mandag 30. august 2010

Melissa Rosenberg snakker Breaking Dawn og Isle Esme og nå er det bare 445 dager igjen! Wohoo!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

I følge Melissa Rosenberg er manuskriptene til Breaking Dawn snart ferdig, og ja, de håper på å filme du-vet-hva i Brasil.



Det er bare 445 dager igjen nå, og det er I-N-G-E-N-T-I-N-G når vi tenker på alt vi skal gjennom før det: Være besatt av hva som blir med i filmene, hva som ikke blir med i filmene, Bellas hår i Breaking Dawn, hvordan de deler opp boka, sokk eller ikke sokk eller gjentar Rob suksessen/fadesen med en halv BH fra Remember Me, eller tar han en Alex, le av Reneesmee (seriøst, hvordan kan det gå bra), bekymre oss for all latterliggjøringen av Reneesmee som vil komme (seriøst, det kan ikke gå bra), spekulere i hvordan Isle Esme vil se ut, bekymre oss for at de ikke vil filme i Brasil, glede oss over at de kanskje vil filme i Brasil likevel, for ikke å snakke om RobSten, NonSten, eventuelle drama når KStew og TomStu spiller inn intime scener i On the Road, for ikke å snakke om de to småfilmene Bel Ami og Water for Elephants som kommer i mellomtiden. Vi snakker hotness på et høyere nivå.

Vi får også håpe 445 dager er nok tid for Taylor Lautner til å skaffe seg en god nok trailer. Vi vil jo ikke at han surner. Helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar