tirsdag 26. januar 2010

Dagens KStew?

Jeg tror nesten jeg må opprette posten dagens KStew. Eller ikke. Hva går det av meg? Hvorfor suges jeg mot henne? Er det den befriende latteren - ja latteren og den spøkefulle tonen til KStew i dette intervjuet - som gjør det? Eller får det meg til å føle meg nærmere Rob?

Det som i hvert fall er sikkert, er at Kristen og Dakota har promotert The Runaways hele helgen, og at nyhetene er deretter.

4 kommentarer:

  1. Hey. Ville bare lige ligge en hilsen. Jeg er fra Danmark og tjekker din blog ud næsten hver dag. Din humor er lige i øjet, jeg får mig tit et godt grin :)

    Og så lige til interviewet du lagde ind her. Hvis folk kan se ligheder mellem den V-hals t-shirt Kstew har på, og den Rob har på på posteren. Burde man måske begynde at kigge på hendes hårstil, den minder mere og mere om den fuglerede Rob plejer at rende rundt med. Den klæder dog Rob en del bedre!!

    Tak for en god blog :)

    SvarSlett
  2. Hei Laila,

    Så hyggelig at du liker bloggen min:-)

    Hvordan kunne jeg unngå å se det med håret? Nok et BEVIS ha ha

    SvarSlett
  3. Forresten, du som er dansk, kjenner du til ordet KUVØSEMUMS?

    I tekstingen av New Moonfilmen var 'cougar' oversatt med 'kuvøsemums'. Det er et helt ukjent norskt ord!

    SvarSlett
  4. Hehe, ehm ja jeg kender ordet kuvøseguf, men kuvøsemums ligger jo ret tæt på, og betydningen er vidst ikke til at tage fejl af. :D Slog for sjov skyld "cougar" op i min engelsk/dansk ordbog, det findes sjovt nok ikke..
    Og mit forsøg på at oversætte kuvøseguf direkte til engelsk, gik heller ikke så godt, ordet guf findes ikke i den dansk/engelske ordbog, ordet incubator/kuvøse fandt jeg dog. Gad vide hvor meget slang vi benytter os af, ord som egentligt slet ikke eksisterer :)

    SvarSlett