fredag 13. mars 2009

Midnight Sun. Eller: "H*****e, ikke noe søvn i natt heller."

La oss si at du akkurat har lest Twilight for første gang. Eller la oss si at du leser Twilight for første gang akkurat nå og har kommet til s.407. Og at du har falt, hardt og brutalt, som resten av oss. Bare innrøm det: Du. Elsker. Twilight.

Da er tiden inne for å introdusere Midnight Sun. Midnight Sun er Twilight fortalt fra Edwards perspektiv. Jeg vet du OMG’er nå. Ja, det er sant. Den er uferdig, den er ikke publisert, men den eksisterer. Du finner den på hjemmesiden til Stephenie Meyer.


Takk til Aldonille Campo fra Fighting Evil by Twatlight for bildet.

3 kommentarer:

  1. Jeg som ikke trodde dagen kunne bli bedre (det er tross alt fredag, sol, og jeg er på veil til å bli besatt av Twilight), og så får jeg denne fantastiske nyheten. Halleluja

    SvarSlett
  2. Vet du om det kommer ut på bok? eller er det bare på nettsiden hennes? :)

    SvarSlett
  3. Du kan lese forklaringen til SMeyer på nettsiden. Kort fortalt: boka var halvferdig, og de fikk lese den på Twilightsettet. Men så ble boka lekket, og SMeyer ble så sint og såret at hun la den på is. Ingen vet om den kommer ut, og SMeyer har sagt at hun har friår i hele år. Men alle håper jo og tror at hun vil skrive den ferdig en dag.

    Uansett - det er verdt å lese dette manuskriptet selv om det ikke er ferdig.

    SvarSlett