tirsdag 24. februar 2009

Hva er Twilight?



At det var sa du? Twilight? Robert Pattinson? Uforståelig som det måtte være for meg at ikke ALLE er like besatt…La meg gi deg en kort innføring i Twilight – boken, filmen, fenomenet.

Bella Swan er 17 år og flytter til Forks, Washington, for å bo hos faren sin. På skolen forelsker hun seg i den vakre og mystiske Edward, som viser seg å være vampyr…Boken har solgt i millionopplag – foreløpig mest i USA – og er spådd til å være den neste Harry Potter når det gjelder popularitet. Personlig mener jeg den har fint lite til felles med Harry Potter – med unntak av at det er fantasy for ungdom og…Robert Pattinson, som spiller Edward i Twilightfilmen.

Du husker kanskje Robert Pattinson som Cedrik Diggory i den fjerde HP-filmen. Vel, glem det. Robert Pattinson har blitt voksen, og han er HOT. Akkurat nå er han det hotteste i Hollywood, prøv for eksempel å google navnet ’Robert’, og vips, hvem er på toppen av lista? Pattinson. Hvem ble hanket inn for å trekke unge seere til Oscarutdelingen? Pattinson. Hvem er James Dean of the Undead? Hell, yeah. Pattinson. Fenomenet skal jeg komme tilbake til. Men først, filmen. Se traileren her: http://www.twilightthemovie.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar