onsdag 9. juni 2010

TB sniker inn noen godord om Generation Kill

Jeg stikker hodet opp av Eclipsetåka (OME - det er tross alt bare 20 dager igjen) og slår et slag for Generation Kill, som går på NRK 3 nå.


Fra imageshack.us.

Første episode gikk i går kveld og ligger på nett, andre episode sendes tirsdag 15. juni kl. 22.30 på NRK 3.


Fra hewholaughs.com.

Kortversjonen er at GK er en utrolig bra serie om det å være soldat under krigen i Irak. Her er det lite amerikanske flagg og heltemot osv osv, men mer realisme og down-to-earth, på samme måte som i Oscarvinneren The Hurt Locker. Jeg er ikke TB om jeg ikke påpeker at Alexander Skarsgård har en av hovedrollene (til tider skjorteløs), og Kellan Lutz har en bitteliten rolle (skjorteløs i første episode, i hvert fall:-).


Via New Moon Movie.

Den offisielle versjonen, i følge NRK, er: "Amerikansk dramaserie. Serien gir et svært realistisk bilde av forholdene til amerikanske krigere i Irak under invasjonen av Bagdad i 2003. En journalist fra bladet Rolling Stone følger soldatene og opplever spenningen og de spesielle båndene som knyttes i en krigssituasjon, samt frustrasjonen til troppene i et ekstremt vanskelig krigføring. Serien er basert på boka med samme navn av Evan Wright."

Anbefales!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar