torsdag 3. desember 2009

Kellan Lutz sjarmerer med sine mad skillz, og jeg tar tilbake alt jeg sa om Twilighttørken etter å ha sett dette intervjuet med Rob

Visste jeg det ikke, Kellan har sine egne mad skillz OG har fine bilder å vise til i sin ungdomsfotomodellkarriere. I motsetning til dere-vet-hvem.




Begge fra FePattz2.

Dere-vet-hvem snakker om Bel Ami og Unbound Captives, og jeg tar tilbake alt jeg sa om Twilighttørken .

Bel Ami skal spilles inn i februar. I Paris (en liten flybillett unna...). Med Robert Pattinson som førsteelsker. Muligens skal han snakke litt fransk også. Min juleferieporno blir å lese Bel Ami, for deretter å forestille meg Rob i alle scenene...


Også fra FePattz2.

Og la meg ikke en gang begynne med Unbound Captives! For det første: Robert Pattinson og Hugh Jackman. La oss TA NOEN SEKUNDER FOR Å LA DET SYNKE INN.


*noen sekunder*




I en ville vesten/kidnappet-barn-vokser-opp-hos-indianerne film. Lendeklede. Litt møkkete kanskje. Halvnaken, møkkete, til hest...


*yogapust*




Jeg tenker Danser med ulver møter møkkete Aragorn.


*yogapust, part deux*




Ok. Trenger å kjøle meg ned. Nå. Så for å senke forventningene, unngå hjerteinfarkt, og klare meg fram til premieren i 2011 eller deromkring, her er kjøle-seg-ned-i-tilfelle-Unbound-Captives-er-crap-indianer-Rob:


Fra Robnipulations.

7 kommentarer:

  1. er det offisielt bestemt at breaking dawn blir film ? :-D

    SvarSlett
  2. *ruller rundt på gulvet og ler*

    Det bildet var en kalddusj, ja ;)

    Men nå skal jeg også bestille Bel Ami... jeg kan jo ikke se på at du skriver om boken og jeg ikke aner hva du skriver om!!!

    SvarSlett
  3. Jeg søkte på Bel ami på www.capris.no

    ...ble litt overrasket over alle de bøkene som kom først opp i søket, men regner ikke med at de har noe med originalhistorien å gjøre ;))

    SvarSlett
  4. Anonym - ingenting er offisielt enda.
    Sjekk den offisielle uttalelsen om at ingenting er offisielt:_)

    http://www.hisgoldeneyes.com/2009/11/summit-entertainment-official-breaking-dawn-information/

    Men - det finnes ingen som ikke tror at det blir noe av. De jobber med det. Men det er nok et spørsmål om flere ting. For det første, en eller to filmer? Det er mange kontrakter og avtaler som må i havn, og det er vanskeligere med to enn en. Kanskje skuespillerne har signert for en BD (jeg husker ikke helt hvordan dette var, men i utgangspunktet signerte de bare for de tre første filmene tom Eclipse).

    Så er det nok et spørsmål om hva SMeyer sier. Jeg har ikke lest noe om det, men jeg antar at hun har klausuler i salgsavtalen om at hun må godkjenne ting. Jeg baserer dette på at hun har vært veldig involvert, og veldig opptatt av at filmene skal ligge nær bøkene. Og hun har snakket i flere intervjuer om problemene knyttet til å få Reneesmee "ekte" nok (=god nok teknologi).

    For det tredje. Hollywood. Økonomi. Business. Det sitter helt sikkert noen og regner på hva som er mest lønnsomt:-) 5 filmer kan virke best, men hva om Eclipse er crap, fansen mister interessen og de sitter der med TO knalldyre BD filmer ingen vil se? Jeg tror ikke det vil skje, jeg tror Twilightfansen er lojale, men vet de det i Summit? Det virker jo ikke som om de helt har forstått det til nå (i hvert fall ikke før NM LOL).

    Les flere spekulasjoner her:
    http://www.variety.com/article/VR1118011979.html?categoryid=13&cs=1

    SvarSlett
  5. Bente, jeg forsøkte søket ditt på capris.no...

    ROFLMAO!!!!

    Mye man meat, der ja. Unnskyld, jeg mener erotisk mannekunst. Men jeg tror Rob blir bedre i SIN erotiske mannekunst...

    SvarSlett
  6. Haha! "Lukas in love" og "Frisky memories" - skulle bestilt noen eksemplarer som julegaver i år! Vet ikke om de er beregnet på menn eller kvinner disse her, men jeg tenkte umiddelbart på de første!

    SvarSlett
  7. Jeg tror det er hevet over enhver tvil at det var beregnet på menn.

    Faktisk aner det meg at Rob er et godt homseikon også? Tror jeg hørte det en gang.

    SvarSlett