tirsdag 2. juni 2009

Se hele MTV Movie Awards på nett. Jeg mener: Twilight Movie Awards...eller var det Robawards det het?

HER kan du se hele MTV Movie Awards på nett! Og det er delt opp i klipp, så det er lett å bare gå gjennom høydepunktene også...selv om det er ganske mange av dem...eller du kan se et sammendrag i bunnen av denne posten...men jeg anbefaler å se alt, for da får du med deg alle Twilightreferansene i alt som sies og alt som gjøres også utenom alle prisene Twilight vinner...

For du vil vel ikke gå glipp av dette?

Fra ontd.

Ok. Jeg overdriver litt. Men dette Robstenkysset skjedde...nesten:

Fra TwiCrack.

OPPDATERING: har du ikke klikket deg inn på MTV og sett alt enda? Ingen grunn til bekymring. Her er alle de viktige Twilightøyeblikkene fra MTV Movie Awards samlet på ett sted (takk, New Moon Movie):



Mine tre favorittøyeblikk:
1. Nesten-Robsten-kysset. Det heteste nesten-kysset verden har sett, og Robert Pattinson så virkelig knust ut etterpå...Som om hans ubesvarte følelser for KStew nå ble gjort narr av i full offentlighet...

2. Rob som sier (når han vinner prisen for beste mannlige nykommer): “I don’t know how many more of these awards I can come up for, because I think there’s a little bit coming out of my pants right now.” Dette var dette med å si noe uten å tenke når du er nervøs av frykt for pinlige pauser...og ende opp med å si noe hinsides. Som vanlig. Og før det når han sier: "It made me feel really tough, really hard" (om å vinne beste slåsscene).

3. KStew mister trofeet, og sier: "“I was just about as awkward as you thought I was going to be, BYE!”. Og det var i dette øyeblikket selv de mest sjalu hardbarkede KStewkritikerne begynte å elske henne også.

Har du ikke sett den offisielle New Moon traileren enda? Eller har du behov for å se den om og om og om igjen?

Sukk. På en god måte, selvfølgelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar