onsdag 20. mai 2009

Dagens Rob-porno fra Cannes. Og masse oppdateringer.

Som en annen blogger skrev: de siste dagene har vært rene julaften for Robfansen. Bildene er her, intervjuene begynner å tikke inn, og vi er med andre ord i Rob-himmelen...



Rob er i Cannes for å selge to av sine prosjekter: Twilightsagaen (selvfølgelig) og den nye filmen Remember Me, der (i følge Rob) "the character in the script is quite similar to me". La oss dvele litt ved det. Vi snakker SLUT her.

(pause til å tenke gjennom dette og lese om SLUT)


Bilde via Robsessed.

Han har også snakket om sine andre prosjekter, og - OMR - er dette bra eller hva:

Til Risky Biz (om hva han skal gjøre etter Eclipse):

"After that I am doing a film "Unbound Captives." I can't say much about that but I know the script needs me to learn Comanche! Maybe it'll be like in "Dances With Wolves!" My part is entirely in Comanche, ha ha."

La oss dvele litt ved dette også. Ikke bare sveiper han opp rollen som Edward, og er på hele purung-Brad Pitt/Tom Cruise/Kiefer Sutherland-kjøret, er den nye Jordan Catalano og whatnot, men han går for å bli dette århundrets Kevin Costner også? Mitt hjerte, brist ikke. Robert Pattinson er tydeligvis plassert på denne jorden for ikke bare å glede meg her og nå med sin hotness, men for å kanalisere samtlige hotties og crush fra nittitallet jeg noen gang har hatt. Hva med en remake av Titanic mens vi er i gang?

(pause til å tenke gjennom dette)



Og om ikke dette er nok. Vår alles kjære RPattz er tilbake i god form (til Risky Biz på spørsmålet om han ikke har noe jordfast - som ikke kan ha vært annet enn et subtilt forsøk på å få Rob til å røpe noe om damer):

"I don't even remember where I left my car (in Los Angeles). It's probably been towed away by now. that's my only immovable possession and now I don't know where it is! (Laughs.) It was important to me because it was the first car I ever bought. Made me feel like a man, buying a car."

Et lite tips, Rob: sjekk i oppkjørselen til Nikki Reed.


Bilde via Robsessed.

Vil du ha enda mer: sjekk ut denne lenken til Le Grand Journal, der Rob blir intervjuet (sjekk ut Partie 2 fra ca. 8 min). Det er på fransk. Men at han er søt og rødmer og ikke kan forstå alt oppstyret er universelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar