mandag 2. april 2012

La oss snakke om Hunger Games

Jeg tar gjerne litt glitter og Robness any day, men det vi virkelig må snakke om akkurat nå er Hunger Games. Har nemlig endelig fått rotet meg på kino og sett filmen. Jeg hadde høye forventninger - og de ble innfridd!

Det kriblet i magen, ikke minst med den gode mottakelsen filmen har fått.

Fra thehungergames.co.uk.

NRK skriver for eksempel om årets beste åpningshelg, selv om Filmpolititet "bare" gir terningkast 4. Synes det var litt strengt, mtp alt det mølet vi blir presentert fra Hollywood. Jeg er mer på linje med Natt og Dag sin anmeldelse.


Synes stort sett filmen levde opp til boka. Jeg led, jeg var redd, var med på følelsen av uvirkelighet og absurditet. Og jeg gråt opptil flere ganger (stikkord: Rue). Jennifer Lawrence is the shit. Skikkelig flott. De kunne tillatt å la henne være litt mer skitten i starten - det så ut som hun kom rett fra Elisabeth Arden der hun spradet rundt på fuglejakt i skogen. De kunne også latt henne spise litt. Var det ikke slik i boken at uansett hvor jævlig alt var lot hun ikke et godt måltid gå fra seg, siden hun var vant til sult? Men de spiser vel ikke i Hollywoodfilmer.

Ikke brekk en negl nå!Likte måten historien ble fortalt og klippet på - masse nerve, lite blod og gørr.

Ellers - Peeta var rimelig perfekt. Akkurat slik han skulle være. Juryen er ute når det gjelder Gale. Han var bare bittelitt med, så han ble lite annet enn et pent fjes.

Peeta/Josh og Jennifer (og en dame som viser seg å være Elizabeth Banks som spiller Effie Trinket) svarer på spørsmål hos Moviefone:


I følge IMDb kommer oppfølgeren i 2013.

Sist men ikke minst. La oss ikke glemme at alt leder til Twilight. Hvem visse at Josh Hutcherson, aka Peeta, spilte i Zatura? Som Kristen Stewarts lillebror:


Nok en "familien flyttet til Hollywood for å gjøre karrieren mulig"-unge.
Knipset fra IMDb.


2 kommentarer:

 1. It's amazing to visit this website and reading the views of all mates about this paragraph, while I am also keen of getting familiarity.
  Here is my web blog forgot password

  SvarSlett
 2. I read this pieсе of writing cоmpletely сoncerning the compaгison of hottest and preceding technologieѕ, it's awesome article.

  My web-site - pożyczka pod zastaw mieszkania domu
  Also see my webpage > pożyczka pod zastaw mieszkania

  SvarSlett