tirsdag 7. juli 2009

En helt vanlig dag på jobben for Team Buffy

Når jeg ikke er på nett og finner morsomme Twilightbilder folk har laget på roflrazzi.com ser jeg på eh...morsomme grafer og Twilightstatistikk på Graph Jam vel!

Og ikke nok med det - jeg har til og med laget min egen (og ja, jeg er stolt, og nei, jeg forsto ikke hvordan jeg fikk til å lage mer enn to kakestykker i diagrammet så det ble som det ble, men jeg kan formelig høre jubelen jeg blir møtt med for dette mesterverket skapt i...vel, arbeidstiden).

funny pictures

Fra graphjam.com.

Her er en annen, småfrekk en fra bsewcicma:

funny pictures

4 kommentarer:

  1. Jeg innrømmer gladelig at jeg er litt skeptisk til at en hel generasjon vokser opp med 'sparkling vamps'.

    Leseliste:
    1. Bram Stoker's Dracula
    Vanvittig bra oppbygd bok, måten historien blir fortalt på. Jeg snakker klassisk litteratur og klassisk vampyr. Og jommen er ikke filmatiseringen bare fantastisk!!!

    2. Anne Rice 1. triologi (Interview with the Vampire, Lestat og Queen of the Damned)
    Lest kun de to første bøkene. Fantasisk bra bøker dette oxo. Rice omskaper vampyren til slik vi kjenner dem idag. Her er det hjertesmerte og enda mer subtil (men ihvertfall 'boy on boy'-) seksuell aktivitet, enn det Meyer noen gang klarer. Og filmatiseringen av den første boken er oxo fantastisk (med glansbildene Pitt, Cruise, Banderas og Slater)!!! Men styr unna Queen of the Damned- filmen.

    3. Charleine Harris' Southern Vampire Mysteries
    Liker du Twilight, men savnet husmorsporno-faktoren kan jeg anbefale True Blood-serien. (Har TB fått lest noe i bok1?) Filmatiseringen er vannvittig kul!!!!

    SvarSlett
  2. Jeg erkjenner min ignorans overfor god vampyrlitteratur og innrømmer at jeg hverken har lest Bram Stoker's Dracula eller noe av Anne Rice. Jeg vet, sjokkerende. Skal gjøre noe med det.

    Forøvrig er jeg godt inne i bok tre om Sookie (True Bloodserien) og første sesong av serien landet i posten i dag, og jeg begynner å se i kveld. Er matt av forventing og ekstase allerede.

    SvarSlett
  3. Sookie-bøkene blir bare bedre og bedre! Og jeg har allerede sniktittet på sesong 2 av TrueBlood.

    Som så klingende blir forkortet til TB! - må være et kvalitetsstempel! ;)

    SvarSlett
  4. Hihi...Jeg har sett kontinuerlig siden i går kveld, bare avbrutt av litt søvn og litt blogging og er nå på TB (den andre) episode 7.

    En viss herr Bill har nemlig fattet min interesse.

    SvarSlett