mandag 26. mars 2012

Teasertraileren til Breaking Dawn 2

Teasertraileren ligger faktisk ute på IMDb allerede, men jeg finner den ikke på youtube eller noen av de store Twilightbloggene enda. Vil oppdatere.

Hva synes jeg?

Altfor lite Edward og merker meg at Jacob får beholde genseren på, men at den er så stram at det ikke gjør noe. Pluss noe med vampyr-Bella og et rådyr, som vel er en referanse til introen i Twilightfilmen.

Pluss at det magisk vampyrglitret litt i skogen? La meg sitere Bella: "...I finally found that I can shine". Really.

Poster traileren når jeg finner den.

Oppdatering 1: Fant denne ventevideoen, som jeg ikke kan forstå at Summit har latt ligge siden februar. Endret markedsføringsstrategi?


Fra early movie trailers.

Oppdatering 2: Tam-tara-taaaaaaa!


Fra srpro32612.bd2ttflrp via Robsessed.

Hallo der, The Host og SWATH

Jeg sitter herog venter på teasertraileren til Breaking Dawn, og ikke bare teaser teasertraileren, og mens jeg venter fant jeg en haug med snacks.

Her er for eksempel den første, ørlille kikken på The Host, som kommer i 2013:


Fra clevvertv.

For ikke å snakke om en langversjon av SWATH - Snow White and the Huntsman, dog snart en uke gammel men ny for meg som er uoppdatert og rusten:


Fra Movieclips.

Jeg vet det er en masse Bel Ami og Cosmopolishotness der ute også, men jeg kjører sakte tilvenning så jeg ikke skal få hjerteinfarkt:-)

tirsdag 20. mars 2012

Aaahhhhhhhh.........UÆÆÆÆHHHH!!! (Breaking Dawn 2 teaser trailer forsmak)

Stemmen din, Edward.


Via Robsessed.

God kvalitet borte hos IMDb.

Ja, det måtte noe sånt til for å få meg ut av dvalen, men nå tror jeg at jeg er tilbake! I alle fall litt! Tusen takk til alle dere som fortsatt gidder å titte innom for å se om det er noe futt i meg:-)