tirsdag 17. mars 2009

Move over Team Edward, Jacob is the new leading man! På tide å fokusere på Team Jacob/Taylor Lautner!

Det hviler en stor bør på 17 år gamle Taylors skuldre å skulle ta opp kampen med RPattz i New Moon. Likevel - Team Buffy tror det kan fungere utmerket. De er, og skal være, rake motsetninger. Mens Rob er øksemorder-Edward; plaget, dramatisk og mystisk, er Taylors Jacob en jordnær, koselig, blid tafser (han tar på Bella hele tiden, i motsetning til Edward som må styre sine drifter). Taylor er kjempesøt og bamsete – samtidig som han ga Edward et fantastisk dødelige-fiender-blikk på skoleballet.

Vi skal heller ikke glemme at Taylor er fotballspiller og har svart belte i karate (Team Buffy har vært på Youtube og sett opptak av karatetriksa – jeg sjekker mine kilder godt – og kan garantere at denne gutten kan sparke fra seg). Mens Rob knapt klarer å stå på sine egne bein.

Tror du meg ikke? Sjekk dette fra E! News Now:



Det er likevel ett stort problem. Det er en ting å ha Celebrity Crush for en fyr født på åttitallet. Taylor er født ...i 1992. Det går en grense selv for Team Buffy. På den annen side – vi får vente og se om det blir grensesprenging når filmklippene fra New Moon begynner å tikke inn...

La kampen begynne. Her er Edwards advarsel til Jacob (inkludert noen av triksa til Taylor):

Laget av NicoleJonas1

3 kommentarer:

  1. Nittitalletschmittitallet....hot hot hot er hva det er. Imponert over sangen.

    SvarSlett
  2. Kjære Agent A, vi kommer til helvete sammen. Jacob kan bli vår nye Billy Elliot. Been there, done that. Og han var kanskje...12 år?

    SvarSlett
  3. Jeg har sett denne snutten tidligere, men måtte bare se det en gang til. Og nå var den faktisk ganske morsom (siden jeg har lest de 3 første bøkene).

    SvarSlett