fredag 13. august 2010

Katte-Edward og seriously fucked up stuff

Å, Twilight.

Jeg gjør mitt beste for å argumentere mot de som hevder at (voksne) Twilightfans er stusselige damer som bor alene med de fjorten kattene sine (ikke at det er noe galt i det!).

Men så kommer sånne ting som det her for dagen, og da hjelper det ikke at det store flertallet av Twilighfans er smarte, oppegående, velfungernde kvinner - alltid i sin beste alder - som verken er venneløse eller bor hjemme i kjelleren til foreldrene sine (ikke at det er noe galt i det!), selv om de kanskje muligens har innredet kjellestua i Twilightstil, baker Twilight cup cakes i helgene eller har Lomme-Edward med seg rundt i veska. Dette er normalt.

Men altså, så kommer det her og det rammer oss alle, folkens:


Fra E!Online via Twilight Lexicon.

E!Online skriver:

"Just when you think you've seen it all.

It was a year ago when Robert Pattinson, while promoting New Moon at Comic-Con, said he doubted he'd ever perform his music at an open-mic night because he's "too much of a pussy."

It seems like someone may have taken that a bit too literal. Spotted last night in New York City was Edward Cullen…the pussycat!"

Og ikke nok med det!

Det finnes også masse seriously fucked up stuff der ute. Jeg vet du bare MÅ trykke. Gjør det! Det er bare en nettannonse fra nettstedet Craigslist, den klorer ikke.

Det siste fant jeg borte hos Twitarded.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar