tirsdag 31. august 2010

Nyheter om Breaking Dawn

Se der, bare en dag siden siste oppdatering på Breaking Dawn og her er det nyheter igjen!


Fra nawelh via Gossip-dance.

I følge en årvåken fan er pre-produksjonen av Breaking Dawn allerede i gang i Baton Rouge, Louisiana:

"- studio is secure and gated but busy.

- a lot of construction going on in the lots (unsure if related to filming or not, it seems likely)

- they are using the lot across from studio also (for storage and vehicles at this point)

- Bill Condon has been spotted in town and is staying at a private location not too far from studios".

Wohoo!

Her er bildebeviset (TSBD betyr Twilight Saga Breaking Dawn!):


Fra MJ via Malicious Mandy's Mind.

Og ikke nok med det! Rami Malek (hvem?) skal spille Benjamin:




Funnet via Gossip-dance og Eyes of Amber.

Taylors trailer ruller videre

Ikke før har jeg fått med meg bruduljene rundt Taylors trailer, så kommer nyheten om at mannen som Taylor Lautner saksøkte, mannen som ikke leverte Taylors trailer i tide eller i den stand som var avtalt og dermed påførte Tay Tay "emotional distress" og "annoyance", ja han, ja, gjerne vil avgjøre uenigheten med en armhevingskonkurranse i stedet for å møtes i rettssalen.

Ja, armhevingskonkurranse.

Sa jeg only in Hollywood?

Srsly.

Og når det er sagt - hvem med vettet i behold vil møte han her i en fysisk duell? Han har tydeligvis ikke fulgt med på Taylors karate/kung fu/whatev mad skillz?

Yeah, yeah, illustrasjonsvideo:


Fra hunklover77.

Eclipse møter Toy Story 3

Det aner meg at Toy Story 3 ikke er akkurat sånn, men fiffig er det!


Fra JGottz5.


Funnet via Gossip-dance.

mandag 30. august 2010

Dagens hottie: Edward glitrer

Det er litt rart, fordi jeg bruker så mye tid på Twilight og alskens Twilightnyheter og rariteter, men det er en stund siden jeg så Twilightfilmen.

Derfor er det så utrolig artig å bare dumpe borti et klipp som det her mens jeg egentlig ser etter noe helt annet og PANG så er jeg tilbake i skogen med Edward og Bella og jeg blir minnet på den deilige følelsen det var å sitte i kinosalen for n'te ang og være forelska i Robward...

Så pen.


Fra SweeneyToddie

Den første fanlagde traileren til Water for Elephants

Her er den første fanlagde traileren til Water for Elephants. Kanskje ikke verdens beste trailer, men den bringer oss nærmere Gud Rob premieren:


Fra OhLogan.

Bare 227 dager igjen!

Funnet via Water for Elephants Film.

Hallo, nå-med-skjegg-Rob

Her er nå-med-skjegg-Rob knipset på byen - nærmere bestemt i Hollywood - i går.

Personlig synes jeg ikke det skjegget er noen innertier, men det er kanskje meningen?

Kanskje det er slik at hylingen avtar omvendt proposjonalt med skjeggveksten? Det er jo ikke som om han bare kunne sluttet å dusje for å virke ulekker for fansen...Det funka liksom ikke.


Fra Loving Rob.

Taylors trailer, og TB går i dybden

Det her var en av de store nyhetene i forrige uke (som jeg ikke fikk rotet meg til å blogge om:-), men bedre sent enn aldri osv osv.


Fra LTT.

Saken er altså at Taylor ikke fikk den traileren han skulle ha, og har saksøkt leverandøren for "emotional distress" og "annoyance". Only in Hollywood.

For å kompensere for min sene nyhetsdekning har jeg valgt å gå i dybden, og etter litt googling fant jeg en video av den samme trailertypen Taylor IKKE fikk:


Fra demartinirv.

Melissa Rosenberg snakker Breaking Dawn og Isle Esme og nå er det bare 445 dager igjen! Wohoo!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

I følge Melissa Rosenberg er manuskriptene til Breaking Dawn snart ferdig, og ja, de håper på å filme du-vet-hva i Brasil.



Det er bare 445 dager igjen nå, og det er I-N-G-E-N-T-I-N-G når vi tenker på alt vi skal gjennom før det: Være besatt av hva som blir med i filmene, hva som ikke blir med i filmene, Bellas hår i Breaking Dawn, hvordan de deler opp boka, sokk eller ikke sokk eller gjentar Rob suksessen/fadesen med en halv BH fra Remember Me, eller tar han en Alex, le av Reneesmee (seriøst, hvordan kan det gå bra), bekymre oss for all latterliggjøringen av Reneesmee som vil komme (seriøst, det kan ikke gå bra), spekulere i hvordan Isle Esme vil se ut, bekymre oss for at de ikke vil filme i Brasil, glede oss over at de kanskje vil filme i Brasil likevel, for ikke å snakke om RobSten, NonSten, eventuelle drama når KStew og TomStu spiller inn intime scener i On the Road, for ikke å snakke om de to småfilmene Bel Ami og Water for Elephants som kommer i mellomtiden. Vi snakker hotness på et høyere nivå.

Vi får også håpe 445 dager er nok tid for Taylor Lautner til å skaffe seg en god nok trailer. Vi vil jo ikke at han surner. Helt.

lørdag 28. august 2010

Lørdagsmoro med Edward og Bella

Det skal jo ikke bare være hjerte, smerte heller!








Alle fra tumblr via Twilog.

Lørdagsvideoer: Sparklepires, Midnight Sun og noe skikkelig E&B-snacks til slutt

Først litt oppvarming med en sparkly en:-)


Fra FearlessProdz.

Hadde det ikke vært fint om SMeyer bestemte seg for å gi ut Midnight Sun sånn utpå nyåret, slik at vi hadde noe å være besatt av mens vi ventet på Breaking Dawn?

Til da:


Fra twlt4hcore via RAoR.

Til slutt. Wow.

Her er et par minutters Twilightmagi, sommerfugler i magen inkludert. Hvis du ikke pleier å se på alle videoene jeg poster, eller bare gjør det en gang i blant, se denne:


Fra 1624F.

Robs (hvilken?) hotnessutvikling fra Twilight til Eclipse

Vi har tidligere tatt en titt på Kristen Stewarts hotnessutvikling (la oss her overse det creepyi å diskutere hotnessen til en 14-åring).

Her er Robs hotnessutvilking fra premieren på Twilight til premieren på New Moon til premieren på Eclipse, og ehh...utvikling? Jeg vil heller kalle det tre eksempler på total hotness. Punktum.


Via Twilog.

fredag 27. august 2010

En (hot) kjærlighetserklæring til Robert Pattinson

Ville kanskje ikke dødd for Rob, men skjønner følelsen...


Fra LuCiiJB.

Yeah, yeah, siden vi er i gang og det er fredag og alt det der: Taylors ansikt

Klikk for nærstudie.


Fra Diaro Twilight via Gossip-dance.

Litt True Bloodhotness

Sesong 3 er snart ferdig, og jeg har fortsatt bare sett et par av de første episodene da jeg var i USA.

Var det ikke noen som kjente noen som kanskje muligens kunne skaffe noe osv? Vil. Ha. Nå.


Fra fangtasiadream.

En nærstudie av verdens mest sexy mann, aka verdens nest mest sexy beast: Edward

Ajajaj...

Edward i snøen.


Edward i heimen.


Intenst bekymret-stirrende-dog-kjærlig-Edward.


Avslutnings-Edward. Ser ikke ut som om han tar det særlig alvorlig? (Men det gjør han vel ikke heller?)


Sette-fyr-på-ond-vampyr-Edward og Edward ser Gud (eller noe sånt).

Alle fra Bellas Diary via Gossip-dance.

Etter vampyrbølgen kommer varulvbølgen, etter varulvbølgen kommer...zombiebølgen?

Vi er omgitt av vampyrbøker og vampyrfilmer, og mere skal det bli. Vi er vel ikke akkurat omgitt av varulver (enda), men de har sin andel av Twilight og True Blood, og dessuten gikk jo The Wolfman på kino for litt siden.

Nå kommer zombiene.

AMC har laget en ny post-apokalyptisk zombieserie som kommer i høst (når den kommer til Norge vites ikke), og den ser sånn ut:


Fra JohnTFolden via Filmpolitiet.

Torfinn Borkus borte hos Filmpolitiet i NRK skriver:

"…hva er feil med en ensom sheriff til hest i et forlatt asfalt- og betongmiljø? Svaret er: ingenting! Det ser gammelt ut på ny måte; det svake hintet av syttitalls kodakfilm med The Walker Brothers i bakgrunnen blander seg perfekt med CGI-effektene som trengs for å legge en by øde."

torsdag 26. august 2010

Duggfersk Rob i svart-hvitt

Her er et lite knippe av de ferskeste bildene av Rob som kom denne uka:


Fra SweetMelodyxxx.

Teltscenen i Eclipse

Det må jo være lov å smugtitte litt på herligheten når det er så lenge til DVD'en kommer?


Fra TeamRobertKristen via patronuska på twitter.

Skandale i Twilightland: Edward Cullen taper for Damon Salvatore i Sexy Beastkonkurransen

Planeten jorden skjelver osv osv.

Er det slutten på Robwardherredømmet, var Twilightfansen på ferie eller var det en klikk av folk som er så drittlei av Twilight at de holder på å dø, og som stemte fra Damon på pur f-en?

Det kan også være noe i at Damon også er dødshot, og på mange måter en mer skummel og sexy karakter enn Edward. Men det sa jeg ikke høyt!

Resultatet ble i alle fall 50,7 % av stemmene til Damon, og 49,3 % av stemmene til Edward, i EW's ultimate sexy beastkonkurranse.



EW skriver:

"When EW.com launched its ultimate Sexy Beast tournament on July 19, we were simply looking to have a little summertime fun: Take 64 of the hottest vampires, werewolves, aliens, mutants, monsters, and machines ever to grace the pop-culture landscape; pit them against one another in a good old-fashioned, single-elimination bracket tourney; see who prevailed (while indulging in a little eye-candy perusal in the process).

Little did we know how heated the battle would get. In a 30-day period, and fueled by Facebook and Twitter campaigns for a number of our combatants, EW.com readers racked up more than 1.5 million votes, and whittled the field down to just two players: the Twilight saga’s sensitive heartthrob Edward Cullen (Robert Pattinson) and The Vampire Diaries‘ winkingly nefarious Damon Salvatore (Ian Somerhalder).

Along the way there were upsets (Battlestar Galactica‘s slinky Number Six ousted in the second round), surprises (Charmed‘s Cole Turner/Belthazor going all the way to the round of 16), and heartbreaks (Ms. Pac-man making a humiliatingly early exit)."



"Still, the final Edward-v.-Damon showdown trumped ‘em all. Our polls were open for 72 hours, and midway through the final day of voting, the virile vampires were separated by less than 200 votes. With six hours remaining, and our finalists still locked in a statistical dead-heat, EW.com’s Sexy Beast special-ops team decided to hide our poll results, and began to plan a special issue of Entertainment Weekly commemorating a tournament that had becoming nothing short of an Internet sensation. When the blood, sweat, and broken fangs were wiped away, who was the winner? Let this be the official reveal: Damon Salvatore eked out a mild upset victory over Edward Cullen by a margin of 138,630 to 134,728, a difference of just 3,902 votes."


Alle bilder via EW.

"Maybe it was a last-minute Tweet from Somerhalder himself –”That Pattinson guy will end up kicking my butt, however thanks for taking the time, that’s really cool : )” –that turned the tide in favor of his character. Or maybe it was a get-out-the-vote campaign by Somerhalder’s co-star Matt Davis (Alaric). “I think he text-messaged Justin Bieber and said ‘Hey, would you please vote for my friend?’ I’m not even kidding,” Somerhalder tells EW..."

Jada - Damon vant med hjelp av Bieberfansen, ha, ha!

La oss trøste oss med at ROBERT PATTINSON fortsatt er den mest sexy, og banker Ian Somerhalder borte hos Glamour.com sin 50 Sexiest Men of 2010:




Begge fra glamourmagazine.co.uk.

Funnet via Thinking of Rob. Takk til Ingeborg for Glamourtipset!

onsdag 25. august 2010

Kjempesøt Tylerhottie

Om ikke denne spiller på sjarmen så vet jeg ikke!

It must be love.


Fra TheSpecialGirl22.

Vintage Rob og Sten fra Comic Con i 2008

Å, gode tider!

Her er noen høydepunkt med Rob og Sten, før det ble RobSten, tror jeg. Rob er i alle fall i fortapt-i-Kristen-eller-var-det-Bella-fasen sin:


Fra HoneyBuzy.

Al Qaeda avlyser terrorangrep på grunn av Twilight

Siden jeg er i gang går jeg rett over i mer tullball.

Dette er HUMOR, parodi, komedie. Hvis du er en av dem som for eksempel syntes Remember Me var smakløs og respektløs, hopp over denne.

Personlig flirte jeg i skjegget av at Al Qaeda avlyste et terrorangrep da de hørte at Stephenie Meyer skulle besøke det lokale kjøpesenteret fordi "...Al Qaeda simply could not risk harming the woman who captured the alienation and sexual tension of adolesence so beautifully in her book series".

Al Qaeda er derimot ikke så begeistret for Chris Weitz sin filmatisering av New Moon...



True Blood på 60 sekunder

Det positive er vel at det ikke bare er Twilight som får gjennomgå?



Du kan se den i større versjon borte hos babelgum.com.

Funnet via Filmdrunk.

tirsdag 24. august 2010

Rob, rett og slett. Hottie.

Hun som laget denne videoen skriver: "Robert Pattinson is hypnotizing, mesmerizing, and out of this world."

Det forklarer i alle fall sangtittelen.


Fra TheGinajuicy.

En anelse flere morsomheter, muligens porno



Klikk for større:





Humor, pornohumor, bare porno?


Alle via Twilog.

Nikki Reed snakker Rosalie og Breaking Dawn, hva som egentlig skjer i Breaking Dawn, og hva som egentlig skjer i Breaking Dawn, part deux

MTV har snakket med Nikki Reed om Rosalie og Breaking Dawn, og det gikk ca. slik:

"As “Twilight” fans well know, there are several slightly controversial and uncomfortable scenes in “Breaking Dawn,” the final book of Stephenie Meyer’s best-selling series. Going into the last two films, the big questions on fans’ minds seem to revolve around the infamous birthing and imprinting scenes.

One key participant in the birthing scene is Rosalie Cullen, who becomes so obsessed with Bella having Edward’s baby that she will stop at nothing to see her born — even if it means compromising Bella’s life...we asked what she thinks about her character’s firm beliefs on that subject matter and how she’ll tackle those difficult scenes in the films."

Nikki:



OPPDATERING - litt mer Nikki om forholdet mellom Rosalie og Bella.

Siden vi er på temaet hva-som-egentlig-skjer-i-Breaking-Dawn, her er en liten oppsummering:


Fra WoodenNickelShortsvia Eyes of Amber.

Ha. Ha. Men seriøst, hvordan i all verden skal det bli? Vi får satse på at de redder det inn med litt skjorteløshet, og all denne treningen tyder jo på litt action. Ni-ice.

Her er en til - i dukketeaterversjon:


Fra figmentdotcom via Gossip-dance.

Woh.

Stephen Moyer og Anna Paquin gifter seg

Eller enda mer presist: Giftet seg i helga.


Bilde via NRK.

I følge NRK giftet de to seg på stranda i Malibu lørdag kveld. Etter vielsen kastet Stephen Moyer seg i Stillehavet:


Fra SplashNewsOnline.com.

Bare gi meg tilbudet, så gir jeg opp min vanlige jobb mot å formidle kjendisnyheter dagen lang!

Robert Pattinson på grønn fløyel

Her er noen bilder fra et photoshoot med Shining i 2009 som nettopp er sluppet.

Jeg tar gjerne litt Robert Pattinson på grønn fløyel, jeg.








Det eneste som kanskje - kanskje - kan overgå grønn fløyel er Robert Pattinson på saueskinn. For ikke å glemme i rødt.

Decisions, decisions...








Alle bilder fra Shining via Pattinson Life via Eclipse Movie.

Hvis du svinger mot Tayob, så er det noe for deg også i dag.

mandag 23. august 2010

Hottie med en dæsj stalker crazy sjalusi

Jeg tror kanskje denne videoen er laget av en som ikke er særlig happy for RobSten?


Fra Lostimortal2.

De 10 beste vampyrene på film og TV. Inkludert Robward.

Det er "bare" tiendeplassen, men likevel. Lista er fra Rolling Stone:

"10. Robert Pattinson The Twilight Saga

Admirers of both sexes might name the Brit actor Number One for his humongous fan base. But as Edward Cullen, he has neither the fangs nor the balls to go for the human jugular when he can hunt Bambi or moon around Bella instead. What Pattinson does have: Byronic good looks that are unfakably hypnotic."



Ellers er det masse godsaker på lista. Deborah Ann Woll som spiller Jessica i True Blood, Kiefer Sutherland som David i Lost Boys (mitt første vampyrcrush), Alexander Skarsgård som Eric i True Blood - men bare på fjerdeplass:

"As Eric Northman, a 1,000-year-old Viking and the current vampire sheriff of Louisiana, Skarsgård provides heat the Twilight movies lack. His scenes with Anna Paquin’s all-too-human Sookie Stackhouse flare like nothing else in a series that is already a sexual bonfire."



Topp 3:

"3. Ian Somerhalder The Vampire Diaries

Kevin Williamson’s terrific series on the CW network casts Somerhalder (formerly Boone on Lost) as Damon Salvatore, the bad boy vampire in hot pursuit of the woman his brother Stefan (Paul Wesley) loves. Somerhalder deftly balances dangerous and funny without compromising either quality. Says Damon: “I do believe in killing the messenger. Know why? It sends a message.”"



Jaså, han sniker seg foran Rob og Alex!

"2. Willem Dafoe Shadow of the Vampire

Dafoe gives the best portrayal of a vampire in the new century in this Oscar-nominated performance. (Ian Somerhalder has said the same thing.) Watch Dafoe’s character, the star of Nosferatu, advance on an actress as the camera rolls and then, forgetting he’s acting, go right for her pretty white neck."



Har ikke sett Shadow of the Vampire (klikk for trailer), men MIML sier at den er utrolig bra. Det er en liksom-dokumentarfilm om hvordan det var å spille inn vampyrklassikeren Nosferatu, og ikke minst at han som spiller Nosferatu faktisk var vampyr, og hvordan de håndterte det.

"1. Bela Lugosi Dracula

Lugosi owns Count Dracula, cutting deep into the tortured soul of his character. Play close attention to his face and voice as the Count expresses his delight in the howling of wolves: “Listen to them. Children of the night — what music they make.” Lugosi’s music is forever."


Alle bilder fra Rolling Stone.

Ooops. Har ikke sett Dracula heller, og må nok en gang vende meg til MIML (skulle tro det var han som hadde en film - og litteraturblogg med fokus på vampyrsjangeren).

I følge MIML er ikke filmen noe særlig, men den er en klassiker, og la grunnlaget for en masse oppfatninger av hvordan vampyrer er - kappe, hoggtenner, det likbleke utseendet osv. Og var antakelig den filmen som bragte horror til Hollywood.



Funnet via Gossip-dance.

Kyssinga i Eclipse

Ryktene sier at vi kan vente oss Eclipse på DVD 1. desember.

Til da - ett minutts oppsummering av kyssene i Eclipse! For en god ide!


Fra TeamRobertKristen.

søndag 22. august 2010

Ode til filmstjerna Rob

Her er litt futt som kan komme godt med mandag morgen!


Fra Dennnniii90.

Gud Rob er god mot fansen

Her er en aldri så liten fanvideo av Rob som er søt og god mot fansen.

Filmstjerna.

Smelt.


Fra SylRelVeloci via Robsessed.

Twilight møter Inception

Jeg har ikke fått rotet meg på kino og sett Inception enda (hvorfor, TB? Det skal jo være en av årets beste filmer?), men jeg har sett traileren og tror jeg henger med når Twilight gjøres Inception-style:


Fra 1624F.

Sår og vakker søndag med Edward og Bella

Her er en sår og vakker nydelighet a la New Moon:


Fra FearlessProdz.

Enda mer New Moon! Her med Lykke Li:


Fra emisoad.

Og enda mer! Fortsatt nydelig, men stemningen ble litt - litt - ødelagt av at jeg fortsatt har hele Twilightserien oppsummert på fem sekuner friskt i minne...


Fra WickedAttractions via RAoR.

lørdag 21. august 2010

Lørdagshottie med en dæsj Cosmo

O-M-R.

Her var det mye deilig, toppet med Cannes-Rob og ikke minst Cosmoshootet fra 2008. Jeg fikk sommerfugler i magen på slutten. Helt sant.


Fra beanene1.

Lørdag formiddag med Rob-O-Rama

Jeg var en tur i postkassen og vips, der lå DVD'en Love & Distrust - Driven by Desire (hvilken tittel!), en samling artsy kortfilmer utført av pur unge nå-stjerner som Robert Pattinson, Sam Worthington, Robert Downey jr., James Franco og Amy Adams. Jeg baserer her 'pur unge' utelukkende på kortfilmen med Rob - The Summer House, for det er den eneste jeg har sett av dem.

Utgivelsen er garantert fordi noen ønsker å tjene raske penger, men det er også den eneste måten å få sett The Summer House på.

The Summer House er en slags etter-bruddet-kjærlighetshistorie kryssklippet med månelandingen, og det er sikkert ment som en metafor på en ung kvinnes gryende seksualitet eller noe, a la 'territorium ingen har trådt før'. Det blir litt voldsomt og komisk, men samtidig: At Robert Pattinson erklærer deg sin kjærlighet og er mer enn villig til å stjele jomfrudommen din er jo en begivenhet på linje med en månelanding ha, ha!

Vi får i alle fall et par minutter med veldig brun, litt pussig hår, britisk-talende Robert Pattinson som ung, lidende (sjokk!), en smule for intens elsker. Og jeg får endelig fullført Rob-O-Rama.

Vi tar traileren en gang til:


Fra TheSummerHouseFilm.

Jeg har hatt verre lørdager.

Jeg var også på Platekompaniet her om dagen, og der hadde de både KStews Adventureland og Robs Little Ashes til en billig penge. Løp og kjøp! Adventureland er en fin, liten film, absolutt verdt å få med seg og Little Ashes er...vel...naken-Rob og the tuck og interessant.

*Shit. Betyr det at jeg seriøst må vurdere å fullføre Stew-O-Rama nå?*

fredag 20. august 2010

Ode til happy-Rob

Kanskje mer happy enn hot, men...nei, forresten.

Det er hot det her også, for ikke å snakke om mange gode minner og et gjensyn med absolutt, uimotståelige sjarmerende fnise-Rob:


Fra SweetMelodyxxx.

Fredagsfjas: Hele Twilightserien oppsummert på fem sekunder

Seriøst, jeg tok ikke denne før jeg hadde sett den to ganger.


Fra OohJoy.

Finn feilene i Eclipse

Borte hos moviemistakes.com har de begynt å samle på feilene i Eclipsefilmen.

Det er ikke store greiene, og jeg må selv innrømme at jeg bare hadde lagt merke til en av dem (noe som bare forteller meg at jeg må se filmen en gang til, fort):

"The newborns aren’t all “pretty” as vampires should be."

Trodde vi hadde landet på at folk ble mer symmetriske, og dermed "vakrere" når det ble vampyrer, ja, men at skjønnheten hos Cullens mm skyldes at 1) de var alle pene, unge mennesker og 2) det er Bellas subjektive vurdering?)

Yeah, yeah, whatev.

Via Twi-fecta.

"In the scene where Bella takes off on the motorcycle with Jacob, Edward’s eyes are golden. When Edward shows up at Bella’s house later that evening, they are black. His thirst wouldn’t have become so apparent so quickly."

Hvorfor klarer de ikke å få til det med øynene? Det var jo feil i New Moon også!

"The Cullens are watching a news report about the violence in Seattle. It is night time in the report, and the reporter says “this is CNN live.”. Cut to the Cullens watching the newscast, and it is daylight out. Forks and Seattle are both in western Washington, it could not be night in one place and day in the other."

Hvorfor leide du ikke inn en blodfan, David? Nok av folk som hadde stilt opp gratis!


Også Irish Twilight sisters.

"In the scene where Alice & Charlie are talking on the steps outside Charlie’s house, they are standing still, but in the next shot they are walking down the steps."

Det hender jo at folk beveger på seg, eller...?

"Just after Victoria has been killed, Edward goes over to Bella to bandage the cut she made on her arm, tying the fabric around her wrist. However, when Bella cut herself, it was on the inside of her elbow, not her wrist."

Den så jeg! Dessuten var det teit at vi ikke såret til Bella i det hele tatt, det bare rant blod ut av skjorta. Ganske lettvint! Kanskje den sår - og arransvarlige i sminkeavdelingen hadde fridag?

"In the last scene where Edward and Bella are sitting in the sunny field, Edward is not sparkling."

Det er en skandale. Men kanskje det var overskyet? Igjen - hvor var blodfanen som kunne ha passet på?


Via Irish Twilight sisters.

"Just like in New Moon, Bella’s scar from James biting her is on the wrong side of her arm."

"When Jacob’s carrying Bella through the woods, in some shots her left sleeve is quite far over her hand, but on others it’s further back by her wrist."

"The bed scene with Bella and Edward: As he says, ‘It’s just one rule I wanna leave unbroken,’ someone or something moves into shot on the right-hand side, and it’s not Bella. In the next, shot you can see from where Edward is looking that she’s not in that position."

Jeg tipper TomStu! Men hvem bryr seg om lurkingen til TomStu? Det er da andre ting å feste øynene på...


Via Irish Twilight Sisters.

FYI: Jeg forsøkte å se etter, men klarte ikke å ta øynene fra Rob se det!

"During the scene where Riley’s parents are talking to Charley in the police department, his picture starts out on top of the file, then later they are handing it to him like he has never seen it before."

Jeg syntes det var utrolig mye styr og en haug med scener som skulle fortelle oss at Riley var savnet og fra Forks osv osv. Whatev. Gå videre til hotness!

Over til hårdelen:

"- When Bella’s talking to her dad on the sofa early in the movie, watch her right ear. Sometimes there’s hair covering it, sometimes it’s clear, and sometimes there’s a chunk of hair hanging in front of it."

Jasperhåret. Jeg tipper fortsatt en eller annen intern greie mellom frisørene på hvem som kan gi han den verste sveisen. New Moon leder så langt.


Fra Irish Twilight Sisters.

"At various times during the movie Bella’s hair is different (she is wearing a wig due to her hair being cut for her role in “The Runways”). You can notice it from the high angle when she walks to her truck the first time she goes to see Jacob, then various times during the movie her hair seems to be darker sometimes and her hairline moves as well."

"Vampires bodies are not meant to change, but Jasper’s hair is longer in Eclipse than it was in New Moon and Twilight."

Hvis vi skal være så pirkete, så har vel nesten ALLE - med unntak av Charlie - forandret seg litt fra film til film???

"When Jacob is injured by the newborn vampire in the final battle, the Cullens and the Quileutes are crouched around him. The top of Jacob’s flesh-colored body suit is quite visible at his waist; he is supposed to be nude after phasing back into human form."

Ulekkert. Også jeg som var sikker på at jeg nå hadde sett Tayob naken. F-en.


Via Irish Twilight sisters.

"When Victoria’s head is popped off by Edward, who has killed her, her eyes are open. Seconds later, from another angle, her eyes are closed."

"After killing Victoria, Edward rips off a piece of Bella’s shirt to tie around her bleeding arm. If you look at where he rips her shirt, the seam is visible where the fabric has already been cut and loosely reattached; there is a long horizontal wrinkle where it doesn’t hang right from the rest of the shirt."

Ha, ha, det er jo fordi Robert Pattinson ikke er sterk nok til å rive på ordentlig!

Finn feilene i New Moon (srsly, Chris Weitz).

Finne feilene (hvilke feil?) i Twilight. Jeg var kanskje muligens litt besatt da jeg skrev det der:-)


Funnet borte hos Eclipse Movie.

torsdag 19. august 2010

Hurtig-hottie

Også kjent som en kjapp en med Rob...og la meg ikke fortsette *la-la-la*


Fra FearlessProdz via RAoR.

The leg hitch og frieriet og whatnot fra Eclipse

Hvordan kan jeg oversette det? Tafsescenen? Det blir liksom ikke riktig samme schwung'en over det.

Det her er en aldri så liten syndig snutt fra en viss Eclipsefilm, tafsing toppet med frieri - i utrolig god kvalitet (så lenge det varer):


Fra TeamRobertKristen via Loving Rob.

Når var det den DVD'en kom? Kan den komme over helgen? Takk.

True Blood er (også) the shit

Jeg har ikke andre ord for dette coveret. For ikke å snakke om hvordan det ville vært å være flue på veggen under det photoshootet...


Fra RS via 100 % True Blood.

Vi snakker Septemberutgaven av Rolling Stone, og jeg må muligens ta meg en ny tur på Narvesen.

Her er noen utdrag fra intervjuet (ouch, Twilight):

"The idea of celibate vampires is ridiculous, True Blood creator Alan Ball says. “To me, vampires are sex,” he says. “I don’t get a vampire story about abstinence. I’m 53. I don’t care about high school students. I find them irritating and uninformed.” On his show, every available orifice is used for intercourse: gay, straight, between humans and supernatural beings, and supernatural being on supernatural being, whether he be werewolf, dog or an enormous Minotaur-looking being called a maenad. None of the sex is quite as good as vampire sex, though, which can happen at the astonishing rhythm of 120 bpm while simultaneously devouring one’s neck and making your eyes roll back into your head."



Fra tvguide.com.

Den VIKTIGE informasjonen:

"Anna Paquin, for one, admits to wearing a “patch” – a piece of attire that resembles a thong with the sides cut off – when she’s got to film a nude scene as her alter-ego Sookie Stackhouse. For men, there’s the “sock” option to cover the goods."

"But while Stephen Moyer, who plays Sookie’s vampire lover Bill Compton, wears a sock on set (not that he has “anything to hide,” he assured Rolling Stone)."


Fra daemonstv.com.

"Alexander Skarsgard, who portrays the vampire Eric Northman, wants nothing to do with the tube of modesty. “I don’t want a sock around it, it feels ridiculous,” Skarsgard said to Rolling Stone. “If we’re naked in the scene, then I’m naked. I’ve always been that way.”"


Via ILBWS.

For det ga meg på ingen måte bilder i hodet.

Funnet borte hos 100 % True Blood.

Edward trenger DIN hjelp

Husker du konkurransen Sexy Beast jeg skrev om for en stund siden?

Edward har klatret seg til finalen, bla ved å slå ut Jacob Black (ta den), der han kjemper mot Damon Salvatore fra Vampire Diaries.



Damon er HOT, ingen tvil om det, og han har allerede slått ut Eric Northman, men han er ingen Edward (til nød en Edward-rip off, Twilightfilmen kom først!). Men bare noen timer før de stenger avstemningen står det 50 - 50.



Så om du gjerne vil se Edward holde tronen som den hotteste, fort deg bort for å stemme!

Konkurransen så langt (klikk for å lese):

Alle knips fra popwatch.ew.com.

onsdag 18. august 2010

Går det an å si hot hottie?

For denne hottien er hot!


Fra SweetMelodyxxx.

Bittesmå nyheter om Breaking Dawn, ispedd skjorteløs Lutz og annet tullball

457 dager igjen og selv om nyhetene er bittesmå er det nyheter. Wohoo! Dessuten er det en god anledning til å poste et par BD-videoer.

(La meg også snike inn her at Eclipse slår New Moon i inntjening på kinoene! Dobbel wohoo!)

Filmingen vil skje både i Louisiana og Vancouver fra 1. november til 15. mars (litt usikker på om det er hele greia eller bare Louisiana, det er tross alt to filmer). Se fram til set-stalking!

I følge Kellan Lutz i OK! starter kamptreningen allerede i september (kamptreningen!):

"I believe we might start rehearsals in September – fight training – and then I think start production in November until March. In Vancouver and Baton Rouge."

Også en god anledning til å poste litt skjorteløs Lutz:

Via New Moon Movie.

I følge IMDB skal Breaking Dawn 1 filmes i 3D (skeptisk!), og premieren blir 18. november (har hørt både 16. og 18. november før). Husk at IMDB er filmens Wikipedia, så informasjonen der er ikke nødvendigvis alltid oppdatert og offisiell (har for eksempel lite tro på at filmen får premiere i Argentina to uker før USA, ha ha you wish, eller at Riley har en rolle i BD).

Over til videoene:

Eminem! (Jeg sa jo jeg var besatt):


Fra 0neLuckyKid.

En til:


Også fra 0neLuckyKid.

Og ikke nok med det!

I Love Boys Who Sparkle har sin egen versjon av hvordan innspillingen av Breaking Dawn kommer til å bli (ispedd en dæsj ekorn-Edward-sammenligning og ikke be meg om å forklare, klikk og se den):

"Breaking Dawn, Directors Log…day 1: There are fucking feathers everywhere…fortunately the corn syrup for birth scene was not on set. Pattinson must be allergic to down, broken out in hives, not easy to cover up on his back side. Make-up crew happy.

Breaking Dawn, Directors Log…day 26: Corn syrup seems to have lodged gears of prosthetic stomach. Baby will not propel from womb, must find goo be gone.

Day 27: shooting behind schedule… Lautner hospitalized after slip on blood."

Det passer alltid med et bilde av Robert Pattinson.

Fra New York Times via loving Rob.

"Day 28: Issues having Stewart emote: “It was not just a scream, it was a blood-curdling shriek of agony. The horrific sound cut off with a gurgle, and her eyes rolled back in to her head. her body twitched, arched in Rosalie’s arms, and then Bella vomited a fountain of blood.”

Day 43: Summit shot down my plan again for a wolf pack cabaret. We spent an entire week working on the dance number as well. Production behind schedule now. DVD extras perhaps?

Day 65: Still in talks with screen writer as to what to fill in from now til end of movie. No word yet. Summit again rejected idea of Reneesme solo dance on wires."





Kilder: Twilight Lexicon, Gossip-dance, ILBWS.