTTE komme: Twilight for menn

Ouch.

Og et stort HA HA HA!

Ja, det er veldig guttehumor, men de har et lite poeng. Et bittelite ett...Selv om jeg totalt elsker Twilight på grunn av bøkene og Robert Pattinson på grunn av personligheten hans, altså:-)


Fra secretsaucetv via Filmdrunk.

Jeg er på farten til New York, og er tilbake om et par dager.

Noen som vil se Eclipse? Igjen? (Og igjen?)

Personlig synes jeg vampyren både var cooler OG hotter. Just sayin'.


Fra RobPattzNews via Robsessed.

Dagens Twilight

Å, Chicago, heller ikke du skuffer meg på Twilightfronten.

Her er noen av mine knips.

Denne Eclipseplakaten var bare helt GIGANTISK:



Hos Nordstrom har de (i tillegg til papp-Edward og papp-Jacob for dem som svinger den veien), en egen Twilightkolleksjon:



Jeg fant også en liten perle for de som har lest The Office/Beautiful Bastard.

Å, sukk.


Bilder av moi.

tirsdag 6. juli 2010

Flere anmeldelser av Eclipefilmen

Jeg liker å lese anmeldelser, men jeg innrømmer at jeg foretrekker de gode. Eller morsomme slakt.



Filmpolitiet har anmeldt Eclipse, og gir terningkast 4 (wohoo!). De skriver: "Blodfattig, men underholdende!...Jeg liker Kristen Stewart mye bedre som Bella i Eclipse enn i de to foregående filmene.

Der sutret hun seg igjennom store deler av handlingen, mens her har hun en tøffere og mer oppegående holdning, som gjør det enklere å få sympati for henne.

Jeg forstår mer av hvordan hun rives mellom Edward og Jacob, samtidig som det blir klart hva slags valg hun står overfor. Noen av handlingene kommer kanskje litt brått på, men er slikt en forvirret tenåring gjør."



Natt&Dag gir terningkast 3, og skriver: "Når tredje omgang mormonerporno tralter videre i den dypmelankolske Forks-regnskogen, er det skuffende nok ingen store overraskelser på menyen. Bortsett fra en over gjennomsnittet plagsom gjeng nyklekkede vampyrer, kjenner vi repertoaret: Highschool-elevene, Cullen-familien, Quiluete-varulvene, Venturi-klanen, hele røkla skal med, men bortsett fra et par sjanser til kreativ cgi-slåssing, gir det ikke mer enn et slapt redigert statistgalleri. Som stort sett må gjøre seg deilig som bakteppe for triangeldramaet mellom dydsmønstret Edward, råtassen Jacob, og den evig plagede Bella."

Mormonerporno! Ha ha!



Filmmagasinet gir også terningkast 4: "Filmen må trekkes for at den er litt slapp i fisken og mangler intensitet i spenningsoppbyggingen, og vi er heller ikke helt tilbake på den Twin Peak-ish stemningen som gjorde den første filmen i serien, ”Twilight”, så bra.

Det med intensitet og stemning var noe jeg hadde håpet David Slade («30 Days of Night») kunne deale med, men han har muligens vært litt for bundet av prosjektets ferdigstilte rammer."



"Uansett, «Eclipse» er en klart bedre film enn «New Moon» og løfter filmserien på rett spor igjen. Spesialffektene er bedre enn forrige gang, og filmen er dessuten mer vital og humørfylt enn «New Moon».

Lik det eller ikke; Twilight-sagaen er i bunn og grunn jenteromaner ispedd blodsugermystikk og action, og man kan i alle fall slå fast at filmene holder en høyere kvalitet enn bøkene (som er skrevet på et flatt og kjipt språk).

Som underholdning for ungdommen duger dette som faen, og, who are we to judge?"

Akkurat, ja!


Alle bilder via Irish Twilight Sisters.

Nå må jeg løpe (igjen). Chicago venter!

mandag 5. juli 2010

Livet med Papp-Edward

Jeg må bare fortelle at de siste dagene av mitt liv har vært helt fantastiske. Årsak: Min nyfunnede lykke med Papp-Edward.

Ikke minst fordi MIML måtte være igjen hjemme i Norge, har det vært fint å ha en kompanjong å reise sammen med.

Her sitter Papp-Edward på toget og koser oss i kupeen vår. Edward er bare bittelitt stiv i hofteleddet:



Her er vi framme på hotellrommet i Chicago, og Edward passer på meg fra sin plass bak sengen:




For ikke å gjøre Lomme-Edward sjalu - han er også med. Her er vi et sted i Missouri, bare lettere skjemmet av kamerablitzen:



Til orientering - jeg KJØPTE min:-)


Fra silki1984 via Robsessed.