torsdag 19. mars 2009

Little Ashes, anstendighet og er Team Buffy tiltrukket av at Robert Pattinson har sex med en mann?

Hopp over dette avsnittet om du vil gå rett til homsesexen. Jeg skrev i en tidligere post (Porno til folket!) at Rob er mer enn Edward, og at en homoerotisk film med Rob i hete nakenscener med en hot spanjol er på vei. Jeg skammer meg vel litt over dette, fordi Little Ashes, som filmen heter, skal være en vakker, poetisk og hjerteskjærende film om livet til den unge Salvador Dali, Federico Garcia Lorca og Luis Buñuel, og kjærligheten - den forbudte - som oppstår mellom Dali og Lorca.

Når det er så poetisk og vakkert, er det da skittent av meg å fokusere på...

...homsesexen? TB blir ikke flau av homsesexen i det hele tatt. Sex med en av samme kjønn er like flott og naturlig som å ha sex med en av motsatt kjønn. Det som er interessant her, er at jeg LIKER dette. Jeg blir flau av den "spanske" aksenten, og KJEMPEFLAU av barten, men nakensvømmingen er bare...deilig.

Tror jeg spiller på lag med Rob her. Mens Javier Beltran sier dette til Out: "We didn't have any problems with the sexuality. On the set it was less important than the emotions. The sex scenes are beautiful—tragic and painful." - Sier Rob til GQ:

“And here I am, with Javier [Beltrán], who plays Lorca, doing an extremely hard-core sex scene, where I have a nervous breakdown afterward. And because we’re both straight, what we were doing seemed kind of ridiculous. (Now he’s sort of laughing.) Trying to do it doggie-style. Trying to have a nervous breakdown while doing it doggie- style. And it wasn’t even a closed set. There were all these Spanish electricians giggling to themselves.”

Ikke mye poetisk vakkert her, nei, men på den annen side, Rob snakker sånn om alt han gjør...

Her er traileren til Little Ashes:


Fra 000ERAZ3R000.

Det jeg lurer på om er om jeg bare er desperat etter å se naken Rob, uavhengig av hvem han gjør det med, eller om badingen i Little Ashes står på egne ben? Let's face it, når det gjelder Twilight får vi ikke se mer enn bar overkropp i New Moon, og *spoiler alert* det blir ikke noe action med Duh-Kristen før tidligst i 2011 når Breaking Dawn kommer ut.

HVA ER HOTTEST?

RPattz-Edward og Bella

RPattz-Dali og Lorca

Bilder er fra Flickr.com og allmoviephoto.com.

6 kommentarer:

  1. Når kommer little ashes på kino egentlig? eller har jeg gått glipp av den? :P

    SvarSlett
  2. Hei Anonym,
    Little Ashes har ikke kommet ut enda. Den åpner i USA 8.mai, men jeg har foreløpig ikke sett noe om Europa. Det kan jo være at den kommer på filmfestivaler etterhvert?

    Her er en lenke til hjemmesiden til filmen:
    http://www.littleashes-themovie.com/

    SvarSlett
  3. Men vet du når how to be kommer da?

    SvarSlett
  4. How to Be spilles på tiden på filmfestivaler rundt omkring i verden, så vidt jeg vet har den ikke vært i Norge. Jeg var på Kosmorama i Trondheim nylig, der var den ikke.

    Her er lenke til hjemmesiden til filmen:
    http://www.howtobemovie.com/seethefilm/

    Jeg har meldt meg på nyhetsbrev, og vil selvfølgelig blogge om det dersom filmen nærmer seg Norge! Men - om du som meg dør av spenning - kan du bestille den på DVD fra amazon.co.uk, der den slippes 4.mai.

    SvarSlett
  5. er det ikke 'kodinger' på dvd plata som gjør at vi ikke kan spille av dvd'er kjøpt i utlandet? eller tar jeg feil?

    SvarSlett
  6. Kjøp på Play.com. Gratis frakt på alt. Filmen er genial,forresten:):)

    SvarSlett