onsdag 26. mai 2010

Kristen Stewart og Taylor Lautner kommer kanskje nesten antakelig helt sikkert til Stockholm 21. juni

Grunnen til at jeg ikke vil stole helt på TWILIGHT SWEDEN, er at det her også var aprilspøken deres. Men nå lover de at der et sant, og dessuten har Aftonbladet og NRK plukket opp nyheten og da velger jeg å tro på det. NRK skriver:

"Den 21. juni dukker Kristen Stewart opp i Stockholm. Mange hadde nok sett at hun hadde følge med sin kjæreste, vampyrtolkeren Robert Pattinson. Men fansen må nøye seg med Taylor Lautner, melder Aftonbladet."


Via New Moon Movie.

"Det finnes så klart mange fans her, så dette kommer sikkert til å bli litt hysterisk. Dersom ikke alle er litt utkjørte etter bryllupet da, sier pressesjef Ann-Marie Bergmark i Nordisk Film til magasinet Metro, og refererer til det forestående svenske prinsessebryllupet." (hvem bryr seg om prinsessbryllup når Twilight inntar Sverige?)



Fra LTR. Klikk for å lese den minste teksten.

"Pattinson kommer ikke
Til magasinet sier Bergmark videre at filmens kanskje største stjerne, Robert Pattinson, er forhindret fra å komme til Sverige.

– Jeg tror at han er opptatt med innspillingen av en annen film,
sier hun." Water for Elephants!

Jeg kjenner at jeg er litt sjalu, men Twilight er større i Sverige enn i Norge, i hvert fall hvis du måler etter blogging. TWILIGHT SWEDEN er faktisk en av verdens største Twilightblogger, så ok, da. De fortjener det vel. Vi får ta igjen ved å være mer besatt, og å banke dem i Grand Prix og være bedre på ski og alt det der.

3 kommentarer:

  1. Jeg får nesten lyst til å reise til Sverige. Men det er bare pressekonferanse de skal ha? Altså, ikke noe fan-event? Hm...

    SvarSlett
  2. Det hadde vært kjempegøy hvis de hadde møtt fansen og svart på spørsmål fra dem også. Når det bare er for pressen, vil jo fansen måtte stå på utsiden, og kanskje få et lite glimt (eller ikke) av at de går ut og inn av bilene sine...

    Da er det jo nesten bedre å sitte hjemme og vente på videoen.

    Men kanskje de ombestemmer seg???

    SvarSlett
  3. Det er lov å håpe :D

    SvarSlett