fredag 1. april 2011

De forbudte bildene, aka lekkasjene fra Breaking Dawn!

Regner med at denne videoen blir tatt ned fortere enn jeg får sagt Breaking Dawn, men dette er altså nattens lekkasjer - bilder av Edward og Bellas bryllupsreise, inkludert sengekos, fjær og ødelagte hodgjerder LOL!

Til slutt: Vampyr-Bella.

Før oksygenet går ut av meg...tre ord...Robert Pattinsons veltrente rygg...


Fra twilightforevax.

4 kommentarer:

 1. Ah, dette gikk jeg altså glipp av mens jeg pustet Londonluft, ruslet på Leicester Square (som visse andre) og tok bilde av voks-Rob. Oh well, to google or not to google...

  SvarSlett
 2. Høres ut som en herlig ferie.

  Jeg kan kanskje muligens *hvisker* ha kommet til å laste ned et bilde eller to før alle måtte slette dem, men i dagens klima der Bill Condon og SMeyer er lei seg og Robert Pattinson har utstedt fatwa mot fans som våger å poste dem (LOL!), tror jeg at jeg skal ligge lavt en stund:-)

  SvarSlett
 3. Haha, ja, jeg så noe på google, men samtidig er jeg jo litt enig når han sier at de har jobbet med dette så lenge... Vi får jo se ham i bøtter og spann i WFE nå OG Bel Ami(?) før BD.


  London var supert, jeg brukte bare liiiiiitt tid på å forbanne det faktum at jeg har slektninger på helt feil sted (Lancashire, ikke Baaaarnes, sukk). :)

  Så forresten The hauted airman her om dagen. Eh, vel, ja.

  SvarSlett
 4. He, he. Jeg tror vi kan konkludere med at det eneste som er bra i The Haunted Airman er Robert Pattinson. Filmen er crap, men jeg synes faktisk han gjør en god prestasjon.

  SvarSlett