tirsdag 28. juli 2009

Team Buffy reiser bort et par dager, men gir deg nyhetene før de skjer

Jeg skal et par dager på hytta, og sjokkerende nok er min familie gode, tradisjonelle nordmenn som ikke har innlagt vann og strøm på hytta og dermed lever i pakt med naturen. Nesten i pakt med naturen. Vi har fikset noen solceller, men det er ikke en gang mulig å få dekning på mobiltelefonen så internett er utelukket, og ja, abstinensen som oppstår ved manglende RobFix må døyves med lange turer i fjellet, intens innlevelse i livet til Sookie Stackhouse, store mengder rødvin, sjokolade og jammen tror jeg ikke at jeg skal lure med meg noen valium, sånn for sikkerhets skyld.

Kortversjonen: Det blir et par dagers radiotaushet fra Team Buffy. Men i beste Hallo i uken-stil tenkte jeg å gi dere ukas nyheter før de skjer:

ONSDAG

Det er HOT onsdag og Team Buffy poster nok en deilig (porno)video av Robert Pattinson, nøye utvalgt etter Team Buffys behov for å se litt scruffy-Rob:



I den neste posten vil ikke Team Buffy klare å la være å nevne at Taylor Lautner bare er 17 år, selv om hun opptil flere ganger har lovet å slutte med det:


Fra Twilight Secrets.

Muahahahaha.

Samtidig som hun gjør narr av alderen til Taylor kommer Team Buffy til å tenke på at hun egentlig synes Taylor er hot når han "tilfeldigvis" tar av seg skjorta i det nye New Moonklippet.

Hvordan kan hun bære denne erkjennelsen etter å ha harselert så mye med Team Jacob? Og ikke bare en, men flere ganger? For å føle seg bedre, kommer hun til å ta ut skyldfølelsen ved å først rakke ned på Jacob igjen,


Også fra Twilight Secrets.

for deretter å rakke ned på KStew i onsdagens tredje blogginnlegg. KStew - som åpenbart var på dop på Comic-Con og oppførte seg både barnslig og uhøflig (her kommer Team Buffy også til å legge ved en lenke til det fjerde intervjuklippet fra Robsessed som lyd - og bildebevis):



Konklusjon: Rob kan umulig ha noe på gang med KStew. Hallelujah.

TORSDAG

Wohoo!

Torsdag formiddag er tiden inne for et intervju der Rob snakker om Edward, med tittelen "Rob snakker Edward: the scene where you would be having sex if you're a normal person":


Fra TalkingPicturesTV. Tips fra Robsessed.

Og hoderystende spør Team Buffy seg hvordan moren hennes ikke kan se at Robward er hot i Twilight, og verdt å få AIDS for, noe som igjen kvalifiserer til et bilde av Robs Weapon of Mass Seduction, part quatre:


Fra Robsessed.

Og dermed er torsdagens andre innlegg postet.

Etter å ha bitchet over hvor sytete og svak Bella er sammen med sin mor (som nettopp har lidd seg gjennom side opp og side ned med det hun referer til som sutre-Bella i Eclipse, dog Bella blir ganske kul i Breaking Dawn, og moren til Team Buffy elsker jo Bella i Twilihtfilmen) finner Team Buffy ut at det er på tide å blogge litt mer om kick-ass Buffy, og finner bloggen til han som lagde den herlige Buffy vs. Edwardvideoen, der han skriver litt om ideen bak videoen. Verdt å få med seg, kommer Team Buffy til å anbefale.

Oppglødd av den fuckings fantastiske Buffyvideoen som ble diskutert i forrige post, tenker Team Buffy at det er gøy med Twilightspoof, og finner denne:


Fra franklesser via videogum.com.

- som postes under tittelen "Ode til alle vampyrelskere", med teksten "Vel, egentlig er det vampyrspoof, som gjør narr av Twilight, men artig er det. I hvert fall for kjæresten min". Og dermed er taggen Poster kjæresten min ler av oppe i hele fire.

FREDAG

Og før vi vet ordet av det er det HOT FREDAG igjen, og da har Team Buffy forberedt denne videoen, selv om tittelen er så vovet at hun nesten ikke tør å gjøre det, men skitt au:


Fra Nicnax666.

Så kommer Team Buffy på at hun i det siste stadig har blitt minnet på den første Hot Robvideoen hun noengang så (og postet) hver gang det går en Kings of Leonreklame på TV og det er ganske ofte, og hun finner den fram og poster denne om igjen, her, selv om det allerede har vært HOT FREDAG men hvem bryr seg, og dessuten er Team Buffy sjefen på bloggen og poster akkurat hva hun vil, og om hun vil se noe om og om igjen så poster hun det om og om igjen:



Trigget av videoen kommer Team Buffy nå til å drømme seg helt bort i Rob: Mannen-som-løser-kreftgåten, Mannen-som-er-Gud, mannen som gjør at GQ nå heter RobQ. Og det er på dette tidspunktet Team Buffy legger ut dette bildet under tittelen "Det finnes ingen global oppvarming, det finnes bare Robert Pattinson":


Fra RAoR.

Og dermed er fredagens tredje blogginnlegg i boks. Og så, etter å ha tenkt litt mer på Rob, blir Team Buffy av en eller annen grunn minnet på RobSten. Igjen. Og det er ikke like artig, for vi vet jo hvor sjalu Team Buffy kan bli, men i paranoiaen og masokismens ånd sjekker hun ut hvor kompatibel KStew er med Rob, men resultatet er så nedslående at hun dropper å blogge om det.

Litt senere samme kveld kommer Team Buffy til å tenke at om hun ikke hadde vært så ferielat, ville hun for lengst ha blogget om den nye, offisielle nettsiden til New Moon, og ikke minst - og særlig siden hun for lenge siden ble fortalt at hun burde google (og dette tar hun som en kritikk, og hun vil finne ut hvor du bor) - Tinsel Korey som spiller den viktige rollen Emily, men som - i hvert fall trolig - ikke skal ta av seg noe som helst og dermed ikke har fått den samme omtalen som de mannlige varulvene.

Men siden Team Buffy fortsatt har ferie kommer hun til å nøye seg med å legge ut bildene av de nye helfigurs pappkartongfigurene av varulvene:



Og neimen hadde de ikke Edward også, og tittelen på innlegget blir: "Ikke bare kan lykken kjøpes, lykken kan stjeles, for jeg kan ikke leve en dag til uten papp-Edward og denne er visst ikke til salgs. Enda. Og jeg må ha den. Nå."


Begge fra nordstrom.com via TwiCrack.

Og da er det slett ikke nødvendig å blogge om at Lomme-Jacob snart er til salgs, og slett ikke poste dette bildet (for hvor mye plass skal denne Jacob egentlig få?):


Fra New Moon Movie.

Og vips er det helg og lørdag og Team Buffy er tilbake fra hytta og hvem vet hva som kan skje da? Ikke usannsynlig blir det et innlegg som heter enten "Natur schmatur" eller "Hytte schmytte, hva skal vi med utedo når Robert Pattinson er hot og whatnot og YouTube eksisterer. Hallelujah." eller noe sånt. Så sjekk innom da, er du snill.

Ta-da.

Robert Pattinson kan ta hvem som helst, når som helst

Jeg har tro på Robert Pattinson. Og jeg gleder meg like mye (nesten) til Remember Me som til New Moon.


via Robsessed.

114 dager igjen!

Moren min anmelder Twilightfilmen

Jeg har brukt noen dager av sommerferien til å besøke foreldrene mine, og første post på programmet var å se Twilightfilmen. Faren min hadde plutselig fryktelig mye å gjøre inne på hjemmekontoret sitt, mens moren min var ekstatisk. Ok da, hun gikk med på å se filmen uten protester. Hun har jo tross alt både lest og anmeldt Twilight og New Moonbøkene her på bloggen, og da mente jeg at hun var forpliktet til å anmelde filmen også. Bordet fanger, ikke sant? Og faktisk viser det seg at hun gledet seg til å se filmen. Wohoo.

Så vi satte oss foran TV'en og så Twilight. Jeg sa ingenting underveis. I hvert fall nesten ingenting. Etter filmen sa ikke moren min noe som helst heller, og jeg turde ikke å spørre. Spenningen var til å ta og føle på. Etter en lang stund, kanskje tre kvarter, sa hun: "Edward var skikkelig skummel. Hadde jeg møtt han et sted ville jeg løpt - i motsatt retning". Jeg tenkte at det var søtt.

Sent i går kveld satte hun seg foran datamaskinen og skrev. Deretter sendte hun meg det hun hadde skrevet i en e-post. Høytidelig.

Dette er filmanmeldelsen jeg fikk.

Filmen Twilight:

"Ja hva skal vi si om denne filmen? Vi har jo sett Edward på bloggen sammen med diverse Modell-Robert-deilig-bilder. Når vi leser den første boken har vi disse bildene i fantasien og har følt filmen i hodet når vi leser. Jeg gledet meg sånn til å se ham på film. Hva får vi så når den virkelige filmen utfolder seg på skjermen? Jo, en lidende vampyr som ikke kan tro at han endelig har fått seg dame og som bare ser alvorlig og nokså creepy ut. Han har stort sett ett eneste ansiktsuttrykk i hele filmen, og han skuler med blikket og virker truende.(Du har misforstått, Rob. Det er ikke meningen du skal likne så mye på Lomme-Edward)."

Creepy-lidende-Edward.


"Han er jo en vampyr, javel, men boken går ut på at en ung kvinne finner ham så levende at han er verdt å elske i den grad at hun er villig til å ofre livet sitt. Slik Edward er framstilt i filmen, ville jeg ganske fort tatt skrekken og reist fra Forks så fort som fy, til tross for at jeg hadde fått anledning til å danse i tretoppene. Rob - du kan bedre enn dette! Storyen er jo bra! Kom deg ut av bakrusen!"

Den fantastiske KStew/Bella.


"Kristen spiller Bella veldig godt. Bella er ikke en sosial type, men mer typen ensom ulv (eller passer det bedre med varulv?). Hun bryr seg søren om vennene rundt seg. Det virker logisk at det nettopp er henne og ikke en ordinær, fnisende cheerleader-jente som ramler borti vampyrer og varulver.

Jacob har foreløpig en birolle og det er ikke store inntrykket vi får av ham og den kommende konflikten. Vi bare aner en begynnelse når han framfører sin advarsel på vegne av faren. Men flott type forresten, han duger som kontrast til Edward."

Jacob-er-det-noe-bedre-med-en-varulv-mamma-Black.


"Stakkars Charlie er som bildet jeg har hatt i hodet. Sammenliknet med andre fedre som er redde for døtrene sine, så har Charlie en definitivt håpløs rolle. Hans situasjon er sikkert noe andre fedre har mareritt om etter å ha forspist seg på julemat."

Edward og Charlie.


"De andre vampyrene faller flott inn i persongalleriet; pene, velkledde, og ville glidd inn like lett både på puben og trendy utesteder. De er iblant oss uten at vi vet om det, ikke sant?"

De hippe vampyrene.


"Men saft suse, jeg gleder meg til neste film."

Team Buffy er herved shaken, men ikke stirred. Et tu, min kjære mor. Men det betyr at du fortsatt synes Rob er hot, ikke sant?

mandag 27. juli 2009

Robert Pattinson løper

Dersom jeg hadde reist til New York for å stalke Rob på settet til Remember Me - noe jeg selvfølgelig aldri ville gjort (og dessuten var billettene så dyre) - hadde dette vært et høydepunkt.

Dessuten er det skikkelig lenge siden jeg postet en stalker-paparazzi-video, og jeg hadde behov for å føle meg litt uskikkelig...


Fra twilightbritneyfan via Robsessed.

...og hvordan skulle jeg ellers få fortalt at jeg har kjøpt denne pinsen?


Fra cafepress.com.

Nei, jeg kommer aldri aldri til å bruke den, men den ligger i den voksende haugen av Twilightstæsj jeg har akkumulert de siste månedene. Robert Pattinsonørepynten derimot, hadde jeg brukt daglig.

Bellas mareritt

Det finnes flere mareritt for Bella, og ett av dem heter Buffy. Men her mener jeg det helt bokstavelig: Dette er en versjon av hvordan Bellas mareritt i New Moon ser ut.


Fra RaggDollish.

Edward vs. Bill - og aldri har jeg vært mer ja takk, Team Begge Deler

HorrorBlips.com har spurt endel fans om hvem som ville vunnet en slåsskamp - Twilight's Edward eller Bill fra True Blood?

"With two very popular vampire franshises taking headlines lately, it's no wonder there's been chatter in the blogosphere comparing "Twilight" and "True Blood." The debate heated up recently with Stephen Moyer’s (han som spiller Bill i True Blood)notorious quote in a Marie Claire interview, calling Edward Cullen “A Pussy.

And while Robert Pattinson’s rabid fans would probably never allow an actually battle of brawn take place between these two hunks in real life (dette kan jeg ikke kjenne meg igjen i), why not fantasize about an unreal fight between the undead?

Taking our two favorite vampire heroes head to head, which do you think would win in a fight: Edward Cullen or Bill Compton?

Personally I’m a fan of both series and both these leading men are strong, attractive and interesting in their own way. And while I’d love to believe these two could work out their differences amicably I’d have to think Bill would win in a fight. Only because he is more in tune with this animalistic instincts and would not hesitate to attack. On the other hand, Edward would be tough to catch with his speed and ability to predict Bill’s every move. Plus, if he kept Bill in a cat and mouse game until sunrise, well there’d be no contest."

Illustrasjonsvampyr.

Fra littlejunkies.files.wordpress.com.

"We asked several vampire experts their opinion on this hypothetical smack down. Their responses were mixed. Read on to see which of these two powerful playboys they think might be the victor. And all comments are welcome, so feel free to add your own opinions!"

Kasandra Rose, Editor, TrueBlood.Net :

"I would have to go with Vampire Bill although I'm also a “Twilight” fan.

1. Bill seems to be much faster than Edward (although Edward is obviously much faster than humans).
2. Bill is used to surviving around big hulking Viking type bullies and using his BRAIN instead of just brawn. Look at how he took out Longshadow!
3. Edward is used to fighting as part of a family, Bill is a solo vamp.
4. Bill is 169 while Edward is only 104 and as we all know the older the vampire the more powerful they are.
5. Bill was in his early thirties when turned while Edward (the son of a wealthy city (Chicago) family) was only 17 which gave Bill more time to build muscle (he was a hard working farmer, then a soldier) and you are what you were when you were turned so...

Of course ultimately the answer would have to be: It depends on whether it's day or nighttime. If we're talking daytime, glittering beats frying every time!"

TwiCrackAddict, Editor, Confessions of a TwiCrack Addict

"I haven't really been following “True Blood” closely (only read book one of the series), so I probably can't offer a very educated position on Edward vs. Bill. However, I think that Edward Cullen would win. While Bill displays more outward violence and Vamp-inspired aggression, Edward's a sexually frustrated 108-year old virgin. Though Edward's outwardly calm, rational and demonstrates restraint, if provoked, I think he'd explode like a tightly wound coil; Edward would channel all that angst and energy into kicking Bill's old ass."


Fra TwiCrack.

Kim Clarkson, Joyce Swiokla, Co-Owners, Cullen Boys Anonymous

"Actually we did a survey the other day that relates to this. CBA's question was "Which vampire would you call if your life were in danger?" Here are the results:
Edward Cullen 1610 votes
Bill Compton 93 votes.

People could only vote once so we had 1702 people casting votes.

Your question is a bit different— who would win head to head. In a head to head fight, there would be no fight. Edward is more noble. Edward would not kill someone—Bill would. He would die or not fight rather than kill, unless someone's life was in danger. Now as my survey say, though, if it were a fight to SAVE someone's life, it would be tight, but Edward's pure love would win over Bill."

Rageward.

Fra Twilight Secrets.

Jeanette Laredo aka Monster Scholar, Monster Land

"In an all-vampire smack down between Bill and Edward, the winner would be Bill for two simple reasons: he’s older and he has more confirmed kills. Bill is 172 years old and has been one of the undead since the Civil War, while Edward is still in high school after only 100 years as a vampire. Bill has killed around 5+ people during season one of "True Blood," including Sookie’s creepy uncle, while Edward couldn’t amass even one kill in "Twilight."

Bill’s age and “experience” make him the definite winner of this match. Place your bets."

Bill og Sookie på Fangtasia.

Fra trueblood104.bp.blogspot.com.

Kim, Editor, Twilight Parents Examiner and Twilight Moonlighter

"Call me biased; with the moniker Twilight Moonlighter and Twilight Parents Examiner, it’s no surprise that I’d choose Edward Cullen the winner of a fight over “True Blood’s” Bill Compton.

Edward Cullen, throughout the saga, shows an incredible amount of restraint. From avoiding human blood, to his “almost” trysts with Bella, and even his ability to leave Bella in "New Moon" despite the burn for her aching in his heart, Edward has truly harnessed his inner masochism.

Conversely, when he needs to unleash his rage, Edward has the ability to destroy whatever obstacle he needs to in the name of love, honor and integrity. His extraordinary speed and ability to read minds only serves to help his cause.

Edward’s characterization as a “pretty boy” should not deter the reader from accepting his lethal attributes. Though Edward’s chiseled jaw line, sensuous smell and ability to “sparkle” in the sunlight are a source of much criticism, ultimately, his ability to hone into himself makes him the leader of the pack. Oh wait. That’s Jacob."


Fra Twilight Secrets.

Bella Rose, Editor, Stephen Moyer Online

"As I was just tellin’ my best friend and a friend bout your email…

They as well as I say to be honest there really isn't really any comparison between Bill Compton & Edward Cullen as they are characters from two stories that is geared for TWO DIFFERENT audiences. Therefore there is no true comparison between those two as is clear one is geared more for the teen audience while one is geared more for the adult audience.

Would you honestly let your little twelve- to fifteen-year-old sit and watch "True Blood" with you one Sunday night? Come on, lets all be honest here and say of course not as "True Blood" is not meant for those of a younger audience while at the same time "Twilight" is safe for all ages.

I'm just saying all this fuss in comparisons between Edward & Bill is really (and this is in my own personal opinion and I mean not to offend anyone here) but I honestly view the whole "Twilight" vs. "True Blood" comparison thing really dumb as in truth, there are no true comparisons since both stories are targeted towards two different audiences."

Her må TB få avbryte med et utrop: HerreRob så snusfornuftig!

"La oss lage et kreativt vampyrbilde som ingen har sett før"

Fra ecx.images-amazon.com.

Gabrielle S. Faust, Eternal Vigilance

"There's absolutely no argument that Vampire Bill Compton would kick Edward's ass in a fight. ;)"

Til slutt: Meg! Ingen spurte meg, men hva mener så Team Buffy?

Ut fra det jeg har lest i fire Twilightbøker og - hittil - seks Sookiebøker, synes jeg vampyrene i Twilight blir beskrevet som sterkere enn vampyrene i True Blood. Men der Edward er idealistisk og lidende og ikke vil være en morder, er Bill mer pragmatisk (og etterhvert lidende) og vil ha mindre skrupler med å drepe noen. På den annen side - jeg har ingenting som kan slå glitre-argumentet om at Edward bare kan vente på dagslyset, så i mine øyne er Edward vinneren, selv om det er tett. Veldig tett. Hadde det vært Eric, derimot...

Eric. Hello, there. Hvordan havnet du der? *yogapust*

Fra aceshowbiz.com.

Også RPattz banker selvfølgelig Stephen Moyer glatt. SMoyer kan kanskje slenge med leppa mot Edward, men hør da hvordan Rob beskriver sin slåsskamp mot James/Cam Gigandet i Twilight i et intervju med MTV:

MTV: "By now, we've all seen these clips of you fighting Cam Gigandet, who is such a bad-ass in "Never Back Down." Did he try all those mixed martial-arts moves against you?"

Pattinson: "I kicked his ass, because I don't hold back. I fight like a little bitch. I'd bite and pull his pants down and stuff."


Fra Twilight Secrets.

Ikke i nærheten av virkeligheten, sier du? I så fall på tide å repetere litt RPattz trufax.

Artikkelen fant jeg via TwiCrack.

Wohoo! Det er HOT mandag og RPattz viser seg fra sin beste side

Etter å ha sett alle videoene fra Comic-Con har jeg bare en melding: Go Team RPattz!

søndag 26. juli 2009

Og så kom de nye, fanlagde videoene med bilder fra de nye klippene fra New Moon, og da har vi det gående

Ikke at jeg klager.

Denne er fra Juliiaxx:



Og denne er fra ThisForbiddenFruit:

The Nutty Madams reaksjon på de nye klippene fra New Moon

Du vil ikke se dette, men du kommer til å gjøre det.


Fra nuttymadam3575.

Gratulerer, Team Jacob. Dere har et nytt medlem! På den annen side, etter dette klippet - og jeg refererer her til jeg-må-tilfeldigvis-ta-av-meg-skjorta-fordi-du-har-litt-blod-i-panna-klippet - hvem er ikke Team Jacob? Litt?

Der, jeg sa det.

Og 17 er antall pund han la på seg i muskelmasse. Ikke noe annet. La oss være enige om det.

Det viktigste først: Det beste av Robert Pattinson fra Comic-Con. Og resten. Ok.

Det er fortsatt helg, og for alt jeg vet er det fortsatt Comic-Con. Men mens jeg har hatt ferie og ligget på latsiden og besøkt gamle venner, vært på stranda, spist maten min på restaurant og drukket et uhørt antall Mojitos - har andre Twilightere og Pattinsonfans sittet inne i helgen og kokt sammen en masse herligheter.

Jeg klager ikke. Jeg lener meg tilbake og nyter. Og det handler ikke bare om Rob. Selv om det gjør det i mitt hode.


Fra Robsessed.

Antakelig er del to underveis - denne videoen er bare noen minutter gammel. Jeg legger ut mer når det dukker opp.

Go Team RPattz!

OPPDATERING: Best of Rob og resten 2 og 3





Og nummer 4:

lørdag 25. juli 2009

Dagens bilde: Buffy og Lomme-Edward

Noen ganger lønner det seg å ha kontakter! Dette bildet fikk jeg fra Ginger Swan på Twitter. Ginger skriver til vanlig på bloggen Twilightheaded, men tenkte at jeg ville like dette bildet. Og det gjorde jeg.



For ikke å snakke om solbrillene til Lomme-Edward.

Twilight Google, verdensherredømme og whatnot

Det er ingen ende på dette. Men det visste jeg jo. Nå har vi fått vår helt egen Twilight Google.


Tips og screensnap fra TwiCrack.

Det beste? Når jeg holder musa over bildet av Edward, får jeg beskjeden: "Edward loves you". Yess, jeg VISSTE det. Vi er nå ett, Edward og jeg.

Og om det ikke er nok med en egen Twilightversjon av Google - bevisene for Twilights verdensherredømme hoper seg opp. Bare se på dette:


  • For ikke lenge siden skrev Nettavisen av Kristen Steward nå er nettet - og filmverdenens mest ettertraktede jente.

  • Dersom du går på vanlig Google (ikke Twiligt Google, og jeg liker å si Twilight Google) og skriver inn 'Ro' foreslår Google 'Robert Pattinson'. Om du bare skriver inn bokstaven R er han nummer åtte på lista.

  • Skriver du inn bokstaven T er Twilight på sjetteplass. Skriver du inn 'Tw' er Twilight bare slått av Twitter.

  • Det samme skjer på YouTube. Prøv å skrive inn R, 'Ro', T eller 'Tw' og se hva som skjer.

  • Dersom du går på filmdatabasen imdb og sjekker ut Starmeter'et, vil du finne både Kristen og Rob inne på topp ti-lista, og oftest er de (og jeg mener Rob) helt på toppen. Akkurat nå er de slått av Harry Potter, men om noen uker er de nok tilbake i teten igjen. Det er vel heller ikke usannsynlig at Taylor Lautner dukker opp snart.

  • MOVIEmeter'et ligger New Moon på topp ti-lista, 4 måneder før den kommer ut. I hele vår har også Twilight ligget der - i månedsvis etter at den kom ut. Vanligvis er det ukas premierefilmer som ligger på lista.


Ikke at vi trenger slike fakta, altså. Jeg hadde heldigvis IKKE behov for å bruke dette som bevis på hvor stort Twilight egentlig er. Ikke at jeg har en kjæreste som nektet å tro at også andre var interessert i Twilight. For all del.

Nok en kjapp en med Rob

Wohoo!

I går var en fin dag for Twilightbloggerne. Hver dag er en fin dag for Pattinsonbloggerne. Her er en ny kjapp en med Rob. Dette har vi tid til.



Fra Vera241241 via RAoR.

Alltid.

fredag 24. juli 2009

DE NYE KLIPPENE FRA NEW MOON ER HER

Håndfilmet fra salen, selvfølgelig. Det er jo en del av sjarmen...




Begge fra inuyashasfanaticlove via TwiCrack.

Comic-Con får være Comic-Con. Vi glemmer ikke HOT fredag, gjør vi vel?

Noen ganger er det viktig å holde fokus. Og selv i all viraken rundt Comic-Con, med bilder og videoer ogartikler og whatnot (jeg så deg KStew, at du gjorde narr av håret til Rob bak ryggen hans i et av intervjuene) må vi ta oss tid til å tilbe den hotness som er Robert Pattinson.

Denne gjør meg glad.



Pssst - Comic-Con favorittsitat så langt, Chriz Weitz som sier: "And Rob just kind of stood there looking good, basically..."

Videoer fra pressekonferansen. Fortsatt Comic-Con.










Fra HallHCoverage via Robsessed.

Robsessed har også en detaljert beskrivelse av de nye filmklippene fra New Moon som ble vist.

Disse videoene virker i hvert fall halvoffisielle, men i tilfelle de forsvinner - litt back-up fra MTV:

MTV:


MTV har også en artikkel. Hvilken dag å være interessert i fenomenet Twilight!

OPPDATERING: Her er transkripsjonen av hele pressekonferansen. Om du ikke hørte alt de sa over hylingen.

Intervjuer fra Comic-Con

Ashley Greene intervjues av E!Online:

Via New Moon Movie.

KStew og han der Lautner også hos E!Online:

Også via New Moon Movie.

Go Team Jacob, nå har dere KStew på laget!

EW har også lagt ut et intervju, der Chris Weitz snakker om filmen, Ashley sier ingenting, Taylor snakker om stuntsa sine, Rob ber Ashley og KStew om å holde kjeft (de er faktisk skikkelig barnslige), og kjemien dem imellom er i følge Rob "complete animosity". Animosity betyr aktivt hat. En god dag for Team Buffy,med andre ord. Særlig når jeg ignorerer hvor spøkefullt det ble uttalt...

Ok. En til.

Fuck.

Det har fortsatt ikke blitt november. Dette er en bloggers svar på trøstespising: Trøsteblogging av en video til. Denne er om Jacobs følelser...

"Something's getting in the way..."

Fra AngryChckProductions.

torsdag 23. juli 2009

Jeg har behov for november. Og en Edward & Bellavideo. Nå.









Hmm. Jeg må visst ordne det selv.

Dette med november ble litt vanskelig, men bestillingen ligger inne. I mellomtiden klarer jeg meg med en ny Edward og Bellavideo.


Fra ThisForbiddenFruit.

New Moon pressekonferansen fra Comic Con

Hvorfor lete etter ting når lesere av bloggen bare sender meg ting? Takk Annie - helt perfekt midt i ferielatskapen min.

Buddy TV har vært på pressekonferansen til New Moon tidligere i dag, og her er rapporten, med mine overskrifter, understrekninger og utrop, kryssklippet med et par av videoene som har begynt å tikke inn:

NEW MOON MANIA

"It's the definition of mania. Twi-hard fans from across the globe began gathering days ago at the San Diego Convention Center, camping out for a chance to hear New Moon stars Robert Pattinson, Kristen Stewart, and Taylor Lautner discuss the upcoming film, the second in the ever-growing Twilight franchise.

Information is still seeping out from the press conference, which took place at 9:30 AM PST on Thursday. Hoards of young and old fans packed the convention's first massive event, a fitting kick-off for what promises to be a Twilight-soaked weekend."

Rob snakker om støtterollen sin, KStew er KStew og sjekk ut hvordan Taylor ruver i midten...

Fra Entertainment Tonight.

GUD SNAKKER TIL MEG OSS, MEN MÅ DELE TIDEN MED DENNE LAUTNER OG KSTEW. UFINT.

""It seems to keep building, the magnitude of this franchise," Pattinson said during the press conference, the evidence clearly right in front of him.

"It's awesome that we get to see them all waiting for us again a year later," said Lautner of the fans.

Reporters were restricted to questions only about New Moon (meaning no personal life questions for the three stars).

On Edward's relative absence from the book New Moon, Pattinson, Stewart and Lautner assured fans they'd still see plenty of the sexy vampire in the film.

"It would look probably pretty cheesy if it were just my voice, so they've done these hallucinations, semi-visible apparitions," Pattinson said, explaining how he'll be visible even in his character's absence.

"It's how she remembers him, not necessarily how he actually is," added Stewart.

"That's what this whole movie's about, is that empty, completely dark place where Edward is absent.""

LAUTNER, JACOB, OG SÅ: PATTINSON IGJEN. OG TB SIER SEG ENIG.

"Lautner's Jacob will also play a major role in this film, and, as fans have seen in the New Moon trailer, his transformation into a werewolf will also be a key point.

"There are definitely fans who separate into separate teams. Sometimes it gets me nervous because I'm trying to live up to the fans expectations and represent Team Jacob in the right way," Lautner said.

"I thought they did a pretty good job with the wolf transformation... The werewolves definitely step up the action in this movie. There's double the action in this movie," Lautner assured the crowd. He adds, "There's not just this romance between a human and a vampire. There's also the beginning of a love triangle."

"I think my breakup scene was my favorite scene," Pattinson said, referring to a five-page dialogue sequence in the film, a stark contrast from many of the other supernatural aspects in the story. Jeg kan ikke vente. Hvor tregt går egentlig 119 dager? Dette er jo faen meg som timeglasset til Slughorn.

Stewart and Lautner also recollected their friendship breakup scene amusedly, which was filmed in 35 degrees with artificial rain. "That was bad and I wasn't really wearing much," said Lautner." Den går til dere, Team Jacob.

Akkurat SÅNN føler jeg det nå.

Funnet hos New Moon Movie.

NOE OM DEN GODE HISTORIEN, INGENTING OM HOT

"When asked why they thought the Twilight series was so popular, Lautner called the characters "very relatable," while Stewart praised the first-person narrative of her character Bella.

"I found myself kind of bizarrely invested in the story. I've got more and more attached to it," said Pattinson. "I've been talking about the script for Eclipse over the past few weeks and I find myself being argumentative." OMR. Rob en Twilightfan? Virkelig? Eller har de fått han til å si det?

Though he plays one himself, Pattinson hesitates to frame the films as "a vampire story." And it's not always his super-human character being the courageous one.

"Everyone looks at Edward as the hero and he's being continually saved by the damsel-in-distress," said Pattinson. Dette betyr at han fortsatt går for fucked-up versjonen av Edward. Jeg. Elsker. Det.

"Hopefully it will come off as having quite a few more levels than the relationship in Twilight.""

DUH

"Stewart also emphasized the real, human emotions going on with Bella in New Moon.

"There's more to think about. It's a more mature part. She's older. She has more to deal with," said Stewart.

And how has the actress herself changed since the first film? "I cut my hair off.""

Nesten det samme, men mer KStew på slutten.

Fra E!Online via DeniseHeartJB4Evervia Robsessed.

BERØMMELSEN

"All three of the stars do their share of coping with their daily onslought of fans and paparazzi alike.

"I'd like to think that I haven't changed that much. Within myself, I don't think I've changed. When I'm walking down the street, I look down a lot more often," said Robert.*I love you*

"I pretty much live an almost identical life apart from being recognized and that's not necessarily the worst thing in the world," said Lautner. "I never did anything normal anyway. I just get other people to do it now."

Lautner added the one thing that irritates him when he talks to his fans: "They ask me to growl for them, and I really don't enjoy doing that."" Du kan jo avlede dem med å begynne å ta av deg skjorta, Taylor.

FAVORITTTWILIGHTBOK

"When asked about their favorite books from Stephenie Meyer's series, the stars responded:

Taylor: "My favorite book is actually Eclipse. It has lots of action in it. In Eclipse, it's the three of them physically together. They have to team up to try and be friends to protect her. I'm excited to get going."

Kristen: "I liked New Moon in terms of how far I could push myself in the series. I feel after New Moon it's kind of smooth sailing for her. But in New Moon, she's lost. I had to find her again."

Robert: "Mine is New Moon as well. I like the juxtaposition of so many people being there. It's such a hyped character. So many see him as a hero. In New Moon, he's so humbled. He's looking at Bella and is thinking he loves her too much ... he deliberately starts breaking it. And the final fight sequence at the end, Bella saves Edward, which she does in every book."

One reporter ignored Summit's request and piped in one personal question, to no avail. When asked about the "off-screen chemistry" between Stewart and Pattinson, Kristen laughed and said, "Are you kidding me?"

Pattinson also noted that he would not be contributing any music to the New Moon soundtrack, as he did for Twilight." Buhuu. Litt i hvert fall. Jeg er nesten ikke flau mer!

Da venter jeg bare på en video med filmklippet de viste senere på dagen - vi snakker Bella på motorsykkel, skjorteløs Jacob og flimrende Edwardhallusinasjoner...

Comic-Con 2009

I dag arrangeres Comic-Con i San Diego, og alt handler om New Moon. I hvert fall for de av oss som er...litt opptatt av New Moon. Comic-Con i fjor var episk, og som jeg skrev for en stund siden: Comic-Con er det magiske øyeblikket da alle forsto at Twilight var...en kultklassiker. Å ha deltatt på Comic-Con denne dagen kan sidestilles med å ha vært på Woodstock. Eller å ha sett Beatles spille på The Cavern. Du finner også litt om Comic-Con på ekstramaterialet på dvd'en (i hvert fall på den utgaven jeg har).

USA ligger noen timer bak oss, så de gode videoene dukker nok ikke opp før i natt eller i morgen, men noen bilder har begynt å sirkulere, og her er de - helt ferske:

Tenk å ha sittet i den salen...


Ok, da. Taylor skal få sine femten minutter.


Yeah, yeah whatev.

Bildene fant jeg borte hos Robsessed.

Det er ingen mulighet for at årets Comic-Con blir like bra som i fjor (jeg fatter ikke hvordan det skulle være mulig, selv om en liten del av meg håper håper...). Men i påvente av å bli positivt overrasket - og Rob er der, og vil prate, så hvor ille kan det bli? - poster jeg noen videoer fra fjorårets Comic-Con (jeg innser at jeg har blogget altfor lite om Comic-Con, det nærmer seg en skandale på linje med Robert Pattinsons hår):

Rob svarer på spørsmål. Eller noe sånt.

Fra valentinavalentine.

Husk at dette er Robert Pattinson som nettopp har hatt et panikkanfall bak scenen, som er livredd, og som åpenbart ikke aner hva han skal snakke om - og løser problemet med å snakke skit. Masse.

Rob trenger litt kjærlighet i livet sitt:

Fra ahhhitspaulinaa.

Ja, det er mulig. Noe i nærheten av fnise-Kristen. Og mitt favoritt-Rob-Comic-Con-sitat når han blir helt satt ut og sier: "I just wanted to play the hottest vampire in the world"...


Fra kelsvv123.

Og hvis det ikke er så viktig hva som blir sagt (vi hører jo strengt tatt ikke hva som sies over skrikingen likevel), har RAoR laget en liten Rob-på-Comic-Con-video. Det ble visst HOT torsdag i dag...



Jeg bringer godsakene fra årets Comic-Con så snart jeg slår kloa i dem. Lover!

onsdag 22. juli 2009

Kanskje det beste Twilightparodibildet EVER

Det er i hvert fall fuckings bra. Det er noe med enkelheten i det som tiltaler meg. At de er så avslappet, og Blade som bare står der, og med ett skjønner du hva som vil skje...


Fra Evan hos Twilight sucks!!!

Muahahahaha!

HOT onsdag: Robward. The one and only.

Grunnet ferieavvikling (min) og til dels liten forståelse fra mine omgivelser for å legge opp ferietimeplanen etter min blogging (uhørt) blir bloggingen min litt mer uforutsigbar de neste ukene.

Jeg vet egentlig ikke om jeg har kommet meg over nattens nye, gamle bilder av fotomodell-Rob, men her kommer en god oppfølger - en herlig miks av Rob og Edward, også kjent som Robward. Ta fram yogapusten, jenter!



Fra Sanyiaa via RAoR.

Det finnes en Gud, og hans navn er Robert Pattinson

Det er noe jeg lurer på, Rob...



...kanskje særlig når jeg sitter oppe om natten og koser meg med besettelsen min min sunne fascinasjon...



...noe jeg stadig tenker på...



...men la meg først bekjenne at kanskje har jeg vært litt lei i det siste...



...bittelitt lei...



...jeg mener, hvis det eksisterer noe som heter Robert Pattinson overkill har det kanskje vært det i sommer...



...med dag ut og dag inn med hundrevis av bilder og videoer fra Remember Me...



...ikke at jeg er utakknemlig...



...selv om det har vært litt stille på intervjufronten (stemmen din, Rob, stemmen din)...



...men tilbake til spørsmålet:



Hvordan kan det ha seg at når jeg ser DETTE



er jeg tilbake ved start - pang - like blendet av hvor vakker du er, like overrumplende besatt av alt som kretser om deg,



like sommerfuglmageforelsket som første gang du tok meg med storm,



like...yogapustende målløs?



Jeg har kommet fram til at det finnes bare ett svar: Du ER Gud.

Planetene går i bane rundt solen fordi DU er.

Vann er vått fordi DU er.

Fargen blå eksisterer fordi den kler DEG.

Heineken ble oppfunnet for at DU skulle kunne drikke deg utørst.

Vi visste ikke hva HOT var før DU var her.

DU er.




Gud.




Og jeg kan intet annet enn å tilbe deg.


Takk til min daglige dealer av altsom er syndig guddommelig her i verden: Robsessed for bildene.

Twilight uten Bella...

...hadde det vært sånn da?


Fra LaGuenevievre.

La meg sitere en viss herr Pattinson: "...feel dirty about it, feel like it's wrong".

Kellanporno, part deux

Jeg må få introdusere et nytt ord: Selvobjektivisering. Ikke at det plager meg nevneverdig...


Fra aki926 via twilightblog.net.

Og du, neste gang, Kellan, tar du av skjorta!

Twilight i tall

Det er utrolig hva man finner når man surfer lenge nok på nettet etter Twilightrariteter. Dette er det absolutt morsomste jeg har lest på lenge: Twilight i tall! At noen som er så kritisk - i hvert fall tilsynelatende - gidder å foreta en slik opptelling, er utenfor min fatteevne, men jeg fikk meg en virkeliggod latter...

The Catalog

"Number of Pages in the Book: 498
The First Hint of a Plot that Is Not Bella and Edward's Romance: page 328
When the Plot Actually Arrives: page 372

Boys that Totally Love Bella (Including Edward Cullen): 5

Approximate Amount of Time Bella and Edward are Romantically Involved Before Bella Is Begging Edward to Turn Her into a Vampire so They Can Be Together Forever: Like, two weeks. Maybe three. The timeline's a bit fuzzy.

References to Edward's Beauty: 165

Broken Down into the following categories -

Face: 24 (Favorite adjectives: glorious, heavenly, seraphic)
Voice: 20 (The voice of an archangel, donchaknow.)
Eyes: 17
Movement: 11
Smile: 10
Teeth: 8
Muscles: 7
Skin: 7 (Note: This only contains accounts of Edward's skin being beautiful. I didn't count references to it as "pale," "cold," or "white." If I had, this number would be about ten times larger.)
Iron Strength or Limbs: 5
Breath: 4 (EVEN HIS BREATH IS AMAZING.)
Scent: 4
Laughter: 3
Handwriting: 2
Chest: 2
Driving Skills: 1

The Number of Times...

Bella Is Clumsy or Makes a Reference to Her Clumsiness: 26
Bella Sneers at Forks or Its Inhabitants: 22
Bella is "Dazzled" or Rendered Speechless by Edward's Beauty or Touch: 17
Edward Tells Bella to Stay Away from Him While Completely Contradicting Himself with His Behavior: 16
Bella is Utterly Desolate at Edward's Absence: 12
Edward and Bella Kiss: 8
Bella's Hormones Get the Better of Her and She Attacks Edward, Almost Causing Him to Eat Her: 2 (She's not even allowed to kiss him back! Where's the fun in that?)

Edward's Kiss Makes Bella Faint: 1
Edward's Kiss Makes Bella's Heart Literally Stop: 1
Bella Thinks She Isn't Good Enough for Edward: 6
Edward Is Referred to As Godlike: 5 (Note: This number might be off, as I didn't start counting until three or four mentions in.)
Edward Tells Bella She's Unnatural: 5
Edward Sparkles: 3
Bella is in Mortal Danger: 3
Edward Saves Bella from Mortal Danger: 3
Edward Stalks Bella, For Real: 2 (Note: One of these instances involves watching her sleep every night for, like, months.)
Bella says "Holy Crow!": 2
Bella and Edward Argue About Who Loves the Other Most: 1
Edward's Inability to Read Bella's Mind is Explained: 0

I would have kept track of how many times Edward's mood shifts unexpectedly and for no reason, but I didn't have that much paper. I am sad, though, that I didn't keep track of how many times words like "granite," "stone," and "marble" are used in reference to Edward. His arms, his lips. Explain to me how kissing cold, marble lips is at all appealing. And yet it makes Bella faint. I give up."

Det er også litt fanfiction involvert:

"Edward removed his shoes and rolled up the cuffs of his jeans, and I gasped at the sight of his white, smooth ankles. Sunlight reflected off his toenails, each an ivory glint of perfection. I’d never seen Edward’s feet before. I hadn’t realized he could be more beautiful than he was, but there seemed no end to his beauty."

Jeg ble så inspirert at jeg laget denne:



Og hvis din humor er som min humor, sjekk ut hele blogginnlegget, med det herlige navnet "I want to beat Edward Cullen with a stick".

tirsdag 21. juli 2009

En kjapp en med Robert Pattinson

HerreRob!

Jeg hadde aldri trodd det skulle være sånt et stress å reise på ferie! Først brukte jeg halvannen time av min vedifulle bloggetid på å ordne et trådløst nettverk som ikke fungerte, og nå står moren min over meg og maser om at vi må reise om et kvarter for å grille - i regnet - hos slektningene mine, og jeg har hverken dusjet eller funnet fram klær å ha på meg...

Vel, om slekta mener jeg er en sluske kan jeg bare skylde på Rob. Rob har også skylda for at jeg har begynt å glemme å betale regninger, vanne planter, ikke har malt den døra jeg skulle male før jeg dro på ferie, sy en kjole-prosjektet mitt og whatnot. For ikke å snakke om karriere og et sosialt liv,

Men hva kan jeg gjøre? Dagens visdom er: Det ordner seg. Hold fokus på det viktige (Rob). Og dessuten blir jeg så sur om jeg ikke får RobFix'et mitt - dog i kortversjon. ALLE har vel tid til å bruke 1 minutt og 8 sekunder på Robert Pattinson? Har vi ikke? Mamma?


Fra TwilighterLuv1234 via RAoR.

Likte du sangen? Sjekk ut denne hotte videoen som jeg postet for en stund siden.

Ikke bare en tå, men hele foten til Team Jacob: HOT Intervju med Taylor Lautner

Jeg begynner kanskje å bli bløt. Eller all utroskapen har fått meg til å gi faen. Eller jeg liker å tilfredsstille de som har et øye til Jacob også (jeg vet dere er der ute). Eller jeg er blitt god og snill. Nei, forresten, stryk det siste.

Uansett. Her er et ordentlig, skikkelig, fresht og fint intervju med Taylor Lautner.

Woo-fuckings-hoo...


Fra InterviewMagazine via LTT.

Oppdatering: Jeg nekter å lage en egen post til dette nye promobildet - to poster om Tayob samme dag er fullstendig utenkelig. Uaktuelt. Skandaløst:


Bilde via NMM.

*Ikke tenke på alderen hans. Ikke tenke på alderen hans. Ikke...*

mandag 20. juli 2009

Hot Manic Monday med Robert Pattinson

Det er Manic Monday hos Team Buffy i dag - står på farten til å reise på ferie, og det er tusen ting som skal gjøres. Men det viktigste først (og han er verdt å miste flyet for, er han ikke?): Hot Rob.


Fra Rob My World.