torsdag 25. juni 2009

Over til noe viktig: Robert Pattinsons hender

Jeg fant noen bilder fra innspillingen av Remember Me som fortjener sin egen post. Ja, la oss i dag snakke om Robert Pattinsons hender, nærmere bestemt fingre.

De er store, lange, slanke, *blank, glemte å puste* ...alt involvert Robert Pattinsons fingre er allerede døpt FingerPorn. Og akkurat nå kan jeg ikke forstå at det ikke finnes egne blogger dedikert til Robert Pattinsons fingre.

Jeg har allerede fastslått at jeg hadde gått over lik for å være den jenta Rob vant kosedyr på tivoli til. Men jeg hadde solgt sjelen min for å kunne være DENNE jenta:


Bilde fra RAoR.

Jeg mener, hvor kult hadde det ikke vært å kunne gi Rob fingeren om og om og om igjen helt til scenen (ja, det er fra filminnspillingen, dette kunne jo ikke ha skjedd i virkeligheten) ble som den skulle være? Hallelujah!

Hva Rob gjør på det neste bildet er noe uvisst. Jeg har tre forslag:
  • "Read between the lines."
  • "Gonna dazzle them with my jazz hands!"
  • "I am da shit."

Hva tror du?


Også dette bildet fra RAoR.

Når man begynner å legge merke til det, vil fingerpornoen ingen ende ta. Her er en fra LTT:



Dagens. Andre. Død.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det ser ut som han prøver på en engasjert versjon av Devils sign/Devils horns... Du kjenner da vel din metal rock- historie TB?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Corna

    Det spennende i wiki-artikkelen er derimot at dette håndtegnet betyr noe helt annet, noe som er mer interressant i Pattinson-sammenheng. Nemlig 'I love you' på amerikansk tegnspråk. Helt klart at han sender hemmelige signaler til deg TB :)

    SvarSlett
  2. Herregud, hvor har jeg vært? Jeg har vært så teit å bruke de siste ti årene av mitt liv på sånne idiotiske ting som utdanning, karriere og å redde verden, når jeg kunne ha gått på rockekonserter eller stalket Rob helt fra hans første film i 2004.

    Jeg er helt enig i at han sender meg hemmelige signaler til MEG! Nok et bevis, vil jeg si, og her er lista:

    - Rob sier 'I love you' med fingrene sine.
    - Jeg har tidligere observert at han skriver autografer med venstre hånd - trodde opprinnelige at vi begge var venstrehendte (=vi er ett), men andre bildebevis viser at han er høyrehendt, noe som bare kan bety at det var nok et signal til MEG.
    - Rob har en blå - og turkisrutete skjorte, jeg har en blå - og turkisrutete kjole. Vi har mao noe på gang.
    - For ikke å snakke om alle testene jeg tar som igjen og igjen sier at det vil bli OSS.

    Jeg. Dør. Jeg. Er. Lykkelig.

    SvarSlett