lørdag 2. mai 2009

Hvorfor Robert Pattinson kommer til å bli kjæreste med meg, og bare MEG og ingen andre

En leser fortalte meg at ei venninne hadde lest om Robert Pattinson i C! (legg merke til at det alltid er ei venninne, akkurat som at ingen av oss leser Se og Hør - bare på tannlegekontoret når vi MÅ, og vi er jo hos tannlegen hele tiden, eller som når du ringer SUSS sin hjelpetelefon for å spørre om nødprevensjon på vegne av ei "venninne").



Jepp, det er fra Dossier. Jepp, stating the obvious.

Bladet C! var noe skikkelig møl. Tro meg, jeg leste det grundig fra første til siste side. Jeg synes også det var i underkant å bare gi Rob en side (jeg mener, barnebursdager i Hollywood fikk fire sider). Likevel klarer bladet å gi oss tam-tara-tam selve OPPSKRIFTEN på hvordan jeg kan score hos Rob (og da snakker vi kapre som i kjæreste, ikke et one night stand). Her er lista - Dette tenner Robert Pattinson på:
  • Du må være yndig som Natalie Portman (kjære meg, C! de snakket litt sammen på Oscarutdelingen, det betyr IKKE at han bare liker damer som Natalie. Dette er feil. Puh!)
  • Du skal være selvsikker og sterk som Jessica Biel (Jessica Who??? Rob. Har. Aldri. Blitt. Observert. Med. Henne. Jeg vet det. Jeg googlet Robert Pattinson + Jessica Biel. Ingen treff. Dere famler i ørska, C!, seriøst.)
  • Sex appeal er et must (1 poeng til meg. Jeg er hot).
  • Det er en stor fordel om du er litt frekk og crazy (I rest my case. 2-0 til meg).
  • Du må være interessert i musikk (jeg har sagt det før, vi kan ikke være for like, det må være litt motstand i forholdet også, for å bevare den seksuelle spenningen, mener jeg).
  • Du må ikke være redd for å binde deg (3 poeng, og du - Rob - jeg binder gjerne deg litt jeg også) *med håndjerna mine*
  • Du trenger ikke å være en bestemt type jente, du må bare sørge for å være deg selv (4 poeng, jeg er meg selv: pågående, ærlig, crazy-sexy men på en sjarmerende måte, vi er ment for hverandre, Rob).
  • Det spiller ingen rolle hvor gammel du er. Alder er nemlig ikke så viktig for denne kjekkasen...(denne trenger jeg ikke en gang å kommentere, det er som om C! har blitt enig med Rob om et hemmelig signal de skal sende meg).

Konklusjon: Full score for Team Buffy! Da er vi enige om at de to første punktene er diskvalifisert (prøver du de å erte meg, litt, kanskje?) og det at jeg ikke er så interessert i musikk som deg Rob betyr ikke at jeg ikke er plenty interessert i å se på deg han spille gitar eller piano i timesvis eller at jeg blir sur om du han komponerer noe spesielt til meg. Som hele det første albumet. Eller noe sånt.





Jeg bare vet at du tenkte hvor-finner-jeg-dette-bildet da du så Sex-Drive-Rob-pornoen tidligere. Siden jeg ikke vet om du kjører farger eller svart/hvitt på Rob-tapeten eller Rob-alteret, gir jeg deg begge alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar