søndag 15. mars 2009

Mer nytt fra den dramatiske og kontroversielle utskiftningen av Kristen Stewart som Bella.

Kristen Stewart forlot i dag Vancouver i sjokk og vantro. "Duh", var hennes siste kommentar før hun steg inn i flyet tilbake til LA. "Vi gleder oss til å bli kjent med nye Bella", sier Nikki Reed og Ashley Greene i en kort kommentar, eksklusivt til TB.

En kamerat av en god venn av en som kjenner Robert Pattinson forteller at Robs første ord da han møtte nye Bella var "You'll do". Denne uttalelsen er bedre kjent som en av Pattinsons tre sjekkereplikker (de to andre er "vil du gifte deg med meg" og "Hei, jeg har akkurat kommet ut av fengsel." Dette lover mao svært bra for det videre samarbeidet.

Den sjokkerende vakre blondinen som nå skal overta jobben som Bella, har foreløpig ikke uttalt seg. Twilightsamfunnet har enda ikke rukket å reagere, men det forventes at utskiftningen av en så viktig karakter i filmene, på et så sent tidspunkt, vil oppfattes som kontroversielt, også av den delen av fansen som har vært lunkne mot Stewarts rolletolkning.


Create your own FACEinHOLE

4 kommentarer:

  1. Can I be your personal assistant on the set?

    SvarSlett
  2. Of course. I need someone to be my umbrella-assistant in the rain. I also need someone to yell at when I have my tantrums, and, of course, there will be no pay (being my assistant will complete your life anyway).

    SvarSlett
  3. I feel I'm not worthy, but I'll do anything to keep you happy and do the best job ever. I'm. In. Heaven.

    SvarSlett
  4. I know. I'm usually having that effect on others

    SvarSlett