lørdag 21. mars 2009

Verdens beste fanlagde New Moon trailere

Det er bare 243 dager igjen til premieren på New Moon, så det begynner å bli på tide å gire seg opp. Team Buffy planlegger å gå på premieren med en god slump Cosmo og valium innabords, for å håndtere spenningen jeg kommer til å føle i kroppen. Jeg skal også kjøpe billett til Lomme-Edward, selv om han antakelig kommer til å stikke av etter ti minutter for å gå og sette seg i bilen og ha panikkanfall. Han har aldri likt å se seg selv på film, skjønner dere.

Tiffany, som lagde den fantastiske New Moon-traileren jeg blogget om for en stund siden, har laget en ny, lengre versjon, der fokuset er på band som ønsker å få med musikken sin i filmen.


Funnet via New Moon Movie.

Her er den gamle traileren i en finpusset versjon. Den originale New Moon-traileren har blitt sett av mer enn tre millioner fans. Det er en god grunn til det. Skal du se bare en trailer, se denne.



Her er enda en god en, også denne fra Tiffany:

3 kommentarer:

  1. I like. I like a lot. Didn't have the nerves to see more than one, though.

    SvarSlett
  2. Dear, AspiringAddict,
    I believe it is very mature of you to approach this slowly. You should probably increase your dose of Twilight/RPattz day by day. However, you'll still become an addict. But believe me, it's great!

    SvarSlett
  3. NEW MOON <3

    SvarSlett