onsdag 23. desember 2009

Jacobs sang til Bella

Lykke til, Jacob.


Fra via New Moon Movie.

Siden du helt sikkert har en rolig dag og ingenting å gjøre, kan du jo også sjekke ut sangene I'm not Edward Cullen eller guttas sang om Edward, for ikke å snakke om Edwards advarsel til Jacob (min favoritt)...

Hvis du er i det mer seriøse hjørnet, og er virkelig virkelig interessert i ulver, anbefaler jeg denne dybdestudien i CGI-effektene til New Moonulvene. Woh.

3 kommentarer:

  1. Neida, INGENTING å gjøre idag, haha!! Jeg er bare innom for å ønske deg en kjempeherlig jul!! Håper du får masse Rob-stæsj, eller iallefall NOE Rob-stæsj... jeg får garantert ingenting av det, for riktignok har Tore et åpent sinn, men Rob-gaver tenker han nok ikke at hadde vært tingen for meg!!

    Julehilsen fra Bente :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk og god jul til deg også!

    Jeg fikk en del Twilightstæsj, er jeg redd, fra flirende venner og familiemedlemmer: En bok om Robert Pattinson, et par Edwardpins (fra en kollega som lager buttons på bestilling, et tilbud jeg skal benytte meg av!), et tysk "porno"-Twilightblad (i følge min kjære, som ga meg det) med masse plakater, en bok om hvordan date varulver (moren min ønsker å skape mer balanse i livet mitt LOL) og en sjokolade som het Twilight, men som ikke hadde noe med Twilight å gjøre.

    Robert Pattinosnøredobbene har ikke kommet enda (skandale!), men de er på vei.

    Det burde være jul minst to ganger i året!!!

    SvarSlett
  3. Åh, så mye morsomt du har fått!! Mine øredobber er visst også på vei.. fikk mail her om dagen at jeg kunne vente dem om ca 25 dager.

    Jeg har ikke fått begynt på Bel Ami enda, da, men tror jammen jeg skal finne den fram akkurat nå!!

    SvarSlett