lørdag 25. april 2009

Mer av INTERVJUET - nå med "hemmeligheter"

ET fortsetter sin eksklusive dekning av New Moon, og i dag avsløres følgende "hemmeligheter":
  1. Bella har mareritt (for de av oss som har lest boka kom vel ikke det som noen overraskelse) - men: Edward vil opptre 'demonisk og skremmende' i marerittene.
  2. Jacob turns bikerboy (hallo? har dere lest boka? Hvordan kan dette være en hemmelighet?). Men Taylor skryter av at Jacob har mad skillz. Ja, vi får høre Taylor si mad skillz. *Og det fikk meg IKKE til å tenke på noe annet.*
  3. I stedet for å bare høre stemmen til Edward, vil han vises (eh...bare marginalt forskjellig fra den første "hemmeligheten". Og, å ja, det har blitt nevnt hver eneste gang New Moon har blitt omtalt siden EVER).
  4. Robert Pattinson tror ikke han skal være på soundtracket til New Moon (kan det at noen tror noe være en hemmelighet? OG dette er gammelt nytt. OG Robert Pattinson ville mest sannsynlig aldri si at han trodde han skulle på soundtracket i frykt for at folk skulle tro at han trodde at han var noe osv. osv.).
  5. Rob og KStew er "bare venner". Ordet'platonisk' nevnes (og tror vi på det? Her er bevis på det motsatte. Ganske overbevisende, ikke sant?).






Begge klipp fra christinedechagny via New Moon Movie.

*Bare glad det ikke syntes i innlegget at jeg er sur i dag*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar