søndag 22. mai 2011

Det endelige beviset på at Robert Pattinson er GUD, og andre godsaker på en søndag

Det er søndag, og jeg prøver å gjøre godt igjen at jeg ikke har hatt tid til å blogge så altfor mye i det siste med noen virkelig gode lenker og et gudsbevis. Lenkene anbefales på det sterkeste - masse godsaker å gjenoppleve for de som har vært med en stund, og snacks verdt å få med seg for Robelskere som har kommet til etterhvert:-)

Altså.

Det store spørsmålet er ikke om det finnes en gud, men om Gud er Robert Pattinson.

Tegnene er der. Vi har den gode, gamle mirakelfaktalista (et høydepunkt i dyrkingen av Robert Pattinson og vel verdt en gjenvisitt "Robert Pattinson is not hung like a horse... horses are hung like Robert Pattinson" osv), Rob med barn, Rob med handikappede, Rob som står opp mot AIDS og lar seg auksjonere bort, dog i et av de flaueste øyeblikkene i hans karriere EVER (for ikke å snakke om diskusjonen om du fortsatt ville ligget med han selv om han hadde AIDS LOL) og sex-trafficking. All denne utenomjordiske hotnessen.

Osv.

Men jeg var likevel ikke heeeeelt overbevist før jeg fikk dette gudsbeviset i fanget. Det er Edward, men Edward er Robward som er Rob. Ferdig med det.

Oppskriften er å stirre på bildet av Edward i 30 sekunder, helst på det lille røde krysset i midten, for deretter å stirre på en hvit vegg eller overflate.

Fra beliebinrobsten via Gossip-dance.Det finnes en Gud, og hans navn er Robert Pattinson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar