fredag 20. november 2009

Min lynkorte anmeldelse av New Moon sånn på direkten

O.M.J.

Klokken er tre om natten og jeg har akkurat kommet hjem fra premieren (og her ber kjæresten min meg presisere så det er klart hvilken film - i tilfelle noen skulle misforstå:) New Moon. Dette blir en kort post, for jeg er egentlig altfor trøtt, og satt ut, og lykkeligsliten, så min foreløpige kommentar og filmanmeldelse består av to ord:

Taylor Fucking Lautner.

Oooops. Det var tre ord. Jeg må virkelig være trøtt:-)

Tayob eier New Moon. Som hardbarket Team Edward'er har jeg ingenting å stille opp med. Ingenting. Og mens jeg sover på den, og undrer meg over hva jeg kan gjøre med det, lar jeg bildet si mer enn tusen ord:


Fra Twilight Secrets.

5 kommentarer:

 1. Akkurat nå må jeg innrømme at jeg er Team Jacob. Jeg trodde virkelig ikke det var mulig. Men her er det!
  Og for en slu avsluttning! Hadde jeg ikke lest bøkene hadde jeg virkelig blitt gal. Regner også med å bli Team Edward under neste film, noe som vel skal gå greit.

  SvarSlett
 2. Taylor Lautner var fantastisk. Han er jo en skikkelig god skuespiller! Men Team Jacob kjenner jeg at jeg IKKE er, jeg ventet på alle Edward-åpenbaringene til Bella, selv om jeg syns delen der Edward var borte var kjempebra!

  Jeg syns filmen var helt fantastisk, jeg! Jeg elsker at den er så tro mot boken. Jeg tenkte noen ganger at de som ikke kjenner bøkene kanskje blir litt lost, men jeg leste anmeldelsen i Tønsbergs Blad idag og hun ga den terningkast 5 og har aldri lest bøkene.

  Det eneste jeg reagerte på var den norske oversettelsen!!! Jeg ble helt satt ut da de oversatte ordet "cougar" (Bella kaller seg selv det da Jacob og hun diskuterer alder) med "kuvøsemus" eller kuvøsemums"

  Leste jeg virkelig riktig??? Jeg håper jeg leste feil i farta, at noen kan fortelle meg at jeg gjorde det?? Jeg vet jo hva som menes med ordet, hehe, men den oversettelsen var pent sagt kreativ!!

  Jeg har masse mer å si om filmen, men detaljdiskusjonene kan vi ta mer utover dagen, hehe :)

  SvarSlett
 3. Akkurat nå kjente jeg at misunnelsen kom skyllende innover meg. Jeg har klart å holde på avstand det faktum at jeg befinner meg på et sted (en øy i Arktis) hvor man ikke har planlagt å vise New Moon på denne siden av året. Men nå går det ikke lenger. Team Buffy var på premieren uten meg. Det er sårt. Jeg tror jeg kjenner en dude som kan fikse det.

  SvarSlett
 4. Åå, elsker Taylor, bare at navnet høres ut som en jente :) alienmexicaner.blogspot.com Der har jeg postet tre bilder av han. Naaam

  btw; lenge leve True Blood og Alexander Skarsgaard!

  SvarSlett
 5. Hei Caroline!

  Selv heller jeg mot Rob (tidenes understatement), men det hindret ikke at jeg ble forelsket i Jacob da jeg så New Moon.

  True Blood og Alexander Skarsgård - ENIG!!!

  SvarSlett