lørdag 17. oktober 2009

Lørdag morgen med RobSten Edward og Bella!

Det er nesten sånn at jeg kan si at det er en stund siden jeg har postet en Edward & Bellavideo. Nesten.


Fra natukebi93 via RAoR.

2 kommentarer:

  1. Vi var på vennetur i Birmingham nå, og etter å ha sittet på pub og tyllet i meg en flaske rødvin kl 14 på dagen dro jeg med meg venninna mi bort på HMV og kjøpte Edward og Bella-dukke!!!! De kom sammen i pakka, det er eneste grunnen til at jeg har en Bella-dukke selvsagt!! Resten av gjengen er jo helt i det blå når det gjelder Twilight, så jeg kalte bare dukkene for samleobjekter, sånn for ikke å vekke for mye oppmerksomhet når vi kom tilbake med dem! De lurte på hvor mange flere jeg hadde hjemme... den ble litt vanskelig å svare på!
    Nå som jeg har begge lurer jeg på å lage en hjemmelaget video sånn som den nye VG-reklamen vet du... den der hun jenta legger de to dukkene oppå hverandre og foreldrene aner hva som kommer. Moren dekker seg bak avisa, og så hører vi datteren sier "...pappa...?"

    Jeg ser for meg at jeg leker med mine dukker, snur meg til mannen min og sier "...Tore....?"

    Ja, ja... det er mye man syns er lurt etter noen timer på pub!!

    SvarSlett
  2. Det er også min erfaring at gode ideer kommer et stykke ned i en rødvinsflaske. Jeg synes du rodde deg veldig fint i land med disse 'samleobjektene'.

    Jeg forsøkte å bestille en helfigurs papp-Edward på amazon.com i helgen, men de ville ikke sende den. Får prøve eBay i stedet.

    Dersom du lager den videoen vil jeg gjerne poste den her, og jeg lover LOVER at du ikke skal bli Månedens fan. I hvert fall ganske nesten helt sikkert ikke:-)

    SvarSlett