mandag 27. april 2009

Feil (hvilke feil?) i Twilightfilmen. Litt opplæring fra TB må til - igjen

Moviemistakes.com har laget en liste over "feil" i Twilighfilmen - bilde for bilde. Jeg må si at de er pirkete, ja, faktisk urimelige. Hatere, det er det de er. Bare se her:

"Feil" 1: boka på pulten har rotert 90 grader og papiret er flyttet på.

Newsflash fra Team Buffy: Edward kan forflytte seg raskere enn det menneskelige øye kan oppfatte. Edward er på dette tidspunktet besatt av Bella. Edward har en OCD-personlightet. Er det så rart at han vil at alt skal være perfekt på pulten når Bella kommer og han skal legge inn støtet? Tenkte ikke det, nei.

"Feil" 2: Jakka til Edward knepper seg selv.

Nei, det gjør den ikke. Edward knepper igjen jakka selv, men så fort at vi ikke legger merke til det. På samme måte som han bruker ett sekund på å kneppe igjen skjorta etter at han har glitret (bare sjekk selv - han åpner skjorta, glitrer, går bak en stein, og nar han filmes forfra i neste øyeblikk er alt kneppet igjen). Det er slik Edward gjør det. Edward er perfekt.

"Feil" 3: hodet til Edward flytter på seg når han sover.

For det første: Edward. Sover. Ikke. Har dere i det hele tatt lest boka, Moviemistakes.com? For det andre (og dette må da snart synke inn): Edward. Er. Superrask. For alt vi vet har Edward i i løpet av brøkdelen av et sekund vært og ordnet med planten på nattbordet eller sikret oksygentilførselen til Bella eller noe annet viktig før han er tilbake og "sover".

Moviemistakes. com - dere er amatører. Ikke kom her og kødd med Twilight. Jeg kan antakelig finne ut hvor dere bor. Og når jeg beskytter mine kjære, gjør jeg ingen feil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar