torsdag 15. september 2011

Rob au naturel

Nom nom nom nom nom

Robbie boy knipset på LAX i dag, eller i går eller whatev. Det er i alle fall blodferskt, deilig, naturlig Pattinson vi snakker om!

Fra Pattinson Life.

onsdag 14. september 2011

En aldri så liten trailer for Breaking Dawn 1!

Det her. Liker jeg.

Det ser bra ut. Veldig bra. På en måte føler jeg at de gir bort hele filmen, men jeg har aldri brydd meg om å spare meg, så bring it on.

Hvor mange ganger kan jeg høre Robward si: "Last night was the best night of my existence"? Mange.


Fra OfficialTwilightFilm via Robsessed.

Her kan du høre Robward om og om og om igjen:

BD trailer clips by tinkrbe1l3

Borte hos Robert Pattinson Life har de mer enn 2250 screencaps fra traileren. Hvem liker jeg best? Bryllups-Robward? Bryllupsreise-Robward (når Edward løfter opp Bella)? Bekymra-Robward eller Sinna-Robward?

Kanskje Sinna-Robward. Dvs Fortvila-sinna-Robward.

Via Robert Pattinson Life.

tirsdag 13. september 2011

Twilightsagaen på 4 sekunder

Ha, ha, denne likte jeg godt!

Jeg sitter her og graver i gamle Twilightgreier og forsøker å oppdatere meg, så bær over med meg om alt jeg poster er old news alle har sett for lenge siden...


Via TwiCrack.

Førtraileren

Det er flere enn meg som er i tåka. Eller jeg har virkelig gått glipp av noe viktig.

Borte hos NRK skriver de: "«Twilight»-trailer skaper bekymring - Siste smakebit fra den nye «Twilight»-filmen viser dramatiske endringer for gravide Bella, og nå diskuteres framtiden hennes heftig på nett".

Hæ? Når jeg ser førtraileren (hele greia kommer i dag, på Bellas bursdag, wohoo!) ser jeg verken noe som skaper bekymring eller får meg til å lure på hva Bellas fremtid er. Dette er jo helt etter boka?

Kanskje de forsøker å hause opp stemningen for "fans" som ikke har lest boka? Kan du være fan hvis du ikke har lest boka?


Bella ser helt forjævlig ut, men det skal hun jo. Håret til Carlisle følger opp tidligere filmers hårkatastrofer. Det må ha gått sport i det. Det er min beste forklaring.

Så var det Edward. Han minner meg om noen i en TV-serie jeg ikke husker navnet på. Kommer tilbake til det.

Sommerfugler i magen? Check. Gleder jeg meg til hele traileren? Dobbeltcheck.


Mer analyse borte hos Twilight Lexicon.

Mulig rapport om trailerens innhold borte hos Robsessed.

I'm back

Jeg satt akkurat og tenkte at jeg etter 6 ukers barselfri med Lille Spunk burde get my shit together og begynne å fokusere litt på Robert Pattinson, jeg mener fenomenet Twilight igjen.

Men hvordan komme i gang, og ikke minst oppdatere seg, etter 6 uker i tåka? Da er det godt å ha folk som Anniken, som sendte meg denne herlige, lille perlen. Perfekt oppstart.

I'm back.

Vi får se hvor mye blogging Lille Spunk tillater de neste dagene og ukene, men jeg er i alle fall pålogget igjen og skal etter beste evne blogge om alle høsten små og store STORE deterjofuckingsbare65dagerigjentilBreakingDawn1! For helvete.

Her er perlen:

Fra verdensveven via Anniken.