lørdag 24. oktober 2009

"Only one will risk everything for her." Jada, vi begynner lørdagen med flere klipp...

Jeg vet det var en ganske lang periode i sommer med lite nyheter, men jeg kan ikke for mitt bare liv huske det akkurat nå. Her er mer.

Og med mer mener jeg en ny, liten trailer.



Her er samme video, men fra youtube:


Fra robsessedpattinson.

Begge via TwiCrack.

2 kommentarer:

  1. Åh, som jeg gleder meg!

    Jeg har et lite spørsmål: Har du tenkt å se New Moon på Colosseum? Har du peiling på festpremierer/førpremierer og ellers opplegg i Norge i forbindelse med premiæren?
    Vi er en vennegjeng fra Molde som skal dra til Oslo for å se New Moon på Colosseum, men vi får elendig informasjon fra dem (både på internett, mail og telefon).

    Jeg digger bloggen din, det er den første siden jeg stikker innom når jeg får tilgang til internett!

    SvarSlett
  2. Jeg bor i Trondheim, og har tenkt å gå på premieren her sammen med noen venner og Lomme-Edward LOL. Jeg har vært i kontakt med en jeg kjenner på kinoen, og slik jeg forstår det har de ikke planlagt å gjøre noe spesielt ut av premieren. På Twilight hadde de gitt bort noen få effekter før forestillingen, men det var det.

    Dessverre er nok dårlig informasjon et tegn på at det ikke er noe å informere om. Mitt inntrykk er at de ikke har forstått hvor stort dette er i det hele tatt. Twilight hadde "bare" middels godt besøk, selv om dvd'en er en av årets mest solgte. Selv tror jeg dette har blitt mye større siden Twilight, men er som sagt redd for at kinoene ikke har fanget det opp.

    Jeg vet at i Sverige kommer de til å vise Twilight før midnatt, og deretter vise New Moon rett over midnatt. Jeg har ikke hørt om noe slikt i Norge. Men hvis jeg kommer over noe, lover jeg å blogge om det.

    Uansett - god tur til Oslo! Men jeg ville foreløpig satset på å lage min egen fest:-)

    SvarSlett