tirsdag 28. juli 2009

Team Buffy reiser bort et par dager, men gir deg nyhetene før de skjer

Jeg skal et par dager på hytta, og sjokkerende nok er min familie gode, tradisjonelle nordmenn som ikke har innlagt vann og strøm på hytta og dermed lever i pakt med naturen. Nesten i pakt med naturen. Vi har fikset noen solceller, men det er ikke en gang mulig å få dekning på mobiltelefonen så internett er utelukket, og ja, abstinensen som oppstår ved manglende RobFix må døyves med lange turer i fjellet, intens innlevelse i livet til Sookie Stackhouse, store mengder rødvin, sjokolade og jammen tror jeg ikke at jeg skal lure med meg noen valium, sånn for sikkerhets skyld.

Kortversjonen: Det blir et par dagers radiotaushet fra Team Buffy. Men i beste Hallo i uken-stil tenkte jeg å gi dere ukas nyheter før de skjer:

ONSDAG

Det er HOT onsdag og Team Buffy poster nok en deilig (porno)video av Robert Pattinson, nøye utvalgt etter Team Buffys behov for å se litt scruffy-Rob:



I den neste posten vil ikke Team Buffy klare å la være å nevne at Taylor Lautner bare er 17 år, selv om hun opptil flere ganger har lovet å slutte med det:


Fra Twilight Secrets.

Muahahahaha.

Samtidig som hun gjør narr av alderen til Taylor kommer Team Buffy til å tenke på at hun egentlig synes Taylor er hot når han "tilfeldigvis" tar av seg skjorta i det nye New Moonklippet.

Hvordan kan hun bære denne erkjennelsen etter å ha harselert så mye med Team Jacob? Og ikke bare en, men flere ganger? For å føle seg bedre, kommer hun til å ta ut skyldfølelsen ved å først rakke ned på Jacob igjen,


Også fra Twilight Secrets.

for deretter å rakke ned på KStew i onsdagens tredje blogginnlegg. KStew - som åpenbart var på dop på Comic-Con og oppførte seg både barnslig og uhøflig (her kommer Team Buffy også til å legge ved en lenke til det fjerde intervjuklippet fra Robsessed som lyd - og bildebevis):



Konklusjon: Rob kan umulig ha noe på gang med KStew. Hallelujah.

TORSDAG

Wohoo!

Torsdag formiddag er tiden inne for et intervju der Rob snakker om Edward, med tittelen "Rob snakker Edward: the scene where you would be having sex if you're a normal person":


Fra TalkingPicturesTV. Tips fra Robsessed.

Og hoderystende spør Team Buffy seg hvordan moren hennes ikke kan se at Robward er hot i Twilight, og verdt å få AIDS for, noe som igjen kvalifiserer til et bilde av Robs Weapon of Mass Seduction, part quatre:


Fra Robsessed.

Og dermed er torsdagens andre innlegg postet.

Etter å ha bitchet over hvor sytete og svak Bella er sammen med sin mor (som nettopp har lidd seg gjennom side opp og side ned med det hun referer til som sutre-Bella i Eclipse, dog Bella blir ganske kul i Breaking Dawn, og moren til Team Buffy elsker jo Bella i Twilihtfilmen) finner Team Buffy ut at det er på tide å blogge litt mer om kick-ass Buffy, og finner bloggen til han som lagde den herlige Buffy vs. Edwardvideoen, der han skriver litt om ideen bak videoen. Verdt å få med seg, kommer Team Buffy til å anbefale.

Oppglødd av den fuckings fantastiske Buffyvideoen som ble diskutert i forrige post, tenker Team Buffy at det er gøy med Twilightspoof, og finner denne:


Fra franklesser via videogum.com.

- som postes under tittelen "Ode til alle vampyrelskere", med teksten "Vel, egentlig er det vampyrspoof, som gjør narr av Twilight, men artig er det. I hvert fall for kjæresten min". Og dermed er taggen Poster kjæresten min ler av oppe i hele fire.

FREDAG

Og før vi vet ordet av det er det HOT FREDAG igjen, og da har Team Buffy forberedt denne videoen, selv om tittelen er så vovet at hun nesten ikke tør å gjøre det, men skitt au:


Fra Nicnax666.

Så kommer Team Buffy på at hun i det siste stadig har blitt minnet på den første Hot Robvideoen hun noengang så (og postet) hver gang det går en Kings of Leonreklame på TV og det er ganske ofte, og hun finner den fram og poster denne om igjen, her, selv om det allerede har vært HOT FREDAG men hvem bryr seg, og dessuten er Team Buffy sjefen på bloggen og poster akkurat hva hun vil, og om hun vil se noe om og om igjen så poster hun det om og om igjen:



Trigget av videoen kommer Team Buffy nå til å drømme seg helt bort i Rob: Mannen-som-løser-kreftgåten, Mannen-som-er-Gud, mannen som gjør at GQ nå heter RobQ. Og det er på dette tidspunktet Team Buffy legger ut dette bildet under tittelen "Det finnes ingen global oppvarming, det finnes bare Robert Pattinson":


Fra RAoR.

Og dermed er fredagens tredje blogginnlegg i boks. Og så, etter å ha tenkt litt mer på Rob, blir Team Buffy av en eller annen grunn minnet på RobSten. Igjen. Og det er ikke like artig, for vi vet jo hvor sjalu Team Buffy kan bli, men i paranoiaen og masokismens ånd sjekker hun ut hvor kompatibel KStew er med Rob, men resultatet er så nedslående at hun dropper å blogge om det.

Litt senere samme kveld kommer Team Buffy til å tenke at om hun ikke hadde vært så ferielat, ville hun for lengst ha blogget om den nye, offisielle nettsiden til New Moon, og ikke minst - og særlig siden hun for lenge siden ble fortalt at hun burde google (og dette tar hun som en kritikk, og hun vil finne ut hvor du bor) - Tinsel Korey som spiller den viktige rollen Emily, men som - i hvert fall trolig - ikke skal ta av seg noe som helst og dermed ikke har fått den samme omtalen som de mannlige varulvene.

Men siden Team Buffy fortsatt har ferie kommer hun til å nøye seg med å legge ut bildene av de nye helfigurs pappkartongfigurene av varulvene:



Og neimen hadde de ikke Edward også, og tittelen på innlegget blir: "Ikke bare kan lykken kjøpes, lykken kan stjeles, for jeg kan ikke leve en dag til uten papp-Edward og denne er visst ikke til salgs. Enda. Og jeg må ha den. Nå."


Begge fra nordstrom.com via TwiCrack.

Og da er det slett ikke nødvendig å blogge om at Lomme-Jacob snart er til salgs, og slett ikke poste dette bildet (for hvor mye plass skal denne Jacob egentlig få?):


Fra New Moon Movie.

Og vips er det helg og lørdag og Team Buffy er tilbake fra hytta og hvem vet hva som kan skje da? Ikke usannsynlig blir det et innlegg som heter enten "Natur schmatur" eller "Hytte schmytte, hva skal vi med utedo når Robert Pattinson er hot og whatnot og YouTube eksisterer. Hallelujah." eller noe sånt. Så sjekk innom da, er du snill.

Ta-da.

2 kommentarer:

  1. What's up to every one, the contents existing at this web page are in fact amazing for people knowledge, well, keep up the good work fellows.

    Feel free to visit my web-site - sex cams chat

    SvarSlett
  2. Remагkаble! Its reallу аmazing
    parаgraph, I haνe got much clear idea
    on thе topiс of from this post.

    Chеcκ out my web site ... nepali live sex

    SvarSlett